Vyhledávání
Chytani na slepem rameni DYJE 7 A,vase uspechy.
9.6.2010 | Losfedos | 6.491 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravim zajmalo by me jestli nekdo zvas chodi chytat na DYJI 7A slepe rameno Dolni Vestonice,vlacet,kaprarina,Feder,vase uspechy a postrehy,ucine nastrahy,hloubka a foto,diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. června 2010 ve 23:11 ® rybar johan
-
doplnění popisu revíru Dyje7a v roce 2010 a 2011zakaz lovu dravých ryb z důvodu přemnožení karase atd.můžu vám říct za sebe už su s těch vyjimek a uprav pěkně blbý každý rok něco nové kdo si to má pamatovat
reagovat - Pondělí 14. června 2010 ve 20:44 ® Losfedos reakce na …
-
Hora> jojo koukal jsem na to,budem muset chodit na prehradu a jezdit na reku pod prehradu,nejspis k Bulharum,sice to tam vubec neznam ale budu si muset osahat reku…
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 16:18 ® Hora reakce na …
-
Prutos> Ahoj,máš pravdu,jsou to opravy,doplňky a změny pro rok 2010.
reagovatHernajs,připadám si trochu blbě,když radím skoro domácímu.
- Sobota 12. června 2010 v 15:33 ® Prutos reakce na …
-
Hora> Ahoj Jendo. A není to náhodou v dodatku k BP?
reagovat
V samotných BP jsem nic nenašel a letos vycháel jen dodatek. Někde jsem ho ale zašantročil, takže si to nemůžu ověřit. - Sobota 12. června 2010 ve 14:58 ® Hora reakce na …
-
Losfedos> jestli jseš z JM (jižní Moravy) a máš povolenku tamtéž,tak je to v BP (Bližší podmínky k výkonu rybářského práva na revírech MRS – vody mimopstruhové )hned na první stránce ve Změny v popisu revírů.
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 23:11 ® Losfedos reakce na …
-
Autem pojedem, a budem muset popojizdet,nejak to musime poresit,cetl jsem v radech a nic tam psano nebylo ze se tam nesmi chytat dravci…
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 23:02 ® osprey reakce na …
-
Losfedos> Na Novomlýnské přehradě se dá chytat skoro všude, ale asi oceníte nějaké plavidlo. Řeka pod Novými Mlýny je super, ale je tam hlava na hlavě.
Mám pocit, že tam pojedete autem a v takovém případě není zas takový problém kousek popojet.
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 22:17 ® Losfedos
-
tak to je muj konec,chystali jsme se tam hlavne na dravce,chata uz zaplacena,co ted?jak je to tam stou prehradou?tam se muze chytat?na ktere te prehrade?
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 20:48 ® Hora reakce na …
-
spike> Předpokládáš dobře.Je to voda,kde se dravcům moc nedaří i když podmínky mají podle mne výborné,ale nejsme ryby,kdoví co ony preferují …
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 17:06 ® spike reakce na …
-
Hora> Předpokládám, že jsou tam právě kvůli těm karasům jak píšeš.
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 17:05 ® Hora reakce na …
-
spike> jo,z toho mostu.Cedule tam jsou a doufám,že ještě chvíli vydrží.
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 16:52 ® spike reakce na …
-
Hora> To je foceno z toho mostu k Dolním Věstonicím že? Nedávno sem šel kolem a byla tam cedula- zákaz lovu dravců nebo zákaz přivlastnění dravců už nevím
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 16:22 ® Hora
-
Losfedos> D-7A znám celkem dobře.Momentální stav – přerybnění karasem stříbrňákem všech velikostí.Opravdu jsou jich tam mraky.Co se týče dravců – letos je tam zákaz lovu všech dravců.Pokud si chceš zachytat,najdi si něco jiného.Opravdu se to nevyplatí.Fotky jsou staršího data,když jsem tam trávil hodně času.
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 1:01 ® osprey
-
Losfedos> Já ti nevím, je to taková otevřená stojatá voda, v létě dost zelená – jestli je to to, co myslím. Ale u Dolních Věstonic toho jinak moc není. Osobně bych dal přednost přímo přehradě.
Ryby tam budou, mě vadí to prostředí. Mám z toho depku. Někomu se to ale může líbit.
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 0:46 ® jiris
-
Zjisti si jestli se tam můžou chytat dravci.
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 23:16 ® Losfedos reakce na …
-
osprey> je to tam spatny??jedeme tam na slepo,coz neni asi idealni…
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 21:18 ® osprey
-
Mám pocit, že jsem tu vodu jednou viděl, pokýval hlavou a pak už jsem ji nikdy v životě neviděl…
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 v 6:28 ® Losfedos
-
chystame se tam na odhajeni na dovolenou na tyden…
reagovat