Chytej.cz

Chytani na slepem rameni DYJE 7 A,vase uspechy. necteno

9.6.2010 | Losfedos | 6.491 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravim zajmalo by me jestli nekdo zvas chodi chytat na DYJI 7A slepe rameno Dolni Vestonice,vla­cet,kaprarina,Fe­der,vase uspechy a postrehy,ucine nastrahy,hloubka a foto,diky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. června 2010 ve 23:11 ® rybar johan

doplnění popisu revíru Dyje7a v roce 2010 a 2011zakaz lovu dravých ryb z důvodu přemnožení karase atd.můžu vám říct za sebe už su s těch vyjimek a uprav pěkně blbý každý rok něco nové kdo si to má pamatovat

reagovat
Pondělí 14. června 2010 ve 20:44 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

Hora> jojo koukal jsem na to,budem muset chodit na prehradu a jezdit na reku pod prehradu,nejspis k Bulharum,sice to tam vubec neznam ale budu si muset osahat reku…

reagovat
Sobota 12. června 2010 v 16:18 ® Hora reakce na …
Hora

Prutos> Ahoj,máš pravdu,jsou to opravy,doplňky a změny pro rok 2010. :-) Hernajs,připadám si trochu blbě,když radím skoro domácímu.:-D :-D

reagovat
Sobota 12. června 2010 v 15:33 ® Prutos reakce na …
Prutos

Hora> Ahoj Jendo. A není to náhodou v dodatku k BP?
V samotných BP jsem nic nenašel a letos vycháel jen dodatek. Někde jsem ho ale zašantročil, takže si to nemůžu ověřit.

reagovat
Sobota 12. června 2010 ve 14:58 ® Hora reakce na …
Hora

Losfedos> jestli jseš z JM (jižní Moravy) a máš povolenku tamtéž,tak je to v BP (Bližší podmínky k výkonu rybářského práva na revírech MRS – vody mimopstruhové )hned na první stránce ve Změny v popisu revírů.

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 23:11 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

Autem pojedem, a budem muset popojizdet,nejak to musime poresit,cetl jsem v radech a nic tam psano nebylo ze se tam nesmi chytat dravci…

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 23:02 ® osprey reakce na …
osprey

Losfedos> Na Novomlýnské přehradě se dá chytat skoro všude, ale asi oceníte nějaké plavidlo. Řeka pod Novými Mlýny je super, ale je tam hlava na hlavě.

Mám pocit, že tam pojedete autem a v takovém případě není zas takový problém kousek popojet.

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 22:17 ® Losfedos
Losfedos

tak to je muj konec,chystali jsme se tam hlavne na dravce,chata uz zaplacena,co ted?jak je to tam stou prehradou?tam se muze chytat?na ktere te prehrade?

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 20:48 ® Hora reakce na …
Hora

spike> Předpokládáš dobře.Je to voda,kde se dravcům moc nedaří i když podmínky mají podle mne výborné,ale nejsme ryby,kdoví co ony preferují …

reagovat
Pátek 11. června 2010 v 17:06 ® spike reakce na …
spike

Hora> Předpokládám, že jsou tam právě kvůli těm karasům jak píšeš.

reagovat
Pátek 11. června 2010 v 17:05 ® Hora reakce na …
Hora

spike> jo,z toho mostu.Cedule tam jsou a doufám,že ještě chvíli vydrží.

reagovat
Pátek 11. června 2010 v 16:52 ® spike reakce na …
spike

Hora> To je foceno z toho mostu k Dolním Věstonicím že? Nedávno sem šel kolem a byla tam cedula- zákaz lovu dravců nebo zákaz přivlastnění dravců už nevím:-)

reagovat
Pátek 11. června 2010 v 16:22 ® Hora
Hora

Losfedos> D-7A znám celkem dobře.Momentální stav – přerybnění karasem stříbrňákem všech velikostí.Opravdu jsou jich tam mraky.Co se týče dravců – letos je tam zákaz lovu všech dravců.Pokud si chceš zachytat,najdi si něco jiného.Opravdu se to nevyplatí.Fotky jsou staršího data,když jsem tam trávil hodně času.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13945.jpgfoto/forum/2010/th-img13946.jpgfoto/forum/2010/th-img13947.jpg
Pátek 11. června 2010 v 1:01 ® osprey
osprey

Losfedos> Já ti nevím, je to taková otevřená stojatá voda, v létě dost zelená – jestli je to to, co myslím. Ale u Dolních Věstonic toho jinak moc není. Osobně bych dal přednost přímo přehradě.

Ryby tam budou, mě vadí to prostředí. Mám z toho depku. Někomu se to ale může líbit.

reagovat
Pátek 11. června 2010 v 0:46 ® jiris
jiris

Zjisti si jestli se tam můžou chytat dravci.

reagovat
Čtvrtek 10. června 2010 ve 23:16 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

osprey> je to tam spatny??jedeme tam na slepo,coz neni asi idealni…

reagovat
Čtvrtek 10. června 2010 ve 21:18 ® osprey
osprey

Mám pocit, že jsem tu vodu jednou viděl, pokýval hlavou a pak už jsem ji nikdy v životě neviděl…

reagovat
Čtvrtek 10. června 2010 v 6:28 ® Losfedos
Losfedos

chystame se tam na odhajeni na dovolenou na tyden…

reagovat