Chytej.cz

Modlany Teplice necteno

12.6.2010 | 17_Rosta | 5.216 zobrazení | 8 odpovědí

Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 29. června 2010 v 17:53 ® 17_Rosta reakce na …
17_Rosta

A chci se zeptat na modlanech se podařilo už chytim sumce ? rád bych na něj vyrazil a popral se s nim kdyby někdo chtěl jít semnou budu rád :-) kdo se přidá ? na fousáče

reagovat
Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:33 ® mocrsteplice

Modlanská je dobře zarybněný revír, problém je však hlavně v poškozování životního prostředí okolními zahrádkáři a chataři ( taky rybáři ) ničí vodu vypouštěním fekálii do vody a tím podporují vývoj sinic. V současné době se snažíme toto zamezit spolu s SÚS ČRS ÚL, na srpen chystáme nejméně jednou chytání přes noc – lov sůmců, který v tomto revíru nadělal spoustu neplechy a je potřeba jeho stavy snížit. Pepa.

reagovat
Úterý 22. června 2010 ve 14:38 ® 

Mára má pravdu ..

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 18:12 ® 1Mara
1Mara

Nemá , musel bys nakopat všechny ty masařky do prdele a 5 let dát celoroční zákaz rybolovu , pak by sis tam krásně zachytal :-)

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 0:24 ® 17_Rosta reakce na …
17_Rosta

Aha tak to ju kateřinu jsem zkoušel ted to je kousek a to samé jen jeden slušný lín 36cm nic víc :-)

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 11:01 ® jarda37

Na Srbicích je to špatné veliké množství sínic.Ryby sice jdou,ale musíte potom vyprat vlasec.Celý den tam dělá rámus pásák na skládce naproti.Ahoj Jarda!

reagovat
Středa 16. června 2010 ve 21:58 ® Piranha
Piranha

Kamos tam byl a ani drb prej, ale je to peknej bridil.Jinak loni jsem tam potahal nejaky kapriky, celkem slusny cejny a krasny plotice.Vse na feeder a na anglickej splavek

reagovat
Sobota 12. června 2010 ve 21:23 ® 17_Rosta
17_Rosta

jak to vypadá ? :P

reagovat