Chytej.cz

Jak na zloděje lodí a rybářského vybavení. necteno

1.7.2010 | HaD | 11.288 zobrazení | 61 odpovědí

Začnu malou příhodou. Kamarádi mají na Jordáně loď. Slouužila asi 2 roky. Vloni na podzim však zmizela. Někdo jí ukradl :-( Letos ji kluci náhodou objevili. Byl uzamčena na novém řetěze na druhém konci nádrže. Sehnali si pákovky, káru a že jí odvezou jinam, kde bude v bezpečí. Následující den jsme se pro ni vypravili. Na místě však nebyla. Po prohlídce vody jsme ji našli. Jeli na ní dva patnáctiletí kluci. Zřejmě si nás všimli, rychle ujeli na druhou stranu a lesem utekli. Tomáš tedy vzal auto a jel na druhou stranu, aby ji přivezl. Na břehu si Petr při čekání všiml dvou článků řetězu, čerstvě rozříznutých. Tu loď ti chlapci těsně před naším příjezdem ukradli původním zlodějům!!! Hrůza. Teď už je loď v bezpečí. Mě osobně se něco podobného před lety stalo také. Jak jste na tom vy? Stalo se Vám něco podbného? Ukradl už vám někdo taky loď, případně jiné rybářské vybavení? Jak se účinně bránit? Já například loď k vodě už jen vozím, nikdy ji nikde nenechávám.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:01 ® MB

Něco takového je velmi těžko řešit, já osobně se klepu strachy, pokud mám jen poodejít od kola, už nám v rodině ukradli 3. Tohle řeším tak, že mám veškeré krámy u sebe a loďku vůbec nevlastním, v případě nutnosti si ji půjčím, tak drahé to zase není…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1