Vyhledávání
Jak na zloděje lodí a rybářského vybavení.
1.7.2010 | HaD | 11.128 zobrazení | 61 odpovědí
Začnu malou příhodou. Kamarádi mají na Jordáně loď. Slouužila asi 2 roky. Vloni na podzim však zmizela. Někdo jí ukradl :-( Letos ji kluci náhodou objevili. Byl uzamčena na novém řetěze na druhém konci nádrže. Sehnali si pákovky, káru a že jí odvezou jinam, kde bude v bezpečí. Následující den jsme se pro ni vypravili. Na místě však nebyla. Po prohlídce vody jsme ji našli. Jeli na ní dva patnáctiletí kluci. Zřejmě si nás všimli, rychle ujeli na druhou stranu a lesem utekli. Tomáš tedy vzal auto a jel na druhou stranu, aby ji přivezl. Na břehu si Petr při čekání všiml dvou článků řetězu, čerstvě rozříznutých. Tu loď ti chlapci těsně před naším příjezdem ukradli původním zlodějům!!! Hrůza. Teď už je loď v bezpečí. Mě osobně se něco podobného před lety stalo také. Jak jste na tom vy? Stalo se Vám něco podbného? Ukradl už vám někdo taky loď, případně jiné rybářské vybavení? Jak se účinně bránit? Já například loď k vodě už jen vozím, nikdy ji nikde nenechávám.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. srpna 2010 ve 14:45 ® Lazovič
-
Rovnou tam teda dej pytlacké pastě a zlodej je bez nohy
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 8:50 ® tucnak11 reakce na …
-
1Mara> A neneha jako bonus na utěhu jak hydraulicke kleště a pilu.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 1:05 ® 1Mara reakce na …
-
mckvak8> A po zámku a řetězu
reagovat)
- Pondělí 2. srpna 2010 ve 23:35 ® ART reakce na …
-
Lazovič> Přijde zloděj s MEGA hydraulickejma kleštěma a pilou na železo a máš po lodi.
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 23:29 ® Lazovič
-
Jdej tam mega zámek a mega řetěz a máš vystaráno
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:33 ® tucnak11
-
Jak.novi> Anebo jak ve středověku,Uvalit pazuru sekerou,no problem by byl kdo by dělal bo čtverčina Česka by hodila bez rukou + parlamen a senatořy
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 1:14 ® džigit reakce na …
-
Petas> že by hrdinný vojín Čonkin
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 22:06 ® Petas reakce na …
-
osprey>
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 22:00 ® Petas reakce na …
-
osprey>ze své skromné osobní zbýrky,mám takovích kousků víc. koukni na www.patracka.cz a pochopíš
reagovat.
- Středa 28. července 2010 ve 13:58 ® ollo
-
Naložiť loď na príves , a domov …
reagovat - Středa 28. července 2010 v 10:07 ® džigit
-
ono mělo něco do sebe i dávné pranýřování.Dopadeného zloděje vyvěsit na webu!!! Nějaký zákon na ochranu info a osob bych pominul,něboť zloděj taky nebral na zákony ohled
reagovat - Středa 28. července 2010 v 1:05 ® osprey reakce na …
-
Petas> Ráže 9×19 mm Luger je letitá a nesmrtelná
Kde se k tomu MP 40 dostaneš?
reagovat - Středa 28. července 2010 v 0:49 ® Petas
-
mckvak8> Budeš se divit ale papá normální 9×19 mm Luger a těch je na trhu víc než dost, navíc má docela slušnou přesnost. Střílím z ní radši než z moderní M4 carabina v ráži 5,56×45 mm.
reagovat - Úterý 27. července 2010 ve 21:48 ® ART reakce na …
-
tucnak11> Ta je nějaké postarší, blbě budeš schánět munici.
reagovat - Úterý 27. července 2010 ve 21:39 ® Jak.novi reakce na …
-
tucnak11> To je slabé. Chtělo by to přinejmenším rotační kulomet, nebo raketomet RPG.
reagovat - Úterý 27. července 2010 ve 21:27 ® tucnak11
-
Na zloděje jen takto.
reagovat - Pondělí 26. července 2010 v 16:22 ® superweb
-
Jak ochranit lod tezko rict..asi jedine nejake hlidane kotviste, ale to uz zase neco stoji. K tem airbagum – u oktavek celkem bezna vec. Na jare tu behem jedny noci v okoli „udelali“ asi 10 oktavii – sli ciste po airbagu. Ono prece jenom kdyz davaji dohromady bourany auto, casto ten airbag potrebuji.. ale proti tomu neudela clovek uz asi vubec nic.
