Chytej.cz

Jak na Okouna ? necteno

18.6.2010 | malej.uzasnak | 2.452 zobrazení | 8 odpovědí

Jak na okouna priclaci ( dobre barvy smacku wobleru atd…Ale nez třtytky jak bylo uvedeno Woblery a Smáčky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 20. června 2010 ve 23:45 ® Jak.novi
Jak.novi

Co se týče barev barev, v čisté vodě začínám vždy přírodními barvami. Nikdy ne s flouo, jelikož si můžeš všechny ryby poplašit a nástrahu budeš pravděpodobně koupat zcela zbytečně. Pokud přírodní barvy nezaberou, přesedlám právě na ty fluo. V pouze v podmínkách špatné viditelnosti (zakalená voda, velká hloubka,…) nasazuji svítivé ,,papoušky" hnedka od začátku.

reagovat
Neděle 20. června 2010 v 9:43 ® malej.uzasnak

Děkuji za odpovědi.

reagovat
Neděle 20. června 2010 v 1:48 ® ART
ART

Teda nechtěl jsem po prozradit, ale mě se velmi osvěčilo používat barvy hodně jedovaté- čiře červené žluté a mooodré

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 8:21 ® zazatec
zazatec

Co se týče smáčků, nejlepší barva je imitace potěru (průhledná s tmavým hřbetem) v nejmenší velikosti. A je to dobrá barva nejen na okouny, ale i na ostatní dravce. Funguje hlavně v čisté vodě.

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 0:38 ® ART
ART

Užanáku, okouna chytíš na cokoli woba, twistra, snáčka, třpytku atd. Okoun se nebojí ani větších nástrah než je on sám. Nevím, jestli tohle je jen můj názor nebo jestli je tomu taky tak, ale okoun z našich vod docela rychle mizí. Určitě by jsme si ho něli cenit. Jinak nikdo ti neřekne zaručený recept barvu a přesný tvar. To nejde, musíš zkoušet pořád dál.

reagovat
Pátek 18. června 2010 ve 21:41 ® malej.uzasnak reakce na …

Tak dekuju

reagovat
Pátek 18. června 2010 ve 21:17 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Nicméně, drahý příteli.. ještě k tomu potřebuješ „dobré ruce“ a ty nikde k mání nejsou.., ale třeba je ani nikde hledaš nemusíš… "-)

reagovat
Pátek 18. června 2010 ve 21:11 ® Bulldog.o
Bulldog.o

http://www.edice.chytej.cz/…ek_4_4_6_cm/ okoun a tyto nástrahy „bez komentáře“… aneb konec okounů v našich vodách.......­..........

reagovat