Vyhledávání
Lov na dírkách
26.1.2005 | waccl | 9.536 zobrazení | 49 odpovědí
Hledám nějaký revír kde je povolen lov na dírkách. Napište všechny o kterých víte, ale hlavně mě zajímá severní morava a zlínsko.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. listopadu 2005 v 10:56 ® xycht
-
Nezaspal, myslim, že právě v tuhle dobu se na ně chodí …
Quote: On 2005–11–26 09:47, Axamith napsal: Asi jsem zaspal dobu. Tady se už chodí na dírky a já se ještě chystám zabrodit s mušákem na lipany . . .
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 v 10:47 ® Axamith
-
Asi jsem zaspal dobu. Tady se už chodí na dírky a já se ještě chystám zabrodit s mušákem na lipany . . .
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 18:44 ®
-
Promiňte staršímu pánovi,nu lepší už to nebude,ach jo..
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 17:35 ® BoBo-Falknow
-
Flip: Předloni. To to utíká
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 17:14 ®
-
Michal B-vzpomeň na bratry Rusy loni na Piláku. Ale vedle je hned palírna jako stanice první pomoci,protože s vámi sebevrahy majitel počítá.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 17:00 @
-
MichalB:zkus to,ale jistil bych to pramicí pod perdelí
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 16:55 ® MichalB
-
Panove, pristi tyden uz by melo slusne primrznout.. Myslite, ze uz se bude moci chytat na dirkach? Uz me svrbi proutek a jigy
reagovat - Středa 9. března 2005 ve 13:28 ® pikos
-
MK: Podivoval jsem se nad tvými zájmy v kartě. Mrkni se do ní.
reagovat - Středa 9. března 2005 ve 12:24 ® pikos
-
MK: No to se podívejme, co ty to máš za ušlechtilé zájmy? Procvič si slovosled.
reagovat - Středa 9. března 2005 v 11:50 ® Korben
-
Chtel jsem se zeptat zakon zakazuje lov na dirkach a na soukromich revirech je to jak?
reagovat - Středa 9. března 2005 v 8:38 ® pikos
-
jake: dobrý výběr, Alison, Bob a Tonny jsou skvělí
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 23:10 ® Zlinsky_lovec
-
LIDI,TED JSEM POSILAL HADOVI CLANEK O DIRKOVANI,TAK DOUFAM,ZE SE TO TADY OBJEVI!!!
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 19:32 ® Fishmaniak
-
Četl sem v časaku že i přes to, že to provozuješ na soukromem rybniku je to zakazene i tam.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 16:21 ® jake
-
to Pikos: spíš tu modernu Lonesome River Band, Krauss, Fleck, Rice, Ickes, Douglas etc.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 15:53 ® MichalB
-
jooo bejvavalo
reagovatmel jsem svyho milacka Glock 19 a RUGER GP 100 .357 Mag…
- Úterý 8. března 2005 v 15:36 ® pikos
-
jake: jak píše MichalB, koupit si můžeš cokoliv, ale neznamená to, že s tím také cokoliv můžeš dělat; jinak máš dobré koníčky, BG tradici nebo modernu?
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 15:16 ® MichalB
-
jake: na prodeji prutu a jeho pouziti neni nic nelegalniho – pouze bys ho mel pouzivat dle daneho zakona.. stejne tak si legalne muzes koupit zbran, ale jeji pouziti se vaze k prislusnemu zakonu… btw. o vikendu jedu na dirky, ale strilet na namesti nebudu
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 14:49 ® jake
-
Je to celé nějaké podivné. Na jednu stranu – dírkový prut v krámě koupit lze – ale na dírky se chytat nesmí, echolot koupit lze – ale nesmíš ho používat – trochu Kocourkov, ne? A jak se teda budeš stavit k vnadění? Budeš vnadit nebo ne?
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 12:31 ® pikos
-
jake: někteří svazoví rybáři ani nečtou řád a tak možná nevědí, někteří čtou a dělají, že nevědí; někteří možná ani ve svazu nejsou a loví jen na soukromých revírech, to ovšem neznamená, že nemusí dodržovat zákon; já už to vím, zachovám se podle toho; to však neznamená, že považuji tento zákon za dobrý a povedený
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 12:13 ® jake
-
OK Zajímalo by mě, jestli to, že porušují zákon, vědí i všichni ostatní rybáři, kteří na ty dírky chodí, anebo žijí v nevědomosti tak jako já doteď.
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 12:02 ® pikos
-
jake: na dírkách jsem byl poprvé minulý rok v prosinci na srazu na Piláku, v dobré víře, že se to smí, ale nyní bych tak lovit nešel
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 11:52 ® jake
-
to pikos: OK. Takže ty sám dírkování taky neschvaluješ a nikdy jsi na dírkách nechytal? Já jsem byl poprvé tuto sobotu. A pokud z toho nedělají rybáři jatka, tak v tom zase nic až tak nehumánního nevidím – tam jsou povoleny 2 ryby na den, já si vzal jen jednu (ne, že bych jich víc nechytil) .
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 11:39 ® pikos
-
jake: ať už to někdo kontroluje nebo ne měla by to být otázka svědomí každého jednotlivce
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 11:23 ® jake
-
to pikos: otázkou je, bude-li to někdo kontrolovat? Vždyť takových soukromých revírů, kde se chytá na dírky už je dnes habakuk – vem si jenom Grunty – kolik tam jezdí rybářů. Já mám pocit, že to bude něco podobného jako s vnaděním v letošním roce. Dle zákona o ochraně vod se vnadit nesmí, ale stejně budou vnadit všichni – včera jsem o tom vedl debatu na MRKu. Kdo by to dírkování na soukromém revíru kontroloval? RS? Proč? Ta si hlídá revír své MO. Proč by se starala o soukromý revír? Ale možná je to jinak, nevím…
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 11:05 ® pikos
-
jake: po upozornění, v zákoně, ani v soukromí nemůžeš dělat nezákonné věci
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 10:27 ® jake
-
to pikos: To je jako fakt? A kde jsi to vyčetl? Já bych také dle svého selského rozumu, stejně jako denyg, řekl, že na soukromém revíru ti to těžko někdo může zakázat, ale když to tvrdíš s takovou vehemencí, trošku jsi mě zviklal
reagovat - Pondělí 7. března 2005 v 15:56 ® MichalB
-
denyg: nesouhlasit muzes (taky nesouhlasim), ale pikos ma pravdu (to ovsem neznamena, ze prestanu chodit na dirky )
reagovat - Pondělí 7. března 2005 v 15:22 ® Zlinsky_lovec
-
pikos:nesouhlas. na soukromych se to muze!!!
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 13:32 ® pikos
-
chlapi bacha, lov na dírkách je u nás zakázaný na jakémkoliv revíru, prostě všude !!!
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 12:37 ® Dědek
-
Korben : podívej se do článků, HaD tam píše o výrobě ledového prutu
reagovat