Vyhledávání
Kam na Hartě..??
4.7.2010 | Merkury69 | 4.343 zobrazení | 10 odpovědí
Vím že už to tu muselo být probírano mnohokrát,ale i po sálodlouhem hledáni a pročítání jsem nenarazil nikde na informace kde bych společně s přítelkyní mohl jit na Hartu bivakovat a mít zárověň auto v dohledu pro lepší spaní..díval jsem se na fotomapu na seznamu a sly videt cestičky od aut,ale jestli se tam autem opravdu da dostat vubec netusim, pac vim ze v okoli Harty je spoustu zavor a pristup k vode autem je zkomplikovan..jde mi jen oto abych se rano neprobudil a nezjistil ze mam vyrabovane auto..predem mockrat dekuji za jakoukoli odpoved..s pozdravem a přáním dobrého lovného dne Martin
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 13. července 2010 v 17:35 ® LeoC reakce na …
-
rgb23> jo, máš pravdu, díval jsem se z protějšího břehu Novopláňské zátoky.
reagovat - Pondělí 12. července 2010 v 1:06 ® rgb23 reakce na …
-
LeoC> Z cesty na Karlovecký kostel od Pláně skoro nikde na auto vidět není + je tak úzká, že můžeš parkovat jen na vyhrazených mini parkovištích podél cesty. Přímo u kostela se dá taky zaparkovat, na auto ale od vody neuvidíš určitě.
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 21:21 ® LeoC reakce na …
-
Merkury69> Kdo byl přes prodloužený víkend na Hartě, tak viděl mraky ne bivakujících, ale stanujících rybářů… a nikdo to neřešil. Co se týče Tvého problému s autem, tak je to skoro nemožné, byť s povolenkou vjezdu např. obecního úřadu Mezina by jsi mohl auto viděl stojící na konci cesty do bývalého Karlovce, ale to místo na rybaření je tak profláknuté, že by jsi z rybaření nic neměl. Tuším, že by auto mohlo být vidět, pokud by jsi měl povolenku z Nových Plání na přístup ke kostelu v Karlovci, ale tam jsem nebyl jen o tom slyšel, takže ti nemůžu potvrdil se 100%tní jistotou.
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 23:14 ® rybardusacek reakce na …
-
Kukni do osobky
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 21:50 ® Merkury69 reakce na …
-
Přesně tak..taky se snažím, aby po mě zůstaly minimalní stopy. Odpadky, absolutně žádné..Rybářskému řádu by měly být nadřazené zásady dobrých mravu, ovšem ne každy je touto cestou vychováván a řídí se i jimi..škoda…vypadalo by to uplně jinak..a mužu tě poprosit prosím tě kde tak chodívaš a kde jsi spokojeny a jestli maš i auto,alespon na pripadny doslech, kdyz uz ne na dohled..diky moc
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 21:17 ® rybardusacek reakce na …
-
V klidu. Ja jezdim na HArtu od roku 1998, bivakoval jsem nespočetkrát a nikdy jsem žádný problém neměl. Jde o to, jak se chováš ke svému okolí. Když jsem odešel od vody, nikdo nikdy nepoznal, že jsem tam byl. Zůstala po mne maximálně ušlapaná tráva. Kdyby se každý u vody choval jak člověk a ne jak dobytek, nemuselo by se ani řešit, zda bivak postavit nebo ne.
reagovat - Úterý 6. července 2010 v 18:02 ® Merkury69 reakce na …
-
Nemaš pravdu…strávil jsem dnešek pročítaní legislativy ČRS a Státní ispekce životního prostředí..z toho vypliva že taboření (nocování, rozdělávaní ohně,zdržování se osob na jednom miste delsi dobu, stanování) je zakázáno,ale z rybářského práva má lovicí právo mít při rybaření přístřešek (stan bez podlahy=bivak) , který ho ochraní před nepřízní počasí..dikutabilní ovšem je zda lovicí potřebuje u vody nocovat,ale snad mame selský rozum a to je opravdu ta posledni maličkost co by se měla řešit..tudiž bivak je přístřešek a stan je stan a ten je zakázán..přístřešek je povolen a nikdo nemá právo mit nejaké námitky navíc na kontrolu bivaku ma jen a pouze pravo policie ČR a ČIŽP tudiž RS nemá pravo na jeho kontrolu (tuto infomraci jsem se dočetl z dotazu na legislativu primo na strankách ČRS..což znamená pro mě že se nenechám tebou odradit od navštěvy Harty i s bivakem, pač mám na to svaté pravo
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 14:04 ® hraji reakce na …
-
Merkury69> pokud jsi nepochopil skutečnost, že bivakování je pouze jiný (rádoby modernější) název pro stanování nebo táboření, nebo jak tomu budeme říkat, raději na tu Hartu nejezdi. Budeš zklamán.
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 12:23 ® Merkury69 reakce na …
-
Přítelkyni vyřídím
reagovata stanovaní je prece zakazano,ale bivakovani je neco jineho a to se snad smi,ne??navic mi znamy rekl ze ani stanovani se tam neresi…spise mi jde o to abych mel auto od fleku priblizne max. 20–30 metru,abych slyšel případné rozbití okna nebo neco podobneho..a zaoven byl na nejakém miste kde nejsou jenom same vazky, abych nechytal u vody nervy misto ryb
..stacilo by mi kdybych vedel jestli se mam tlacit k leskovci nebo k rázove..tak aby sme byli oba spokojeni jak pritelkyne s panoramatem okoli tak i ja s pekným zarybařením si..diky za info.
- Úterý 6. července 2010 v 1:23 ® rgb23
-
Podle fotky máš pohlednou přítelkyni, takže Herzlich Willkommen
reagovatNeboj, není to tak horké a auta se tak moc nerabují, i když je to přeci jen drsný kraj a žáby mají zuby, ale jen do února II
V okolí Harty není až tak moc závor jako spíše zákazů vjezdu v lesích. Přesto se k vodě s autem opravdu na dohled skoro nedostaneš. Za zmínku by také stála informace, že na Hartě je bivakování (stanování) zakázáno, alespoň oficiálně.