Chytej.cz

Křidélka třpytek ? necteno

11.6.2010 | malej.uzasnak | 2.738 zobrazení | 16 odpovědí

Nedávno jsem skoušel tahnout trpytky v bazenu a pjistil jsem ze pokud s nimi netočín velice rychle tak se křidélko netočí!Neporadil by nekdo jestli se to da nejak vylepšit nebo neco aby se to i při sebemenším popotahu hlo .

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 14. června 2010 ve 21:44 ® dam reakce na …
dam

kingkubik> objednej si křidélka na cabelasu, mají tam všechny komponenty

reagovat
Pondělí 14. června 2010 ve 21:43 ® dam reakce na …
dam

TABORAK> trochu budu oponovat. 0,8mm plech je na pořádnou rotnu, ten jen tak neroztočíš…

reagovat
Pondělí 14. června 2010 v 18:32 @ TABORAK reakce na …

ahoj, řekni chlapcům na laseru (vypalování laserovým paprsekm, zamečnická dílna) oni ti vypálí perfektní tvary z nerezu nebo pozinku. Nejlepší na rotačku síla 0,8mm a na plandavku 1.5mm

reagovat
Pondělí 14. června 2010 v 17:09 ® džigit reakce na …

tucnak11> to nějak nevypadá na zahájení,což? Ještě ty rotačky zamrznou :-D

reagovat
Pondělí 14. června 2010 v 17:08 ® kerob reakce na …
kerob

tak tak :-)

…ale uz ani ty Vaskovky nejsou co bejvaly tak pred 15ti lety, ale taky sem si jich par na zahajeni koupil :-)

reagovat
Pondělí 14. června 2010 v 17:04 ® tucnak11
tucnak11

Koup si Vaškovky a maš bez problemu:-| ,ani Mepssky tak nefunguji jak Vaškovka:->

reagovat
Pondělí 14. června 2010 v 16:40 ® kerob reakce na …
kerob

to je pri te velikosti prilis tlusty.

reagovat
Pondělí 14. června 2010 v 16:25 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kingkubik> skus 10 haléřů trochu přihnout a vyvrtat dírku.

reagovat
Neděle 13. června 2010 ve 20:52 ® kingkubik

Ja by mel jinej dotaz jelikoz pracuji ve strojirensky firme rad si ve volnem case vyrabim v praci ruzny vylepseni a domaci vychytavky od forem na oluvka po domaci woblery.nenapada vas nekoho z ceho vyrobit list na rotacku?chytel by jsem si par kousku vyrobit samale nejak me nanapadne jak vyrobit ten list …verim ze nekoho napadne nejaka originalni banalita.dekuji a tesim se na vase nazory…

reagovat
Neděle 13. června 2010 v 18:15 ® kamos007
kamos007

já měl meppsku 00 a pokud jsem jí stáčel uplně pomalu tak nerotovala.

reagovat
Sobota 12. června 2010 ve 21:27 ® dam
dam

Není to vždy o penězích, velmi dobrá rotačka se dá poskládat za dvacku. Ovšem je to z dobrých komponentů. Problémem rotaček za dvacet v obchodě je to, že nejsou správně vyvážené. Buď mají těžké křidélko ze silného plechu, ale častěji mají přetížené tělíčko. Taková rotačka bude fungovat je při tažení proti silnému proudu. Pokud ale nejsi schopen si rotnu postavit sám, tak je nutné vyhledávat osvědčené značky Mepps, Vibrax, Hammer, Vaškovky, Vojáčkovky…

reagovat
Sobota 12. června 2010 ve 20:44 ® Jak.novi
Jak.novi

I u známých a osvědčených firem so objeví šmejdi. Například jsem si loni koupil cca. 10 kusů Meppsek a z toho 2 nepracovaly. Takže neznamená velká cena a známá firma = bezchybná kvalita. Tímto nechci hanit firmu Mepps, přece jen jejich rotačky používám nejvíce.

reagovat
Sobota 12. června 2010 v 8:30 ® albin
albin

Na rotačkách nesmíš šetřit.Taky občas koupim za dvacku rotnu na prubu,abych ji pak vyhodil.Radši připlať.I když super rotačky za super ceny dělá p.Thiele fa.EMTE

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 23:26 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> alebo na kolaje pod vlak…

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 20:25 ® džigit reakce na …

Prutos> naklepat,jako kosu :-))

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 20:23 ® Prutos
Prutos

Máš špatný rotačky. Nejčastější příčina toho, že v nízkých rychlostech nechodí, je příliš těžký list (ze silného plechu). Těžko s tím něco udělat

reagovat