Vyhledávání
přívlač na jerky
20.6.2010 | cici13 | 3.069 zobrazení | 16 odpovědí
Zravím všechny kolegy!Mám jednu otázečku zkoušeli jste někdo chytat na jerky?Jaký jste měly úspěch?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:44 ® osprey reakce na …
-
Fugas> On je trošku problém s nedostatkem správného publika. A navíc ryby na to zatím moc ochotně nestartujou (moje aktuální zkušenosti).
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 v 9:54 ® Fugas
-
Hmmm, budu se muset na tu cuukatůůru zaměřit, tohle jsem asi podcenil. Většinou cukám tak nějak samovolně a taky podle toho, kolik toho večer vypiju. Ale do kolen mě posledně dostal kolega, strašně se divil proč do vody házím krajíc chleba(slider), když vláčim
reagovat - Středa 23. června 2010 ve 21:26 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Už klasikové českého divadla věděli, že nemůže být napnelismus bez cukatury. Jak potvrzují i zde přítomné kapacity, cukání je nesmírně důležité. Já preferuji speciální pohyb se špičkou prutu šikmo dole, který vychází z mírné rotace těla a odehrává se v rytmu cuk… cuk… cuk cuk…cuk… CUK…cuk…cukccuk.. Záběr se dostaví v cukuletu. Jako ideální stravu pro správného jerkaře lze doporučit cuketu.
Je fakt, že někdy ani cuketa nepomůže. V extrémních případech je pak možné přejít i do technik zde označených citoslovci šuk a f.ck
reagovat - Úterý 22. června 2010 ve 23:53 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> dobra otazka, ale ved sranda musi byt aj na rybach, aj s jerkami.
reagovat - Úterý 22. června 2010 ve 21:41 ® PetrC reakce na …
-
LuboO> tak jsem nad tím přemýšlel a nejlepší je jít do toho po hlavě a být v tom až po uši.
A stojí nám ty jerky za to?
reagovat - Úterý 22. června 2010 ve 20:49 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> uf, tak tymi otockami na päte a spicke si ma zaskocil, respektive som sa zamyslel nad podkladom pod nohou, ci ma na to nejaky vplyv a tiez ci do toho mozem zakomponovat index lomu vlasca a co sa tyka toho klacka, to ti teraz neviem povedat, zalezi od situacie, smeru vetra a teploty vnutra priemerneho kamena v nadrzi alebo rieke…
reagovat - Úterý 22. června 2010 v 19:59 ® PetrC reakce na …
-
LuboO> to cukcukcuk je standardní cukatůra se standardní úspěšností, ale zaujala mě tvá technika cuuuuuk a cuuuuuuuk, která by mohla rozvířit hladinu běžných cuků.
Ještě musím popřemýšlet, jestli má být otočka na patě pravé nohy a po směru hodinových ručiček, případně proti směru hodinových ručiček anebo na patě levé nohy a po směru hodinových ručiček či proti směru hodinových ručiček.
A to máš celou dobu klacek skloněný k zemi, nebo ztopořený až do nebe?
Určitě budeš úspěšný.
reagovat - Úterý 22. června 2010 v 19:36 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> ja to chcem skusit cuuuuuk, cukcukcuk, cuuuuuuuk, cukcukcuk… a potom fcuk a nakoniec f.ck. Myslis, ze budem uspesny?
reagovat - Úterý 22. června 2010 v 15:27 ® PetrC
-
Hele, když tedy cukáte prutem, tak cukáte cuk…, cuk…, cuk…, anebo cuk, cuk…, cuk? Nebo snad cuky cuk…, cuk cuk, šuky šuk…, šuk šuk?
Jo a jinak zdravím všechny, co jdou proti dvěma!!!
reagovat - Pondělí 21. června 2010 v 9:27 ® cici13 reakce na …
-
vagusoid> Všem děkuji taky jsem měl letos premiéru, ale nic jsem nechytil každopádně to nevzdám pevně věřím že se úlovky brzy dostavý.Co se týče pohybu jerků je naprosto užasný.
reagovat - Neděle 20. června 2010 ve 23:55 ® vagusoid
-
Na jerka (slider)jsem chytal letos poprvé na zahájení poté co jsem shlédnul pár dokumentů,něco o nich početl a tři koupil abych se přesvědčil že choděj tak pěkně jak jsem z ukázek viděl.Bylo ráno po osmý oblíbené voblery chtěly jen tři tloušti tak jsem tam dal toho křiklavýho zbojníka a bylo to jak z reklamy první nához nahodím stahuju škubám a bum byla tam šedeátka štika!Od tý doby jsem byl čtyřikrát u vody a na slidera nic ale i tak už vím že ten krásnej pohyb funguje!
reagovat - Neděle 20. června 2010 ve 23:38 ® Jak.novi
-
Tady jedna: http://chytej.cz/forum/3926/
reagovat - Neděle 20. června 2010 ve 23:32 ® osprey reakce na …
-
mckvak8> Je tu i speciální jerková otázka. Ale plkali jsme tam asi čtyři, takže je to spíš takové konverzační cvičení.
reagovat - Neděle 20. června 2010 ve 23:09 ® ART reakce na …
-
osprey> díky za vysvětlení já si v první chvíli fakt myslel že jde o to sušený maso
reagovatSorry blb jsem já
- Neděle 20. června 2010 ve 23:07 ® osprey reakce na …
-
mckvak8> Husky jerk není jerk. Jerky jsou vláčecí nástrahy podobné wobblerům, ale bez nořítka. Oživují se škubáním prutem.
cici13> Ano zkoušel. Nějaké úspěchy by se asi našly. V úlovcích samozřejmě drtivě převažuje štika.
reagovat - Neděle 20. června 2010 ve 23:01 ® ART
-
Jestli myslíš sušené syrové maso, tak to jsem doopravdy nezkoušel. Zdá se mi zhovadilost dát 50 za pytlíček plátků. Jinak jestli myslíš např. husky jerka od Rapaly, tak na něj somozřejmě chytám s dobrými úspěchy nejčastěji dravců
reagovat