Chytej.cz

Batoh na přívlač?? necteno

5.6.2010 | CiCu | 9.789 zobrazení | 57 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s Rapala sling bag nebo s jiným podobným batohem?? Popřípadě jestli neznáte jiné dobré batohy na ceně až tak nezáleží Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 5. září 2010 v 11:22 ® inspo reakce na …
  • tom → Pokud bereš ryby často, tak máš pravdu. Ale pokud si vezmeš jednu či dvě ryby ročně třeba jen proto, že ji při lovu zraníš, tak můžeš nosit ve veště nějakou igelitku. Nezabere prakticky žádné místo a rybu v ní dopravíš až do kuchyně na stůl.
reagovat
Pátek 3. září 2010 v 18:40 ® -tom- reakce na …

S vestou je problém i v tom, že jsi víceméně odsouzenej k tomu, že si domů rybu nepřineseš, kdežto do batohu jí už dáš, což se občas taky hodí :-)

reagovat
Pátek 3. září 2010 ve 12:45 ® FISHERBOY
FISHERBOY

já měl batoh od kormorána, tušim že twin bag se jmenuje, a zjistil jsem, že není třeba toho tolik tahat. a omezil jsem to na vestu. jsem s ní spokojenejší. Jediný co mě sere, že když do ní narvu do zadní kapsy sváču, a malou bundu dela mi to větší hrb , než měl Quasimodo

reagovat
Pátek 3. září 2010 v 10:36 ® tucnak11
tucnak11

No ještě tahat batoch stači jak ho mam ze předu :-D prdel jak armadni buben:-D a ještě na hřbeče budu tahat.

reagovat
Středa 1. září 2010 v 17:23 ® -tom-

Už několik let používám Venoma http://www.hudy.cz/…enom-10.html Moje přívlač = hodně chození /někdy i to skalní lezení :-D / kolem vody, za den nemám problém ujít 20km často hodně špatnýma terénama, takže pohodlí je dost nutný. Zároveň musím řešit nejen to, jaký nástrahy si beru, ale i nějakou sváču a pár litrů vody na pití, proto je kvalitní batoh nutnost, levnej bazmek na zádech člověku akorát celou výpravu zkazí. Takže v tomhle ohledu bych doporučoval opravdu nešetřit a vzít něco z lezeckých speciálek, nevím proč, ale rybářský batohy mi přijdou téměř bez výjimky hrozně hloupě řešený, respektive jsou řešený k rybolovu, kterej mám problém nazývat „sportovní“, tzn. přiject autem na pár metrů k vodě a tam dřepnout na prdel…

reagovat
Středa 1. září 2010 ve 12:54 ® inspo reakce na …

ninja> Fuj to je hnus. :-)

reagovat
Středa 1. září 2010 ve 12:37 ® petrcech reakce na …
petrcech

zuzi> Mě ta malá občas stačí, už doma se rozhodnu na co jdu chytat a cílová ryba. Pokud jdu na candoše v úseku kde loví i boleni tak si vezmu 1 krabku wobů 1 krabku gum a 1 krabku pland s popy, to si mevu batoh. Když jsu ale na candoše na podzim když jsou jenom ve velkých hloubkách tak my stačí jedna krabka s gumama. Je ale pravda že tu malou moc nepotřebuji, radši to šupnu do toho batohu.. Ale jak jsem psal občas to stačí.

reagovat
Středa 1. září 2010 ve 12:31 ® zuzi reakce na …
zuzi

hraji> no zdá se, že jsem šlápla vedle. Měla jsem radost z toho, že stála 350.Jako není to zas tak hrozný, ale dokážu si představit, že batoh je lepší…No každopádně tuhle dodělám a pak se porozhlídnu po batohu…

reagovat
Středa 1. září 2010 ve 12:14 ® hraji reakce na …
hraji

zuzi> jak tu napsal pepa-č, nosit cokoliv v batohu na jednom popruhu je zejména při delší vycházce nepříjemné, bolí mě z toho záda. Když si jdu jen tak na chvíli zavláčet, nacpu vše do kapes vesty, když jdu ale na delší akci, beru do batohu na záda. Proto dva popruhy. A to co jsem zde vložil má navíc tu výhodu, že to jde vyvážit takže to ani netáhne dozadu. a jde to obléct i přes bundu v zimě. Je to takový univerzál.

reagovat
Středa 1. září 2010 ve 12:08 ® zuzi reakce na …
zuzi

osprey> asi to tak taky budu muset udělat. Jenže jak se tak znám, tak mi ten zbytek začne u vody chybět:-) ..ale je fakt, že většinou jen třpitkuju…

reagovat
Středa 1. září 2010 ve 12:05 ® zuzi reakce na …
zuzi

hraji> no já jsem chtěla ještě větší, ale jelikož na ryby jezdím výhradně na kole a jen občas mě přítel sveze autem, musela jsem být trochu při zemi, už takhle mě někdy bolí celý člověk, když jedu někam dál:-)

reagovat
Středa 1. září 2010 v 11:49 ® džigit reakce na …

pepa-č> máš pravdu předsedo!Za solidní peníz pořídíš solidní batoh a nemusí mít zn. ryby a spol.Například pohodlného nošení a voděodolnosti se u rybářských batohů v solidní cenové relaci nedočkáš,teda minimálně.Navíc mám poslední dobou pocit,že to šijou velmi nekvalitně/vypárané popruhy apod./.Já už letos opravoval dvakrát :-(( Navíc je v Tebou zmiňovaných prodejnách daleko větší výběr.

