Chytej.cz

vltava 4-POMOC!!!! necteno

4.7.2010 | kurell | 45.501 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den,jako začínající rybář bych potřeboval poradit.Už 3krát jsem byl na revýru Vltava 4 (pod křižovatkou Roztoky-Suchdol) a za cca. 24 hodin jsem neměl ani záběr!Můžete mi někdo prosím poradit jakou mám zvolit montáž,čím zakrmovat,nebo na co tam berou!?Z velkým nadšením jsem se dal na rybářský sport,ale bez záběru to není ono!!! DĚKUJU ZA VŠECHNY RADY

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:43 ® lordsee reakce na …

to je hezké ale není už uhoř hájený

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 13:01 @ hasák reakce na …

Ahoj pod suchdolem na čtvercích skvělá chytačka na rousnici na přelomu dne a noci a spousta úhořu. doporučuji cca 20 silon a průběžný olovo.

reagovat
Sobota 10. července 2010 v 6:44 ® PrasatkoBile reakce na …
PrasatkoBile

V profilu mám mail i telefon tak pokud budeš mít zájem vyrazit společně, ozvi se a určitě se domluvíme. Jinak z červů doporučím červené Pinkies. V teplém počasí se mi osvědčilo že se o ně zajímají sice menší ryby, ale člověk tahá jednu za druhou :-)

reagovat
Pátek 9. července 2010 ve 23:59 ® kurell
kurell

tak to můžu přijet autem,ale ráno ve tři jdu zkoušet zase štěsťí a už mám i červy

reagovat
Pátek 9. července 2010 ve 21:35 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Tak sedni v Suchdole na autobus, přijeď do Holubic, hodím tě do auta a vezmu na jedno místo nad Dolanský jez (Vltava 3). Nechytíš sice žádné obry, ale rybaří se tu báááječně ;-)

reagovat
Pátek 9. července 2010 ve 12:59 ® krl
krl

Co takhle zkusit feeder a čevíky.A vyhýbat se moc bahnitému dnu.

reagovat
Středa 7. července 2010 v 19:32 ® kurell
kurell

no já bydlím v Roztokách,tak taky jezdím každej den okolo do práce.Na noční chytání se chystám v pátek. kdyby měl někdo zájem mě zaškolit tak to rád uvítám!

reagovat
Úterý 6. července 2010 v 19:04 ® bjucek reakce na …
bjucek

kurell> Jo ta zátočinka je pěkná, jezdím okolo každý den do práce. Já jsem tam lovil před rokem 2× poprví kapr a po druhý nic. Pak už jsem to nezkoušel. Osobně bych to tam zkusil spíš v noci podle mě tam není moc hloubka a u nás nahoře berou kapři hlavně v noci, nebo bych se přesunul na řeku.

reagovat
Úterý 6. července 2010 v 9:32 ® hraji reakce na …
hraji

kurell> pokud tam jiní rybu chytí a ty ne, pak je něco špatně, u tebe. Radit ti na dálku je k ničemu. Nevím co děláš, zda to děláš špatně a nebo dobře. Na plavanou bys měl chytit aspoň bílou rybu téměř kdekoliv.

reagovat
Pondělí 5. července 2010 v 10:04 ® kurell
kurell

tak zase nic,kdybych včera na vlastní oči nevidel zě tam chláprk vytáhnul kapra,tak bych myslel že tam nejsou8-( .Teď už jenom ty červy vyzkoušet

reagovat
Neděle 4. července 2010 ve 21:09 ® kurell reakce na …
kurell

no byl jsem na rybách;-) ,zkoušel jsem položenou,plavanou a přívlač.No uvidíme zítra,ve 4 hodiny zase nástup:-))

reagovat
Neděle 4. července 2010 ve 20:58 ® hraji
hraji

A byl jsi na rybách nebo jenom na kaprech? A jak jsi vlastně lovil?

reagovat
Neděle 4. července 2010 v 18:15 ® ART reakce na …
ART

kurell> Zkus zjemnit. Jemnější vlasec a háček. Jestli jsi nezkoušel. Tak je taky dobá nástraha masný červ. Koupíš ho v rybářkých nebo chovatelských potřebách. Jeden chytrý člověk tady z chytej mi jednou prozradil takovou věc. Ryba se musí pochopit a je lepší ztrávit pět hodin hledáním ryb a potom dvě hodiny chytání.

reagovat
Neděle 4. července 2010 ve 14:43 ® kurell reakce na …
kurell

no jo línej,to já nejsem.Už jsem vyzkoušel boilies,rohlík,ku­kuřici(foukanou­,medovou,z plechov­ky),rohlíkové boilies,tygří ořech,ale nic nechci pořát tahat kapry jenom nějakej záběr.Proto chci poradit od někoho kdo tam chytá!

reagovat
Neděle 4. července 2010 ve 13:15 ® endeross
endeross

Za všechny rady??

Moje rada je: nebýt líný, chodit k vodě a zkoušet, zkoušet, zkoušet… Zkoušet jaká montáž je nejlepší, zkoušet čím zakrmovat, zkoušet na co berou…

Však na to dřív, nebo později přijdeš sám .-)

reagovat
Neděle 4. července 2010 ve 12:38 ® kurell reakce na …
kurell

byl jsem ram v tý zátoce pod topolem,ale nic!

reagovat
Neděle 4. července 2010 v 11:22 ® Hony

A kde jsi tam přesně byl. Nejlepší je to níže, jak je tam malá zátoka. Zkus to uprostřed nebo nalevo na rohu.

reagovat