Vyhledávání
Kopyta,gumy a tvistry
23.6.2010 | malej.uzasnak | 7.513 zobrazení | 44 odpovědí
Vodí se nejak zvláštně Tvistry Kopyta nebo podobné nástrahy ? npř:jenom přitahovat nebo přitahovat a zvedat a sklánet špičku prutu ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. června 2010 v 16:37 ® Tomik reakce na …
-
Možná by to šlo..
reagovat - Pátek 25. června 2010 v 15:57 ® osprey reakce na …
-
Robur> Jo, to by šlo. Akorát nevím, kdo mi napíše tu půlku o té sestavě s brokem? Přece si nebudu kazit lovecký styl? Napadá mě jedině Tomik.
Tomik> Co říkáš na ten úžasný nápad, co mě právě napad?
reagovat - Pátek 25. června 2010 v 8:54 ® Robur
-
osprey, tady máš námět na zajímavý souboj, gumové nástrahy na jigu či jen na samotném háčku s brokem
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:55 ® ART
-
Tak jsem vyzkoušel stramrový háčky s bročkem i s jigovým. Závěr je zajímavý. Jigový háček docela vázne a u smačku na sreamrovým háčku neni poznat zřetelný záběr. Výsledek je narozdíl od závěru na plichtu. Nechytil jsem stále na smáčka ani okounka
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:33 ® osprey reakce na …
-
Tomik> Máš pravdu.
Já ale na tu s brokem nechytám, protože nechci. A jestli chytím míň ryb? Tak chytím. Ony se zlobit nebudou.
Většinu ryb, co jsem poslední dobou chytil, bych radši nechytil.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 22:44 ® Tomik
-
Záleží na náladě a braní ryb, hlavní rozdíl je v tom že smáček na jigovce chodí naprosto jinak než smáček na háčku s předsazeným brokem. Osobně mám možná radši tu s brokem a přijde mi že ryby taky…
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 v 19:48 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Sice možný, ale ne vždy najdu vhodnou velikost. To mi pak háček s bročkem alá jigová hlava přijde vhod.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 v 19:42 ® osprey reakce na …
-
Jak.novi> Já kupuju háčky, kde to druzí udělali za mě. Jigové hlavy se tomu prý říká. Jsem hrozně línej a konzervativní (když chci)
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 v 19:40 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Já ten brok občas nacvaknu přímo na háček.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 v 19:33 ® osprey
-
mckvak8> Dělá se oboje. Já mám rád nástrahu kompaktní – když tam máš brok, cítíš brok a ne tu nástrahu. Ale funguje to taky a docela dobře. Chytá tak známý.
Ale mě k tomu asi jen tak něco nedonutí. Chybí mi ten pocit z nástrahy. Jde to řešit tím, že dáš ten brok blízko.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 14:01 ® ART reakce na …
-
osprey> Je lepší použít jigový háček, nebo streamrový s bročkem, když bych chtěl vláčet smáčka.
reagovat - Středa 23. června 2010 ve 20:18 ® osprey
-
Hlavní fór v přívlači je vodit něco neživého tak, aby na to ryba skočila. Můžeš to tahat jak chceš, jediné měřítko úspěchu jsou záběry.
Gumy jsou nástrahy, se kterými se dá hodně vyblbnout. Tahat je jen tak rovně, to má smysl jen v několika málo případech.
reagovat - Středa 23. června 2010 v 17:45 ® CiCu
-
Být tebou podívám se na DVD Chytáme přívlačí
reagovat - Středa 23. června 2010 v 17:40 ® Robur
-
ano vodí, někde by se i dalo názorně zdokumentovat, že jak uděláš s gumou něco špatně, tak je pohroma na světě. Úplní mistři přívlače pak dokonce nástrahy na vlasci tlačí před sebou.
Musíš nástraze udělit takový pohyb, aby se to dravci líbilo, každému dravci se líbí něco jiného.
reagovat