Vyhledávání
RECEPT NA KOMÁRY !!!!
1.7.2010 | jafo | 49.966 zobrazení | 85 odpovědí
Zdravím všechny kteří mají na rybách po povodních stejný problém a to: KOMÁRY!!! Znáte někdo recept na nějakej přípravek ??? A že někdo napíše, že zabírá normální repelent, tak na to neskočím…díky a Petru zdar…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 17. července 2010 v 15:18 ® sethy reakce na …
-
jersey> ja mam moskytieru me je to uz celkem šumák
reagovat - Sobota 17. července 2010 v 15:15 ® jersey reakce na …
-
sethy: kup si Bushmana.Říkám ti, že mi v životě nikdy žádnej repelent nepomohl, ale tenhle FAKT FUNGUJE.
reagovat - Sobota 17. července 2010 v 15:09 ® sethy
-
Prutos> ty si taky jiskřička, za to nemůžu, že neumíš fotit
reagovatvidich jich tam asi 15 (nejvic jsou videt na ručniku) jiskřičku ti udělá možná když je těsně před čočkou. Párkrát jsem u Vás na dyji byl a to byla proti tomu co je letos u nas pohádka…
- Sobota 17. července 2010 v 15:01 ® Prutos reakce na …
-
sethy> Prej komáři
reagovat..a kde je máš? Při focení v noci s bleskem by ti dělaly na fotce „jiskřičky“.
- Sobota 17. července 2010 ve 14:40 ® sethy reakce na …
-
spike> nefunguje nic, takhle vypadal vcera kolega a stejně to moc nepomohlo (samozřejmě ve spojeni s replentem)
reagovat - Sobota 17. července 2010 v 11:24 ® spike
-
Tak biolit co mě na ty komáry nedávno fungoval už nefunguje
reagovat - Středa 14. července 2010 ve 13:34 ® plescarp
-
vcera sme sedeli u vody cely vecer a s repelentem OFF! byl slid od komaru a ostatniho hmyzu P.S. uhorum nevadi(asi ho neciti)
reagovat - Neděle 11. července 2010 v 10:31 ® jersey
-
Tak jsem zakoupil BushMana…jak říkám, nikdy mi žádnej repelent nepomohl.Ale tenhle ANO.Musím tedy říct, že ještě nevím, jak bude fungovat až zajedu na ta místa, kde mě komáři od vody doslova vyhnali, ale zatím to funguje fakt dobře.Komáři sice lítaj kolem mě, ale ani jeden nesedl.Vypadá to, že jim fakt nevoním…super!
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 v 17:56 ® Jak.novi
-
http://www.novinky.cz/…komarum.html
reagovat - Středa 7. července 2010 v 15:23 ® Jak.novi reakce na …
-
petrcech> No vidíš.
reagovat - Středa 7. července 2010 ve 14:50 ® petrcech reakce na …
-
Jak.novi> No, neříkáš.
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 22:44 ® Jak.novi reakce na …
-
petrcech> A já snad říkám, že nejsi?
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 21:50 ® petrcech reakce na …
-
Jak.novi> Já sem Moravák.
reagovat - Úterý 6. července 2010 ve 21:45 @ ras reakce na …
-
Dobrý den Používám novinku australský repelent BushMan.Nic lepšího u nás neseženete účinná látka DEET 80%,stačí natřít a celý den pokoj od komárů.Mají Ultra Gel a Plus Gel s UV filtrem,prostě bomba,kam se hrabe predátor a další neúčinné repelenty,vyzkoušej.Objednat se dá na Aukru a pak na www.kokabura.cz doporučuji všem.
reagovat - Úterý 6. července 2010 v 19:58 ® Jak.novi reakce na …
-
petrcech> Pro tebe platí to samý.
reagovat - Úterý 6. července 2010 v 19:58 ® Jak.novi
-
spike> A chceš poznat komáří ráj? Zajeď si na deltu Dunaje. To jen, aby jsi viděl, že na tom nejsi ještě nejhůř.
reagovat - Úterý 6. července 2010 v 19:56 ® Jak.novi reakce na …
-
spike> Já radši komáry než klíšťata.
reagovat - Úterý 6. července 2010 v 19:13 ® petrcech reakce na …
-
spike> Přesně tak.
reagovat - Úterý 6. července 2010 v 18:32 ® spike
-
Šak vy tam v Čechách nevíte ani co komár skoro je
reagovat. Teď jsem tam byl na brigádě, 50m od místa kde jsem dělal byli 2 rybníky a komára jsem ani nezahlédl.
