Vyhledávání
Superstar.
23.1.2005 | HaD | 6.464 zobrazení | 59 odpovědí
Oddychové téma. Sledujete tuhle šou? Já jo
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. listopadu 2011 v 18:55 ® Robur
-
náhodu ten talent se mně docela líbí, je to takové pestré, pokud si člověk odmyslí reklamy a vatu, tak jsou tam lepší vystoupení než na různých estrádních pořadech s umělci, kteří to mají snad předplacené
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 18:36 ® Prichy
-
mimochodem uz zase davaji superstar? klidne bych se podival
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 18:32 ® Prichy
-
Robur: za roky a roky zkusenosti jsem zjistil, ze superstár je daleko lepsi serial nez televizni noviny na jakekoli televizi
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:24 ® Robur reakce na …
-
David Havlíček> a mohl bys teď, coby moudřejší, s odstupem času udělat nějaké zváěry
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:05 ® HaD
-
reagovat
- Pátek 11. listopadu 2011 v 11:32 ® 1Mara reakce na …
-
kety.vydra> Ale že toho je cóó
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:37 ® kety.vydra reakce na …
-
1Mara> Co jsi kde nakydal najdeš v Osobním menu v Aktivitě na serveru
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:12 ® 1Mara
-
kety.vydra> No právě , a já v tom budu mít jen bordel a budu vědět howno kde jsem co nažbrblal za kraviny
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:08 ® Robur reakce na …
-
skwor> to myslíš, jak to denyg už 6 let vyhodnocuje?
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:03 ® kety.vydra reakce na …
-
1Mara> Čemu se čemu? Robur oživuje fóra a shodou okolností čirou náhodou zrovna takové,kde jsem ještě nekvák
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:01 ® skwor reakce na …
-
Robur> Anketu o přívlači oživíme taky?
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:59 ® 1Mara
-
reagovat
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:37 ® kety.vydra
-
Odpověď na dotaz fóra-Teda Davide,ty máš starosti
reagovatNe,nesleduji
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:24 @ All Armor reakce na …
-
Možná se Jaryn spletl…
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:18 ® Kazan reakce na …
-
Robur> tě zabije
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:11 ® Robur
-
no a ještě byste měli vědět, jaké starosti měl nejmenovaný kolega 23. 1. 2005, málem jsem poprskal monitor
reagovat - Úterý 8. února 2005 ve 22:07 ® brucoun
-
Vždyť je to docela sranda pozorovat,jak někteří lidé nejsou ani za mák soudný. Hlavně rodiče těch šestnactiletých,kteří si myslí,že ty jejich děti na to OPRAVDU mají…
reagovat - Středa 2. února 2005 ve 22:24 ® Tomucha
-
občas na to mrknu, ale oproti loňsku je to shit, měla vyhrat Šárka, vypada alespoň k světu ne?Aneta zpiva někde zalezla a ani nejde do TV
reagovat - Pondělí 31. ledna 2005 ve 22:08 ® Vyhulmektrava
-
Nevím k čemu to je minulej rok se to sledoval. Langerová vyhrála a teď zpívá v garáži a straní se showbusinesu … Vaňková byla druhá a buduje si nějakou kariéru ale ta Langerová zpívá strašně v těch jejích písničkách, kdyby odešla a uvolnila místo Vaňkový, která by natočila desku celkem prodávanou tak udělaj líp a z tohoto důvodu to teď nesleduju ......... jenom poslouchám jak se tam ty lidi shazujou a to je psina
reagovat - Pondělí 31. ledna 2005 ve 20:39 ® Shimi
-
Tak sem vcera porusil sve zasady a vcera sem se dival ale rikam. never more!!!
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2005 v 17:32 ® jaryn
-
Hade – nevěděl jsem , že sleduješ takové kokociny, na to jseš moc inteligentní. To bude asi tím, že to zkoumáš a chystáš se taky zpívat. V tom případě bych byl ochoten se přihlásit mezi diváky a s čepicí chytej ti fandit.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2005 v 6:51 ® muf
-
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesleduju
reagovat - Středa 26. ledna 2005 ve 13:22 ® Prizrak
-
Před rokem jsem to sledoval, ale teď mě to moc nezajímá. Díval jsem se asi čtvrt hodiny (myslím,že to bylo tuto nedělu) a nedokážu pochopit, jak tam můžou jít lidi, kteří byli ve hvězdné pěchotě. Nepochopím!
reagovat - Úterý 25. ledna 2005 ve 20:24 ® playboy007
-
tady sou všichni strašný osobnosti…žádná KOMERCE, jen kvalitní a hodnotný, intelektuálně-vědecký UMĚNÍ… BRAVO, NEkomerční,NEzávislí kolegové!!!
P. S. HaDe, nic si z toho nedělej. Polovina z těch, co by ani neprošla kolem televize když dávaj SUPERSTAR, každou neděli nažhaví NOVU a náramě se baví..... tak jako já!
reagovat - Úterý 25. ledna 2005 ve 20:20 ® Klon
-
Původně jsem se k tomuto tématu nechtěl ani vyjadřovat ale hold taky přidám svůj názor. Několikrát jsem to vyděl a zůstal jsem čumět jak někdy lidi dokážou klesnout,až jsem se za ně styděl já,zvlášť ty co tankrat byly v hvězdý pěchotě tak tam jsou znovu
reagovat - Úterý 25. ledna 2005 v 18:17 ® Chose
-
HaD-taky tě potěším. sleduju. Hustej byl ten týpek co si chtěl „šáhnout“… stávka DJ a yesterday taky ćelkem síla..
reagovat - Úterý 25. ledna 2005 ve 12:44 ® Shimi
-
toulovec:nakonec sem mu ho taky poslal
reagovat - Úterý 25. ledna 2005 v 7:45 ® toulovec
-
viděl jsem jeden díl první série a z druhé nic. Jsem alergický na všechny „zábavné“ pořady natáčené a připravované TV NOVA. Sleduju tam pouze filmy a to co mě zajímá, jinak komerce je mi totálně ukradená, ať si tam klafou co chtějí, já jim na to neskočím. dudu – Jára dostal taky můj hlas
reagovat - Pondělí 24. ledna 2005 ve 23:57 ® jake
-
to shimi: tak to jsem rád, že aspoň někdo má podobný názor. Připadám si totiž ve svém okolí jako totální vyvrhel Včetně vlastní rodiny
reagovat - Pondělí 24. ledna 2005 ve 23:55 ® Shimi
-
jake:naprosto s tebou souhlasim. napsal si to uplne presne…
reagovat