Chytej.cz

Rybářská dovolená - vláčka necteno

12.6.2010 | FISHERBOY | 2.732 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím, pánové obracím se na vás s prosbou o tip.. chceme s kamaradem zajet na pár dní někam pod stan a zavláčet si(štika bolen, candoš, okoun). Problém je v tom, že ani jeden z nás neví, co jiné vody nabízí. Proto bych se vás chtěl zeptat, zda nemáte nejaký tip kam zajet. Ideálně ve východních Čechách… Přemýšleli jsme o Pastvinách, ale tam to prý je na vláčku marný(co jsem se dočet na chytej, mrk) Díky moc:)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. června 2010 ve 22:08 ® malej.uzasnak

Tak zajed na Dalešickou je to trosku dal ale je tam nadherne.Pridavam mapu : http://www.mapy.cz/#…

reagovat
Neděle 13. června 2010 v 11:13 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

nešlo mi ani tak o to kde berou, jako že by mi nekdo napsal konkrétně : chytil jsem metrovou štiku na Seči v Čáslavský zátoce a podobně, ale prostě o tip, kam zajet. Já ve svým okolí znám jen Seč, Opatovické písáky, Pařížov…proto bych si prostě jen rád rozšířil obzory, kde se dá ještě chytání spojit s dovčou. Nic víc:-) Už jen právě proto, že jak říkáš, tam kde nikdo nic nechyt, se může poštěstit… Ikdyz …nepočítám s tím, že by dva amatéři dokázali zázraky a přelstili tamější extra velké kusy:D

reagovat
Sobota 12. června 2010 ve 23:01 ® osprey
osprey

Doporučuju se neptat a vzít rozum do hrsti. Dnes je slušných dravců jako šafránu a lidi mlčí. Vědí proč.

Pravděpodobnost, že vás někdo navede na nějaký super flek, je minimální, i když možná se nějaká odpověď objeví. Pak je otázka, zda to bude stát za to.

Nakonec není vyloučeno, že na nějaké neatraktivní vodě, kam skoro nikdo nechodí, zachytáte nejlíp.

reagovat