Vyhledávání
RECEPT NA KOMÁRY !!!!
1.7.2010 | jafo | 49.965 zobrazení | 85 odpovědí
Zdravím všechny kteří mají na rybách po povodních stejný problém a to: KOMÁRY!!! Znáte někdo recept na nějakej přípravek ??? A že někdo napíše, že zabírá normální repelent, tak na to neskočím…díky a Petru zdar…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. března 2012 v 19:02 ® Robur
-
fungují někomu ty nové náramky?
reagovat - Pondělí 27. června 2011 v 11:13 ® fribble
-
skwor -Nechtěl jsem se do toho montovat, ale k česneku přidám recept vyzkoušený cca 40 let. Po večeři si dej 3 ks B-komplex Forte. Pokud ráno čůráš pěkně žlutě, je vše O.K. a máš na 24 hodin pokoj nejen od komárů, ale i klíšťat. Předávkování se neboj, přebytek B se právě vylučuje močí – ale přesto 2× v týdnu (so,ne) je dost.
reagovat - Neděle 26. června 2011 ve 13:03 ® Mary
-
regulus> no , to je učinný, až na to, že se u té slivovice držej jiná klíš´ťata, to se pak házej i fotoaparáty do rybníka, jak koušou.:
reagovat - Sobota 25. června 2011 ve 14:58 @ Pepa z depa
-
Toto radím:
reagovat - Sobota 25. června 2011 v 10:04 ® jersey
-
Už jsem to psal, ale fakt je, že jsem ten typ, na který jdou komáři úplně nejvíc. V jedné místnosti, kde je x lidí, jdou spolehlivě jenom na mě......Nic mi nikdy nefungovalo. Až předloni jsem vyzkoušel Bushmana a mám opravdu klid.Ano, je to drahej repelent, ale fakt mi pomáhá. Doba, kdy mě několikrát komáři doslova vyhnali od vody, protože se to prostě nedalo vydržet, je definitivně pryč.
reagovat - Sobota 25. června 2011 v 10:00 ® skwor
-
Česnek. Loni ve Švédsku to bylo to jediné, co spolehlivě vyvořilo neviditelnou asi 30cm bariéru, přes kterou prostě nešli
reagovatRepelent po chvíli ztratil účinnost, ale kolega co si dal stroužek česneku měl klid
- Sobota 25. června 2011 v 6:59 ® džigit reakce na …
-
cervenka.st> zrovna jsem měl noční s vášnivým myslivcem a ten mi o tomto vyprávěl.Prej dodá přesný recept.Říkal,že ne všem kolegům účinkuje stejně spolehlivě,ale za tu cenu se dá určitě vyzkoušet
reagovat - Sobota 25. června 2011 v 0:58 ® Sander reakce na …
-
1Mara > ale působí. Náš pes ho má tejden a celej ten tejden to v bytě smrdí po hovnech – a to by měl vydržet půl roku (ten obojek).
reagovat
Ale komáři tu nejsou, no. - Pátek 24. června 2011 ve 23:02 ® 1Mara reakce na …
-
Robur> Tomu bych já moc nevěřil , obojky na psy proti klíštatům nějak zvláště nepůsobí
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 22:56 ® regulus
-
Já používám jako repelent 58% slivovici, smrdím sice jako cap, ale komáři se drží v uctivé vzdálenosti, pokud se náhodou některý odváží blíž, tak něž si stačí sednout, tak hodí záda, protože je totálně vožralej z výparů.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:40 ® Robur
-
máte někdo zkušenost s repelentním náramkem, co te´d frčí?
reagovat - Sobota 21. května 2011 v 8:36 ® kamos007
-
skuste pepřový sprej nastříkat do hejna a zaručeně je od nich pokoj ale baha at vás to nezasáhne do očí nebo vdechnout to by nemuselo dobře dopadnout.
reagovat - Pátek 20. května 2011 ve 21:43 @ ananas
-
Dobrý den, mám zaručený recept na komáry. Nedávno jsem si koupila náramek proti komárům a musím říct, že je to fajná věc. Na náramek nedám dopustit, opravdu funguje.
reagovat - Pátek 13. května 2011 ve 23:09 ® cervenka.st
-
Koupit si normální 200 ml skleničku alpy, do toho nastrkat 30 kousků hřebíčků, co má doma každý na dělání svařáku, nechat to tam vyluhovat a po 24 hodinách se s tím namazat, hřebíček nevyndávat, ale nechat tam, alpa maličko zhnědne. Cena 30 Kč za prostředek, který funguje naprosto nečekaně, zkusil jsem to sám a už po 4 hodinách vyluhování komáři odlétali hledat jinou oběť
reagovat - Pátek 13. května 2011 ve 13:06 ® Bigpista
-
Já mám to štěstí, že mě komáři považujou za pěkně nechutnýho. Jak je v okruhu 10m jiná osoba, mám klid. Když jsem sám, tak je to horší, to už neuniknu
reagovat - Pátek 13. května 2011 v 11:21 ®
-
Supr recept na komáry je osmažit je nacibulce placnout na to 2 vajíčka. Posolit, popepřit a má to výbornou mírně pichlavou chuť
reagovat - Středa 11. května 2011 ve 12:23 ® Mary
- reagovat
- Čtvrtek 17. února 2011 ve 21:51 ® Bahňák
-
Fakt účinnej je repelent Outan, sice zrovna nevoní ale maká spolehlivě
reagovat - Úterý 15. února 2011 ve 23:09 ® slanny
-
Asi tak dvě promile a už nekoušou potvory.
reagovat - Neděle 1. srpna 2010 v 9:04 ® petfiku
-
Používám repelent od biolitu v kombinaci se spirálou biolit a pohoda. Spirála doutná 6–8 hodin a za mírného větru fakt nežerou, nesmrdí od toho ruce ani okolí.
reagovat - Sobota 31. července 2010 v 10:54 @ bina
-
ocet, sice smrdíš, ale doma to ze sebe smyješ
reagovat - Sobota 24. července 2010 v 15:32 ® spike
-
Nedávno tady bylo řešeny jiskřičky – komár na fotce.
To je ze včerejší chytačky. 4 fotky a na každé je minimálně jeden.
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 v 15:48 ® voltor
-
Já používám starý recept.:naložim do alpy pytlik hřebíčků a docela to funguje
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 v 15:48 ® voltor
-
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 v 15:47 ® voltor
-
reagovat - Středa 21. července 2010 v 0:23 ® sethy
-
kubas> nevěř
reagovat - Úterý 20. července 2010 ve 22:18 ® kubas reakce na …
-
sethy> nevěřím, tos asi nebyl v těch „správných“ místech…
reagovat - Úterý 20. července 2010 v 10:11 ® Klon
-
Nečetl jsem všechny příspěvky,takže jestli to tu už je ,tak se omlouvám…Starý recept,který mi vždy říkávala babička a to je potřít se klasickým droždím a komáři na tebe nejdou..Nemohu posoudit,protože ja jsem jeden s mála,kteří mají štěstí a komáři na něj nejdou…Bzučej kolem mě ale kousat mě nechtějí..V mládí jsem se léčil 3 roky s anemie,měl jsem strašně málo červených krvinek..Od té doby na mě nejdou…
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 15:27 ® sethy reakce na …
-
Prutos> nedávno jsem byl jsem v Lednici, proti tomu co je u nas je to slabota.
reagovat - Sobota 17. července 2010 v 16:35 ® Prutos
-
sethy> Dojeď letos, jiskřičko
reagovat