Vyhledávání
Modlany Teplice
12.6.2010 | 17_Rosta | 5.216 zobrazení | 8 odpovědí
Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. června 2010 v 17:53 ® 17_Rosta reakce na …
-
A chci se zeptat na modlanech se podařilo už chytim sumce ? rád bych na něj vyrazil a popral se s nim kdyby někdo chtěl jít semnou budu rád
reagovatkdo se přidá ? na fousáče
- Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:33 ® mocrsteplice
-
Modlanská je dobře zarybněný revír, problém je však hlavně v poškozování životního prostředí okolními zahrádkáři a chataři ( taky rybáři ) ničí vodu vypouštěním fekálii do vody a tím podporují vývoj sinic. V současné době se snažíme toto zamezit spolu s SÚS ČRS ÚL, na srpen chystáme nejméně jednou chytání přes noc – lov sůmců, který v tomto revíru nadělal spoustu neplechy a je potřeba jeho stavy snížit. Pepa.
reagovat - Úterý 22. června 2010 ve 14:38 ®
-
Mára má pravdu ..
reagovat - Pondělí 21. června 2010 v 18:12 ® 1Mara
-
Nemá , musel bys nakopat všechny ty masařky do prdele a 5 let dát celoroční zákaz rybolovu , pak by sis tam krásně zachytal
reagovat - Pondělí 21. června 2010 v 0:24 ® 17_Rosta reakce na …
-
Aha tak to ju kateřinu jsem zkoušel ted to je kousek a to samé jen jeden slušný lín 36cm nic víc
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 11:01 ® jarda37
-
Na Srbicích je to špatné veliké množství sínic.Ryby sice jdou,ale musíte potom vyprat vlasec.Celý den tam dělá rámus pásák na skládce naproti.Ahoj Jarda!
reagovat - Středa 16. června 2010 ve 21:58 ® Piranha
-
Kamos tam byl a ani drb prej, ale je to peknej bridil.Jinak loni jsem tam potahal nejaky kapriky, celkem slusny cejny a krasny plotice.Vse na feeder a na anglickej splavek
reagovat - Sobota 12. června 2010 ve 21:23 ® 17_Rosta
-
jak to vypadá ? :P
reagovat