Vyhledávání
Lov na ,,kohouty"
22.6.2010 | Jak.novi | 2.411 zobrazení | 14 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem na tzv. ,,kohouty" (jigy s trojháčkem a obalené peřím)?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. června 2010 ve 23:09 ® Jak.novi
-
spike> Vyrabí se na to dokonce speciální pruty, dělá je například firma Dragon.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 23:03 ® osprey
-
spike> Záběrová fáze je při pádu ke dnu. Ta technika je dost specifická. Krátký tvrdý prut, pletenka, obvykle z lodě. Nikdy jsem to nedělal, mám jen teoretickou představu.
Já candáty skoro nechytám – krom dvaceticentimetrových sebevrahů, kteří se mi vrhají na štikové woby a dopadají jak sedláci u Chlumce.
reagovat - Neděle 27. června 2010 v 17:41 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey>
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 4:24 ® spike reakce na …
-
osprey> vypadá to zajímavě. Jak se takový kohout vodí? klasicky jako twister nebo cukat při navíjení.
reagovat - Sobota 26. června 2010 v 15:00 ® osprey reakce na …
-
spike> Jigová hlava, za ní tojhák s hrstí peří hlavně z kohoutích srpků a mezi tím hustě chlupatý „límec“ dnes většinou z nějaké syntetiky.
Ha! Včil jsem to aj našel.
Omlouvám se, ukradl jsem to někomu, kdo to ukradl někomu dalšímu, který to ukradl… Omluva jako taková patří samozřejmě skutečnému autorovi. Moje snímky se kradou taky, tak mi to snad jednou morálně projde
reagovat - Sobota 26. června 2010 ve 14:56 ® osprey reakce na …
-
Jak.novi> Ona ten rok i zdechla. Třeba jsi její reinkarnace
reagovat - Sobota 26. června 2010 ve 13:39 ® spike
-
Abych se přiznal nevím ani jak takový kohout(ten v zadání fóra) vypadá
reagovat - Sobota 26. června 2010 ve 13:24 ® kingkubik
-
a ty fotky jsou taky zakazany:Djako pochybuji ze kdyz jsem ted objevil smacky ocaruje me nejaky peri ale taky jsem uz o tom neco precetl ale jaksi taksi jsem se s tim nikdy nikde nesetkal:D
reagovat - Středa 23. června 2010 ve 21:12 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Díky moc! No zrovna v roce 1995 jsem se narodil.
reagovat - Středa 23. června 2010 ve 20:46 ® osprey reakce na …
-
Robur> Špatně čteš. Osprey psal, že spousta věcí je v pohodě, ale pár záležitostí je lepší nechat jak jsou.
Největší sranda je, že na ně se nikdy nikdo neptá
Na co se lidi ptají, s tím není problém.
jak.novi: Já vážu to peří na obyčejnou jigovou hlavu (není to pak klasický kohout, někdo tomu říká jigsteamer). Ryby to chytá. Zabrala mi na to největší štika v životě (asi jako ta tvoje), ale spadla mi. Hádám tak v roce 1995.
reagovat - Středa 23. června 2010 ve 20:45 ® olda reakce na …
-
Robur>
reagovat:
- Středa 23. června 2010 v 17:36 ® Robur
-
ne, páč Osprey psal, že se nemá nikomu nic radit
reagovat - Středa 23. června 2010 v 17:23 ® kingkubik
-
a muzes tu dat nejaky fotky tvych doma uvazanych kohoutu?popripade napsat z jakych materialu to delas?dik
reagovat - Středa 23. června 2010 ve 12:33 ® Robur
-
dobré , vážu si to sám, ale chytám s tím štiky, nepoužívám to na klasický candátí lov made in Polanad
reagovat