Vyhledávání
pstruh a siven
9.6.2010 | deniiis | 2.237 zobrazení | 13 odpovědí
chci lovit na zámeckém rybníku v praze ale muze se tam chytat jenom muskarenim nebo privlac co mi doporucujete jako nastrahu na privlac abych chytil tyto dve ryby
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. června 2010 ve 20:36 ® Jak.novi reakce na …
-
deniiis> Kdyžtak u těch ořazaných fotek, klikni na ně pravým tlačítkem myši a dej zobrazit obrázek. Pak jdou vidět celé.
reagovat - Sobota 12. června 2010 ve 20:14 ® osprey reakce na …
-
deniiis> Tohle je adresa článku, kde je dost fotek nastražených gum. Sice se od té doby změnilo načítání fotek a tak jsou obrázky nesmyslně ořezané, ale vidět je dost.
http://chytej.cz/…ke-nastrahy/
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 8:35 ® albin reakce na …
-
deniiis> Když se trovhu porozhlídneš na chytej tak to určitě někde najdeš i s fotkama.
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 16:11 ® deniiis
-
Tak jsem se ho zeptal jestli by mi to tam nedal a ten pardon Za tohle slovo debil ani nevedel co to je twister protoze neni rybar.co to je za prodavace v rybarskym obchode kterej nevi o rybach ani prd.poradite kam ten hacek mam dat.(pokud to vite a nejste jako ten prodavac)dekuji
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 9:18 ® Robur
-
jj, stačí se zeptat prodavače: Pane prodavači, jak se nasazuje guma
reagovat. Osprey, víc co za neštěstí můžeš způsobit s tím napichováním…
- Pátek 11. června 2010 v 1:04 ® osprey reakce na …
-
deniiis> Koupí se jigová hlavička a ten twister se na ni napíchne. Nebral bych víc jak dva gramy a vlasec 0.18 mm je totální strop.
Pokud máš problémy s napíchnutím, zeptej se prodavače – nech si třeba jednu gumu vzorově napíchnout.
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 23:48 ® deniiis reakce na …
-
no jo ale kam mam dat do toho twistra hacek
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 21:14 ® osprey reakce na …
-
deniiis> Hlavně se soustřeď na ta slova „precizně vedeného“.
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 20:18 ® Sander
-
deniiis > no jasně.
reagovat
Já bych se ale na stojáku nebál použít malé gumky (tvistry). - Čtvrtek 10. června 2010 ve 20:11 ® deniiis
-
takže třeba malýho woblera?
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 22:47 ® osprey
-
Cokoli malého, precizně vedeného. Pokud jsou ryby hodně ochytané, vybodl bych se na rotačky.
reagovat - Středa 9. června 2010 v 17:33 ® kerob
-
podle me je celkem jedno co pouzijes… jsou to vysazeny ryby ze sadek, nic jineho nez granule za svuj zivot nevidely… v zime tam fungoval asi nejlepe bilej twister.
reagovat
A to co ma hacek je NASTRAHA, navnadu hazime do vody, aby ryby prijely a sezraly nastrahu… v privlaci a muskareni se navnada (v klasickem pojeti lovu) nepouziva. - Středa 9. června 2010 v 17:22 ® Jak.novi
-
Asi myslíš nástrahu, že? Nebo se chystáš do vody házet, abys sis prokrmil místo různé gumy nebo woblery? Ale jinak, pokud tam jsou vysazeni duháci, zaútočí skoro po všem. Jako nástrahu bych doporučil nymphu, smáčky, twistry a možná i ty rotačky.
reagovat