Vyhledávání
RECEPT NA KOMÁRY !!!!
1.7.2010 | jafo | 50.087 zobrazení | 85 odpovědí
Zdravím všechny kteří mají na rybách po povodních stejný problém a to: KOMÁRY!!! Znáte někdo recept na nějakej přípravek ??? A že někdo napíše, že zabírá normální repelent, tak na to neskočím…díky a Petru zdar…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. července 2010 v 18:22 ® spike reakce na …
-
A ten repelent od biolitu jsi nezkoušel? tady dole na ně funguje lécou sice kolem ale nesedne si žádný.
reagovat - Neděle 4. července 2010 v 18:18 ® sethy reakce na …
-
Otavák> taky nefunguje, letos ne
reagovatLetos už jsem vypotřeboval autan, predator, off a porad nic.
- Neděle 4. července 2010 v 17:30 ® Otavák
-
Vloni jse byl na Dyji pod Novomlýnskými nádržemi a komáři si ze mne dělali týden napajedlo. Ke konci dovolené jsem potkal v Bulharech porybnýho, který mne navoněl repelentem Predator. Je to nějaký místní vynález testovaný v Lednici. Masakr, ty kurvy bodavé se toho bojí jak čert kříže. http://www.leroycosmetics.cz/main.php?…
reagovat - Neděle 4. července 2010 v 9:00 ® jersey
-
2× za život mě komáři od vody doslova vyhnali.Nepomohl běžný repelent, nepomohl ani v kombinaci s tím ultrzvukovým.Prostě jsem byl totálně doštípanej.Po těchto zkušenostech již nevěřím, že je něco účiného…
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 16:32 ® osprey reakce na …
-
Prutos> Ale ukážu. A když bude nejhůř, zase začnu somrovat… Tady u nás komáři jsou, ale v únosném množství. Tenkrát u vás, to je má jediná životní zkušenost s repelentem.
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 15:04 ® sethy reakce na …
-
spike> u stojáku.
reagovat - Pátek 2. července 2010 ve 14:28 ® cormoran
-
U nás to děláme tak, že když chytáme ze břehu, tak jich pár lehce připlácneme (ne moc, musí se ještě trochu vrtět) a následně je přivážeme vlascem za sosáky někam na větvičku do naší těsné blízkosti. Obecně platí, že čím je větší počet útočících komárů, tím více jich musí po blízkém okolí viset, aby byli výstrahou těm ostatním
reagovatJe to trochu pracnější, ale na 99% účinný. Brodiči mají smolíka..
- Pátek 2. července 2010 ve 14:11 ® ART
-
Nejlepší je plamenomet
reagovat - Pátek 2. července 2010 ve 13:27 ® spike
-
sethy> U řeky?
Na komáry působí dobře biolit
reagovatje to lepší něž nějaký repelent.
- Pátek 2. července 2010 v 11:57 ® Prutos reakce na …
-
osprey> Tož to je odvážné tvrzení..že naposled
reagovatNebo, to už se tu nikdy neukážeš?
- Pátek 2. července 2010 v 11:23 ® sethy reakce na …
-
Rendy> autan nefunguje, dejcháče nemám na rukách a obličeji a za mikrotáboráček dostal minulej tyden kolega napomenuti…
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 11:06 ® petrcech
-
osprey> Na Dyji se mi to taky stalo mnohokrát. Přežil jsem to. Občas to ale bylo opravdu těžké. Nechal jsem doma repelend(ten stejně nepomáhá) a vypadal jsem pak asi jak rajče.
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 8:22 ® endeross reakce na …
-
To já se držím stále hesla Chyť a pusť, takže je to občas peklo
Vyzkoušel někdo elektronický odpuzovač komárů (např. http://www.potreby-rybarske.cz/…html,det,633)?? Docela by mě zajímalo jak je to účinné a jestli nevadí psům (kvůli vysoké frekvenci)
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 6:58 ® LuboO reakce na …
-
džigit> B12 myslis borovicka a 12-ka
reagovat?
- Pátek 2. července 2010 v 6:10 ® džigit
-
Kdysi vymyslel bolševik,pro vojáky SPECNAZ,triko,které bylo řídce tkané z 8mm tlusté příze a přes to síťka.Tím bodal komár do prázdna
reagovatMB> B12 užívám v tekutém stavu a docela to pomáhá i proti klíšťatům.Jen nesmíš být autem
All> v okolí se docela osvědčil Difusil repelent
- Pátek 2. července 2010 v 0:12 ® mira.ll
-
mě se osvědčil repelent Anti Bite. Ten opravdu funguje, kam se hrabou jiné přípravky…
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 0:11 ® osprey
-
Já je zabíjím. U nás a zvlášť pokud nevláčím, tak stíhám. Po pár desítkách až stovkách mrtvých jejich řady začnou řídnout…
Ale jsou vody, kde jsem nestíhal. Kdysi na Dyji to bylo tak zlé, že jsem fakt nemohl chytat a kolega Prutos mi půjčil nějaký repelent. Použil jsem ho – poprvé a naposledy v životě. Fungoval. Víc nevím.
Dnes jsem si pár kousanců přinesl, ty potvory mrňavý jsou na tom o dost hůř. Některým se ze života vytratil třetí rozměr.
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:33 ® kingkubik
-
hej vy si z toho delate prdel ajke ja jsi po jedny chytacce napocital pri volne chvili v praci 90 stipancu od komaru jsem myslel ze pojdu chtelo by to aby aspon nekdo vzal tohle forum vazne taky s nemi tezko bojuji.kazdou dobrou radu vyzkousim.tnx
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:22 ® LuboO reakce na …
-
Sander> ja ich pridavam do klobas, ale len nasate samicky, vzniknu fajnove krvavnicky…
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:10 ® MB
-
Ideální je koupit si v lékárně vitamin B12 a cca 2 dny před lovem to začít užívat (bacha na předávkování – musíte spočítat příjem živin ze stravy), pot potom obsahuje více této látky, kterou komáři přímo nesnášejí → budete úplně v pohodě i uprostřed hejna
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:08 ® Jak.novi reakce na …
-
Sander> No fuj, cibule.
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:03 ® Sander
-
200g komárů, cibule (hodně), sůl, tymián, smetana na vaření, olej, pepř. Komáry smažíme na mírném plameni dokud nezískají zlatavou kůrku, nutno v krátkých intervalech míchat a dochucovat kořením dle potřeby.
reagovat
Podáváme s hranolkami. - Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:57 ® Rendy
-
Nejúčinnější jsou dejcháče , těma sosák neprostrčí. Dobré dva ohně a sedět uprostřed , Ideální repelent Autan. kupuje se v lékárně. Nejlepší co znám . Drahý , ale s dlouhotrvajícím účinkem.
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:35 ® FISHERBOY
-
vem 3dcl vody, dej do ní cukr, a pomaž se tím:)Komáři tě nechaj, ale vosy tě sežerou:D
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:34 ® Robur
-
duplicita
reagovat