Vyhledávání
Lov tloušťů na pelety
24.6.2010 | Jak.novi | 3.605 zobrazení | 11 odpovědí
Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. června 2010 v 1:53 ® drobcek
-
Tento rok idem chytať na pelety Haldorado. Majú nové rozpúšťacie pelety (haldorado oldodo pelet) v super príchutiach a môžu sa napichnúť priamo na háčik. Na stojákoch zatiaľ skvelé… Lovili na to aj na PVTV takže sa teším už na Dunaj (nech už konečne klesne…)
reagovat - Pátek 25. června 2010 v 15:25 ® superweb
-
Osobne davam peletu klasicky na vlas a pod ni jako „predzarazku“ kousek boilie(kousek plovouciho ji krasne nadlehci) nebo zrnko kukurice a pak klasickou zarazku. Ty gumicky se mi moc neosvedcili.
reagovat
Chytam na to ale vetsinou kapry. Co se tloustu tyce, z „kaprarske sceny“ se mi vice osvedcili(da-li se to tak rict, spis jsem se snazil o kapra) sladke ovocne prichute boilies..a selektuji vetsi ryby dobre. - Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:14 ® Jak.novi reakce na …
-
tomashr> Je. Osobně ji mám radši, něž nějaké přivazování.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:14 ® Jak.novi reakce na …
-
Robur> Člověče, nejsi jedinej kdo přemýšlel o mníkovi a halibutce. Jenže tady je ty jednovousky problém ulovit i na klasické nástrahy.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:11 ® tomashr
-
Ta halibut peleta v silikonovém kroužku pod háčkem je docela dobrá metoda, taky to občas používám.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:09 ® Robur
-
ne, já pelety dávám do praku a trefuji tlouště jak se vyhřívají u hladiny.
Teď vážně, u tohoto způsobu se dá asi řešit jen způsob montáže, já pelety zkoušel jen jednou na mníkovo tloušťové vodě /a spíš myslel na mníka/ a nechytl nic. Na tlouště bych volil něco tradičnějšího, ale teoreticyk by to mohlo selektovat velké ryby, otázka ovšem je, zda by je neodradil háček. Jinak když peletím, tek volím stejnou montáž co ty a normílně je na háček přivazuji.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 22:59 ® Jak.novi reakce na …
-
Robur> Má nejúspěšnější: Klasická průběžná montáž, jako nástraha halibut peletka, ketrou na háček upevním pomocí silikonového kroužku a lovím na cit. Nepřipadá ti to nějaké prosté? Ale je to opravdu geniální a ani s halibutkama nemusíš podnikat nějak dlouhou krmnou kampaň, stačí to jen prohodit pár peletkama před lovem. Chytáme stejně?
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 22:50 ® Jak.novi reakce na …
-
Nguruwe> Děkuji za tip, ale já se ptám na pelety.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 21:18 ® spike reakce na …
-
Robur>
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 21:17 ® Robur
-
já to dělám jak Jak.novi a co vy?
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 21:14 ® Nguruwe
-
Na Tlouštíky je nejlepší bobule červeného hroznového vína na položenou, nastražená jako boilies s menším háčkem. Nemůžu si pomoct.
reagovat