Vyhledávání
ODKUD JSTE?????
23.1.2005 | Klon | 93.184 zobrazení | 623 odpovědí
Vím že toto téma se moc ryb netýká,ale zajímalo by mě odkud kdo je,abych se třeba mohl na něj obrátit když bych tam jel na ryby. Podle mě to má výhodu že se s tím dotyčným můžu pak předem dohodnout na ryby,protože většinou jezdím sám a ve více lidech je to lepší né. Tak pište díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. ledna 2006 v 10:49 ® Klon
-
Prosím pánové tohle je téma kdo od kaď je,pokud potřebujete probrat nějaké revíry,kde se nacházejí a co tam je,používejte k tomu diskuzi,nebo si založte nové forum. Díky,já jen aby v tom nebyl bordel a nechodily my zbytečný maily.
reagovat - Úterý 24. ledna 2006 v 7:53 ® Kulik
-
Carlosplzen: Děkuji za informace a určitě se tam podívám.
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 ve 23:19 ® FuTuReMax
-
Třinec
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 18:42 ® mana01
-
Kulik-jez v Bohah je 1km nad Trimany,na hospodu v Hresihlavech do smrti nezapomenu a co je nejdulezitejsi-tohle je nejkrasnejsi kus Berounky-od Liblina do Skryji-kdo to nevidel,neuveri!!!!!!!
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 18:31 ® mana01
-
tak kdo je od Dobrise?
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 16:46 ® carlosplzen
-
Jak rika Rici,ten Holoubkov si myslim, je z techhle tri reviru asi nejlepsi. Neni tak proflaklej a celkem dobre zarybnenej. Byl jsem tam letos jen trikrat a vzdycky jsem si zachytal. Kapry, cejny, plotice(chodim bobkovat do zahajeni, pak uz skoro jen vlacim). Slysel jsem i o stikach a candatech, ale nevim, protoze na rybnikach vetsinou nevlacim. Zkusil bych to asi tam . nekde tak 200m za nadrazim. Jinak Ejpovice jsou nadherna voda, ale jak uz jsem psal niz…
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 15:03 ® Kulik
-
Rici: Děkuji za informace a přijedu zkusit štěstí.
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 ve 14:24 ® Rici
-
Na Holoubkov jezdím z níže uvedených revírů nejvíc, páč to mám přes kopec. Je to tam převážně o cejnech. Občas zabere kapr, plotice, při stahování splávku ti po tom skočí bolen. Málo kdy se stane, že si na Holoubkově nezachytám. Chytám tam z 90% fídr a zbytek plavačka tak do max. 20m od břehu.
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 ve 13:54 ® Kulik
-
Rici, carlosplzen: Děkuji za informace a co Holoupkovský rybník, tam to znáte?
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 11:07 ® carlosplzen
-
To Kuli: V Ejpovicich jsou pekny ryby, ale je to tam dost o stesti. driv to byla tutovka na pritoku na candose, ale tam je to po povodnich v hajzlu, obcas tam nekdo neco peknyho chyti, ale ja tam moc uspechu nemam. Klabava je takovej standartni revir, ale taky nic moc . a o vikendu je to tam ze strany od koleji jak o zavodech. navic mas nad sebou dalnici. Doufam, ze jsem ted nekomu nesah na jeho oblibeny mista. to by me mrzelo
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 11:05 ® Rici
-
kulik: No já zase trávím skoro každý víkend ve Strašicích u Rokycan a na Klabavku chodím. Je to celkem zajímavá říčka. Klabava – nádrž – je o masařích, lom v Ejpovicích je poměrně těžká voda, ale zachytat se tam dá. Na vláčku se tam dost trhá. Chce to spíš loďku. Na Třímanech je to taky fajn
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 11:00 ® carlosplzen
-
podle nicku je to jasny…
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 9:14 ® Kulik
-
mana01: Omlouvám se, znám tento jez, ale znám jej z druhé strany od Tříman a tak mi hned nedošlo, že se jedná o jeden a ten samý jez. Je tam krásně a je zde i krásné nadjezí. Mají tu však zabránit příjezdu až k vodě a tím by bylo vše silně zkomplikováno. Mám to sem celkem blízko a tak tu bývám dost často. Pokud tam stále jezdíš, tak Tě rád poznám.
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 8:13 ® Kulik
-
Joba: Půjdu rád. Chodím na hady v Liblíně a Třímanech, ale sám v dnešní době v noci u vody není nic moc. Letos bych chtěl zajít také na Klabavu a Ejpovice, ale neznám tyto revíry a tak to bude hop nebo trop, uvidíme.
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 8:05 ® Kulik
-
Quote: On 2006–01–20 19:02, mana01 napsal: Kulik-znas jez v Bohach u Krasova? Ja tam prozil krasne rybarske detstvi a moje deti take! Neznám, ale rád poznám. času je málo a chodím na Berunku 7 a 8 nebo Zbirožský rybník.
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 v 18:30 ® vodnik17
-
jsu z ponětek od brna ale většinou chytám v kempu merkur na dyji7
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 ve 14:28 ® Twinshot
-
Jsem z Prahy 6. Na ryby chodím na chalupě (Berounsko). Rád jezdím na Berounku blízko Nadryb. Většinou tam vůbec nic nechytím, ale je tam hezky.
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 ve 3:37 ® ripper
-
Havířov
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 ve 23:12 ® herik
-
Z Brastilavy keby nahodou…
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 ve 21:12 ® Pete
-
Jsem z z jihočeské metropole ale pracuju v hlavním městě
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 ve 12:02 ® Kocour
-
Koupil jsem v prosinci chatu na Berounce v Račicích u Valenťáku a vůbec to tam zatím pokud se týká ryb neznám. Poradí mi někdo, nebo ozve se někdo odtamtud ?
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 v 11:54 ® bluma-
-
Kousek od Mechova, rozenej v Perníkově. Pro ty, co by snad nevěděli, tak "kousek od HK, rozenej v PCE. Přes tejden ale MB (Škodovy závody), nebo LBC (TUL, …).
reagovat - Pátek 20. ledna 2006 ve 20:09 ® joba
-
Kulik: radnice sou good mám chatu na zvíkovci u jezu,tak někdy můžem zajít na hady
reagovat - Pátek 20. ledna 2006 ve 20:02 ® mana01
-
Kulik-znas jez v Bohach u Krasova? Ja tam prozil krasne rybarske detstvi a moje deti take!
reagovat - Pátek 20. ledna 2006 v 10:57 ® Kulik
-
Jako nový člen „Chytej. cz“ Vás zdravim, jsem z Prahy 8, ale víkendy trávím nedaleko Radnic na Rokycansku.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 18:03 ® svaca
-
deset km od Tabora v plany nad luznici takze luznice piskovny a naky ty potoky ktery sou mimochodem delicious!)
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:32 ® klacek44
-
Pejik: V Pacove ale Odkad si ty?? kolik ti je?? prosímm
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:23 ® Yuri
-
To Stika: odkud presne, ja bydlim ve vesnicce Podoli, je to 7 km od Prerova. kam nejvic chdis lovit?
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:23 ® Yuri
-
To Stika: odkud presne, ja bydlim ve vesnicce Podoli, je to 7 km od Prerova. kam nejvic chdis lovit?
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 15:59 ® stikaX
-
Ahoj všem. Já su dědiny kousíček od Přerova. Petrův zdar.
reagovat