Vyhledávání
Mohu nebo nemohu
18.6.2010 | deniiis | 6.893 zobrazení | 43 odpovědí
včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. června 2010 v 19:49 ® bubu
-
Beer.Beda> no,ty si můžeš myslet co chceš,ale věř,že by jsi se tím provinil proti platné legilativě. A o to asi zadavateli otázky šlo.
reagovat - Pondělí 21. června 2010 v 16:09 ® Beer.Beda reakce na …
-
hraji> Myslím si, že když sebou vezmu kamaráda na ryby a nechám ho zaseknou a popřípadě rybu zdolat nebude to věc, která by se měla nějak odsuzovat.U vody se dějí jiné vylomeniny, které stojí za zamyšlení.Toť můj názor.Samozřejmě, že bych ho vzal na místo kde nebude nikdo zbytečně očumovat.
reagovat - Pondělí 21. června 2010 ve 12:40 ® hraji reakce na …
-
mckvak8> to tvoje povídání je zcela v rozporu se zákonem a jeho obecným chápáním.
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 8:01 ® sus1 reakce na …
-
cercer1>
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 8:00 ® sus1
-
Podle nového zákona tam kamarád jen ,,zkouší'' prut a to neni trestné,ani pytlačení.
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 1:05 ® cercer
-
džigit> ty mu vykáš??
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 1:04 ® cercer reakce na …
-
mckvak8> pokud mu JAKOBY pujčíš svůj prut a JAKOBY přijde porybnej,tak má JAKOBY právo vám to zavařit. Takže:pokud si nejsi právem jist,raději kamarádovi neraď a raději si nech sám poradit.Je vidět,že tento dotaz by měl zajímat víc lidí,než se na první pohled zdá.
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 0:56 ® džigit
-
člověk,nevlastnící rybářský lítek,ať už chytá ryby jakkoliv je pytlák! Nad čím tu špekulujete?
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 0:44 ® ART
-
Já bych to řekl trochu jinak. Když vemeš kamaráda s sebou na ryby a bude sedět nedle tebe a ty budeš mít všechny doklady vpořádku, tak mu můžeš jakoby pojčit svůj prut a on s nim může manipulovat (pod tvým dohledem), ale tím právnvě přebíráš jeho chování vůči rybám nasebe. Nevím jestli jsem to správně pochopil. Jestli jsi myslel, že kamarád pojede na ryby jinam a ty na druhou stranu republiky a oba budete chytat na jeden prut, ale jen ty budeš mít doklady, tím pádem ty jsi vpohodě a kámoš v loji(jestli ho chytnou)
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 0:39 ® cercer reakce na …
-
osprey> hm…a nebo tak
reagovat - Pátek 18. června 2010 ve 22:09 ® deniiis
-
dík za radu
reagovat - Pátek 18. června 2010 ve 21:50 ® osprey
-
Chytá ten, kdo má povolenku. Kamarád ji nemá, tak by chytat neměl.
reagovat - Pátek 18. června 2010 ve 21:41 ® cercer
-
je to kravinec..chytat smí jen ten,kdo má platný státní lístek a povolenku-tedy na jeho jméno.Pokud budeš prut pujčovat,budeš to také ty,komu možná doklady seberou..
reagovat