reagovat
Středa 1. září 2010 v 11:06 ® 

Batoh jen na záda a vykašlal bych se na rybářské a vyrazil do obchodu typu „Horolezec a synové“. Kvalitní, dobře sedící. poruhy na stažení, nastevení velikosti, nastavitelní dálka zad, berední pás atd. Nízká hmotnost. Integrovaná pláštenka atd. potěší.

Záda mám jen jedny.

4–6násrah si dám do malé krabičky do kapsy a ty točím. jednou za čas nebo dle potřeby a situace, je proházím s tím, co je ve zbytku batohu. A zase mám pár jiných „po ruce“

Taška přes rameno, nebo slingbagy atd nemohou podle mě zvýšeným komfortem měnění nástrah obhájit svůj vliv na záda a pocit na těle po celodenní rybačce.

reagovat
Středa 1. září 2010 v 1:27 ® ninja

Třeba tento:http://www.feeder-shop.cz/…cormoran-129

reagovat
Středa 1. září 2010 v 0:37 ® džigit

osprey> to o počtu nástrah beru.Problém mám,že si říkám:auto uveze a na místě se rozhodnu.Taková přenesená „nesnesitelná lehkost bytí“,jestli rozumíš..
A o problémech,i jen­finančních mi vykládej.Stržená poloosa v L.Mikuláši za 20 000 hovoří za vše :-)

reagovat
Středa 1. září 2010 v 0:33 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Nemám rád auto. Ano, doveze mě tam, kam už bych se bez něj nedostal. Ale tím to končí. Dál už jsou s ním jenom problémy.

Aa během jedné vycházky dokážeš rozumně vystřídat maximálně 10 nástrah.

reagovat
Středa 1. září 2010 v 0:20 ® džigit reakce na …

osprey> a jak to řešíš s autem?Když nebylo,řešil jsem to stejně.Teď je a dokonce dodávka a mám problém. :-) Beru víc a na místě se „rozhoddnu“, spíš se snažím…

reagovat
Středa 1. září 2010 v 0:11 ® osprey reakce na …
osprey

zuzi> Já chytám už dlouho a nic velkého nemám. Obvykle nastrkám do kapes batohu nějakou munici dle charakteru očekávané vycházky a pak s tím nějak vyžiju.

Poslední dobou se pokouším vytvořit pár krabic pro speciílní příležitosti ve stylu „vezmu a jdu“, zatím mám krabičku na pstruhovku, na sumce (nástrahy mají vyměněné kroužky a trojháčky) a krabičku na boleny.

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 19:48 ® troutkiller

Ten Sling bag mám taky a po zakoupení vasty Simms ho nepoužívám.Vesta má tolik kapes že pobere vše potřebné,neplete se mi batoh,nebolí mně záda.Stejně na konec zjistíš že nemá cenu k vodě tahat 500 wobu,500 plechu a kýbl gum:-((

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 16:04 ® hraji reakce na …
hraji

zuzi> žádná taška na vláčecí mástrahy není časem dost velká. Proto je rada, od začátku jít do opravdu velké

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 15:37 ® zuzi reakce na …
zuzi

petrcech> nad tou jsem přemýšlela, ale pak jsem radši vzala tu větší, mám už těch nástrah moc a pořád jak fanatik skupuju další a další v každým obchodě kam vlezu, tak už jsem si nadávala, že jsem nevzala tu za 1200:-D za cjvilku budu jezdit s dvěma taškama křížem:-D

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 ve 14:30 ® petrcech
petrcech

zuzi> Já mám tu tašku za 200 a je dobrá. Když jdu k vodě na skok a nemám moc věcí tak v pohodě stačí.

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 ve 12:40 ® inspo

Kup si vestu a pak už ti stačí jakýkoliv batoh od šikmookých :-)

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 ve 12:02 ® zuzi reakce na …
zuzi

Nedávno jsem taky scháněla a nakonec jsem si vybrala tuhle: http://www.rsp-fishing.cz/…-team-dragon .není to teda batoh, ale mě osobně je pohodlná a stojí 350.a zatím se mi toho tam vejde dost:-)

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 ve 12:01 ® hraji
hraji

Doporučuji vyzkoušet něco podobného. Je to ohromně praktické, dobře se to nosí a pojme to vše potřebné, včetně svačiny http://www.rybolov.cz/…toh-spin-fly

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 11:56 ® zuzi
zuzi
reagovat
Neděle 6. června 2010 ve 12:33 ® ART
ART

Já používám tuhle už tři roky a jsem nad míru spokiojen http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…CE-Fish.html

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1