Vyhledávání
Lov úhoře v chorvatsku
7.7.2010 | Gekon5 | 6.844 zobrazení | 15 odpovědí
Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 17. srpna 2016 ve 22:26 @ hanzvonsmrzovka
- reagovat
- Neděle 11. července 2010 v 11:15 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…uhore-2-dil/
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 ve 13:41 ® ART reakce na …
-
Jak.novi> To je fajn, ale jak jsem byl v Řecku, tak tam šlo o to že když jsi chtěl chytata v tý deltě, tak jsi musel mít povolení, které jem neměl.
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 v 1:23 ® Jak.novi reakce na …
-
mckvak8> Kdyby jsi je příště chtěl chytat sportovněji, tady máš několik rad: http://chytej.cz/…-rohozubych/
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 v 0:44 ® ART reakce na …
-
Jak.novi> Hele koukal jsem na kamaráda gůgla a ten mi prozradil, že to doopryvdy byl lehlice. Docela divoká ryba
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 14:32 ® Luke
-
Zdarec, byl jsem v Chorvatsku několikrát, a chytal jsem každý den i přes den, bez povolení ze břehu i z lodky a nikdy mě nikod nekontroloval. Určitě bych ti nedoporučoval chytat z přístavu nebo z mola, sice tam ryby jsou ale… chytal jsem klasicky na položenu, malé průběžné olůvko a háček na úhoře – nástraha malá sardinka koupená za drobáky na tržišti. záběry ihned po náhozu každý den okolo 22:00 až do rána. ať se ti daří…
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 14:07 ® Jak.novi reakce na …
-
mckvak8> Nebyly to náhoudou jehlice?
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 14:07 ® Jak.novi reakce na …
-
Gekon5> A myslíš, že když tam budeš mít navázanou takovou pytlačku, že tě nechytnou?
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 13:51 ® Gekon5 reakce na …
-
hele ja vím. masař sice nejsem, ale s prutem bez povolenky se tam docela bojím.
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 13:46 ® ART reakce na …
-
Gekon5> Takle jsem lovil v Řecku takový delší uzký ryby. Docela prdel. Doporučuju na ten kámen navázat co nejpevněji, ale se sportem to nemá nic společného, je to takový nasařský způsob
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 13:22 ® Gekon5
-
Přemejšlel jsem o tom že navážu asi 11 metru dlouhý mořský silon na větší kámen na druhou stranu dám olovo a za něj háček a na něj mrtvou nebo živou rybku. Večer to tam hodim a rano tam třeba bude. Co myslíte?
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 13:12 ® Jak.novi reakce na …
-
hraji> Měl jsi povolení, nebo ne? Prý pokuta je docela hustá.
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 13:06 ® hraji reakce na …
-
Jak.novi> mě kontrolovali a to jsme chytali pouze ze břehu. Spoléhat na to, že nebudou je sice hezké, ale nevyplatí se to.
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 13:05 ® Jak.novi reakce na …
-
hraji> Pokud by chtěl ze břehu, tak by to možná šlo i bez povolení. Sice je povinná, ale nějak zvlášť to tam nekontrolujou.
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 12:58 ® hraji
-
První si kup povolenku a až zjistíš cenu, přejde tě chuť lovit v Chorvatsku úhoře.
reagovat