Chytej.cz

Lov na dírkách necteno

26.1.2005 | waccl | 9.537 zobrazení | 49 odpovědí

Hledám nějaký revír kde je povolen lov na dírkách. Napište všechny o kterých víte, ale hlavně mě zajímá severní morava a zlínsko.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 7. března 2005 v 11:40 ® Korben

Dekuji za radu. Jeste jsem se chtel zeptat musim si kupovat specialni prut na dirky nebo staci klasika?Nechce se mi vyhazovat penize kdyz jsem na dirkach jeste nechytal. Dik

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 7:19 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

sadas:Ale ne na nejakych soukromych!

reagovat
Neděle 6. března 2005 ve 23:37 ® sadas

Pánové chytání na dirkách je perfekt,ale bacha na to že je to zakázaný zákonem a to na všech

reagovat
Sobota 5. března 2005 ve 22:33 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Cau,Výlanta je jediný,a asi nejlip zarybněny rybník tady v okolí,kde se může dírkovat. Stojí to dve stovky,v cene mas dve,je jedno jak dlouhy ryby a balík krmnych granulí. Můžeš chytat na nástrahy rostliného a umělého původu,na červy,žížaly,atd. se chytat nesmí. Nejlepsi je,kdyz si vezmas malinkou marmysku(nebo mini jigovou hlavicku) a nad to patnáct cm velky brok. Chytej na sýr(tavený),na to jsem dnes dostal dve ctyrycítky(foto bude v diskuzi,jestli te to zajímá,ale budou uz vykuchaný)). Chytej tam,kde vtéká ten potok tou rourou do výlanty,tak jdi okolo toho po pravé straně,furt rovno,asi tak 2metry za to,kde uz to rozmrzlé není. Pstruzi jsou jako hovada,hlavne bachraté!Kdyztak se mi ozvi na mail:denyg1@a­tlas. cz

reagovat
Sobota 5. března 2005 v 19:44 ® jake
jake

to denyg: kolik to na té Výlantě koštuje a na co se chytá? Díky.

reagovat
Sobota 5. března 2005 ve 13:46 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

cau,tak ted jsem se vrátil z dírkované na výlantě. vytáh jsem asi 8 duháků za dve hodky,nejvetsi mel okolo 40cm. byla tam i TV,takže mam trapas pred celym naaarodem:-(( :-) :-) :-((

reagovat
Pátek 4. března 2005 v 10:26 ® HaD
HaD

xycht: jo, ale zarybněnost prej asi bída

reagovat
Pátek 4. března 2005 v 9:47 ® zruseno {KEnik}

Olešná 450Kc/den > obcersveni v cene{polivka gulaspivo caj rum } 3 ks ryb navnada cokoli Praha 40Km >Olešná > 30Km Plzen 10Km od D5 vice na rybareni. unas. cz Prima rybareni siven duhak Candat Káčka

reagovat
Čtvrtek 3. března 2005 v 0:24 ® xycht

DaH: fakt už jen 300,–? to sou věci..

reagovat
Středa 2. března 2005 v 9:55 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

waccl:V sobotu jdu na Vylantu,pak ti napisi,jak jsem dopadnul

reagovat
Středa 2. března 2005 v 9:48 ® HaD
HaD

xycht: Mrhal stojí 300,–/den – kámoš tam o víkendu byl. jinak ale prej nic moc

reagovat
Úterý 1. března 2005 v 19:03 ® xycht

Cep: v tom Chlumu jsem 2× byl a bylo to supr napoprvý sme chytli ve dvou asi 40 sivenů, duháka, okouna a ještě sem utrhl štiku na marmyšku. Tenhle víkend se nám ale už nedařilo – jen 3 ryby (siven,plotice,o­koun). Ale ostatním se docela dařilo, chytili se duhák 46cm. Takže tenhle revír doporučuju.
O Mrhalu sem slyšel dost negativní reakce, za 500Kč/ den nic moc prej

reagovat
Úterý 1. března 2005 ve 13:57 ® Korben

Chtel jsem se zeptat jestli mi muzete nekdo poradit kam na dírky ve strednich cechach a prosim o kontakt dik aahoj

reagovat
Středa 2. února 2005 v 8:24 ® CeP
CeP

www. naryby. cz
V krásném prostředí zatopeného lomu (cca 0,6 ha) osazeném pstruhem, sivenem, candátem, štikou, okounem atd.

Loví se běžným způsobem, bez použití živé rybky, pouze s jednoháčkem. Vzhledem ke klimatickým podmínkám je potřeba návštěvu předem domluvit.

Cena povolenky je 200 Kč za návštěvu. V ceně je teplé občerstvení.

Lovící si může ponechat pouze pstruha a sivena, kdy za 1kg zaplatí 150 Kč. Štika se zpět nepouští a lovící si ji může ponechat zdarma.

Kontakt : Chlum u Třeboně

reagovat
Středa 2. února 2005 v 7:18 ® Forest

Čertovy rybníky u Konice, 300 Kč/den 4 lososovité ryby, velikost do 40 cm

reagovat
Úterý 1. února 2005 v 19:58 ® fikus
fikus

Na dírky se jezdí i na Skaličku u Hranic. Kontakt na majitele jsem viděl na zde

reagovat
Úterý 1. února 2005 v 19:25 ® HaD
HaD

Grunty nebo Jestřabice u Brna, Pilský rybník v Bohdanči, Polička, Mrhal u Budějovic…

reagovat
Úterý 1. února 2005 v 19:11 ® mirmen

Kouty u Ledče nad Sázavou. 350 Kč/den, 4 lososovité ryby povoleny, keč a nesežer za 150 Kč/den. Pravidelně dosazováno duháky v rozmezí 30–40 cm.

reagovat
Středa 26. ledna 2005 ve 23:27 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

waccl:Já,jako rodilý Zlíňák(jeste tu ale bydlím) ti mohu doporučit Výlantu u Fryštáku nebo v Poličce si můžeš zachytat(tam muzes i na štiky na rybku na dírkách),nebo u nas na jezirku,ale to by ses tam musel dostat,ale nebyl by problem se domluvit!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1