reagovat - Pondělí 26. července 2010 v 15:51 ® FISHERBOY reakce na …
-
mckvak8> jj a to si myslim ze fishunter 250 je uz pomerne luxus…
reagovat - Pondělí 26. července 2010 v 15:16 ® ART reakce na …
-
FISHERBOY> Mám Fishuntera 250 a normálně s nim chodim trollovat a vláčet ke skalám.
reagovat - Pondělí 26. července 2010 ve 14:22 ® FISHERBOY
-
Já jsem osobně přemýšlel koupit jen nafukovací člun..je skladnej prenosnej, a na zakrmení bohate stačí…nebo na vytáhnutí z vázky..
reagovat - Pondělí 26. července 2010 v 10:48 ® tomashr
-
Něco na toto téma zažil jeden můj příbuzný. Na jeho případu bylo docela typické, že to šlo ve vlně – dlouho vše OK, pak dvě krádeže po sobě a pak zase klid.
reagovat
Důvodem asi bylo to, že při druhém případě tu ukradenou loď našli v nějakém bazaru a řešili to důsledně přes policii. Sice snad toho „bazarníka“ nakonec nezavřeli, ale zjevně byl „dušen“ docela dlouho, v daném bazaru zjevně „čórek“ končilo více. Dotyčný sice vyvázl, ale musel toho nechat, protože mu bylo jasné, že při dalším případu v okolí se půjde rovnou na něj. Ti kdo to fyzicky kradli tím ztratili jeden z významných zdrojů odbytu a tak tato kriminalita v dané lokalitě klesla.
Takže někde v tomto bych asi viděl jediný reálný návod – pokud se loď najde, tak to řešit přes policii, zrovna tak na policii hlásit krádeže. Škoda bude prakticky vždy přes 5000, takže to odložit nemůžou. A i když třeba novému „majiteli“ nebude krádež dokázána a u soudu neskončí, tak to pro něj určitě příjemné popotahování není. - Neděle 25. července 2010 ve 23:21 ® Kolovr@tek
-
Mluvil sem minulej rok s chlápkem na lužnici a ,že se ztrací bežně na sojčáku lodě!!!!Zmrdi prostě
reagovat - Neděle 25. července 2010 ve 22:46 ® mirmen
-
Sekal bych hlavy a napíchoval je kůly.
- před tisíci lety to odrazovalo normanské lupiče od „návštěv“ měst a vesnic při pobřeží
- zmrdí geny se nebudou předávat dál
- Neděle 4. července 2010 v 1:44 ®
-
Mě před lety ukradli loď na Lipně-Žlábku a za 1/2 roku jsem ji našel na hrázi v ČDerné v Pošumaví. Při odřezávání mě kontroloval nějaký človíček. Dodnes si myslím, že to byl nový „majitel“. Klika byla, že loď byla legálně registrovaná a ten zloděj nepřetřel ani číslo. Navíc byla atypická. Přidělávané druhé dno a kýl.
reagovat - Neděle 4. července 2010 v 0:55 ® ART reakce na …
-
Hony> Ty vo.e . Kamošovi vykradli auto a ten ze strachu tam nenechává ani botu, která by nešla do páru. Doopravdy čistý auto. Vykradli ho tak, že nepoškodili zámek, takže měl docela kliku. Jinak airbag vymlátit z auta to už jde asi na zakázku do jinýho, který dělaj na repas. Nedokážu si představit co by s nim jinýho dělali
reagovat - Sobota 3. července 2010 ve 14:39 ® Hony reakce na …
-
mckvak8> JO, již několikát. Noposled v 15,30 hod. Jak u řídiče z volantu tak u spolujezdce. Zároven poničili přední panel. Jedno okno, jeden erbeg cca 35 000 Kc.
reagovat - Sobota 3. července 2010 v 0:30 ® ART reakce na …
-
Hony> cože?
reagovat - Sobota 3. července 2010 v 0:09 ® Hony
-
Neměl jsem v autě nic, stejně rozbili okno a ukradli erbegy.
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 6:13 ® džigit reakce na …
-
Sander> ANO jednoznačně prevence!Vyhladit,jen jestli by nám to tady v republice značně neprořídlo?!?
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:07 ® Sander
-
Nejlepší obrana je prevence. Nevím jak s lodí, ale co se věcí v autě týče, jsem poučen a nenechávám v něm nic.
reagovat