- Úterý 6. července 2010 ve 13:40 ® lubo OV
-
Co píše strump, mohu potvrdit. Kopretina vratič celkem pomáhá. Není to sice úplně takový drtivý odpuzovač jako chemické přípravky z obchodu, ale jako nouzovka bohatě stačí. U nás roste celkem hojně.
reagovat - Pondělí 5. července 2010 ve 22:10 ® stump
-
Já používám jakýkoliv repelent, který je zrovna po ruce. Komáry po nějaký čas odpuzují všechny. Pomůže také rozemnutá nať kopretiny vratič, ovšem jen tomu kdo jí zná a najde.
reagovat - Pondělí 5. července 2010 ve 21:11 ® lubo OV
-
Jak to tak pročítám o těch komárech tady i různě jinde, tak to vypadá, že co člověk, to jiný neutralizátor přípravků proti komárům
reagovat) Někomu funguje repelent, někomu ne. Někomu funguje predátor, někomu ne. Někomu funguje elektronické udělátka, někomu ne. Někomu funguje OFF, někomu ne. Osobně jsem měl své důvody nikdy žádný chemických přípravek nepoužívat. Až letos poprvé. Koupil jsem první, co mi přišel pod ruku. Nějaký OFF spray. A nemůžu si pomoct, postříkám se a mám klid. Zrovna včera jsem byl na rybách a komáři se mi celou noc vyhýbali obloukem. A to jsem se postříkal jednou k večeru. Takže nechápu
- Pondělí 5. července 2010 v 15:07 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Prutos> můj T.I.M. používal na Dýji 3 týdny přípravek Predátor koupený v Lednici a byli jsme našeni jeho účinkem,také se prodává nový Predátor k ohraničení svého teritoria, tak jsme zvědaví jak bude fungovat.
reagovat - Pondělí 5. července 2010 v 11:26 ® Prutos reakce na …
-
Otavák> Pro tu sloučeninu se užívá zkratka DEET. Mimochodem, OFF mi fungoval líp než Predator. Teď používám repelenty Life Systems (50% DEET) a mám klid.
reagovat - Pondělí 5. července 2010 v 10:24 ® Otavák
-
Oprava N,N-diethyl-3-methyl-benzamide. Je to zhruba stejný jako ten první. Tady je k tomu nějaký chlístání. http://chemistry.about.com/…a042703a.htm
reagovat - Pondělí 5. července 2010 v 10:02 ® Otavák
-
V jihozápadních Čechách funguje Predátor pořád dobře. Je třeba nešetřit, nastříkat pořádnou vrstvu a rozetřít. Měl jsem v batohu ještě zbytek OFFu a ten nefungoval vůbec. Účinná látka je prý nějakej N,N-diethyl-m-toluamid a Biolit repelent toho má 14%. Predator má N,N-Diethyl-3-benziamid 16%, jestli je někdo chemik, tak ať to rozlouskne.
reagovat - Neděle 4. července 2010 v 19:45 ® sethy reakce na …
-
spike> podívám se po něm, dík
reagovat - Neděle 4. července 2010 v 18:56 ® spike reakce na …
-
sethy> Ne přímo biolit jak je na mravence a létací hmyz- ten používám na síťku na okno aby mi sem náhodou nevletěli, nevím jestli to nebude nějak dráždit pokožku. Ale pod značkou biolit se dělá i repelent(viz odkaz)
http://biolit.cz/…y-detail.asp?…
reagovat - Neděle 4. července 2010 v 18:53 ® Prutos
-
Otavák> Predator nefunguje zdaleka tak,jak by měl, ověřeno.
reagovat - Neděle 4. července 2010 v 18:42 ® sethy
-
spike> biolit říkáš. Vyzkouším.
reagovat