Chytej.cz

Krátkodobá kaprařina - Podlesí

5.6.2010 | MB | 15.330 zobrazení | 65 odpovědí

Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 7. června 2010 v 10:51 ® kerob
kerob

Libor 2217> srkacka je nehorazna prasarna a praktika masaru touzicich po mase za kazdou cenu. Utrzena ryba jezdi po reviru s krmitkem u huby dokud se nekde nechytne o dno a nechcipne tam. Srkacka je jedna z veci, ktera by se mela okamzite zakazat a myslim si, ze soudnej a rozumnej clovek to nikdy nepouzije!

reagovat
Neděle 6. června 2010 ve 20:25 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Libor 2217> Srkačka chytá ryby i po utržení. Srkačku NEBRAT!!!!!

reagovat
Neděle 6. června 2010 ve 20:08 ® malej Tonci

zkus montáž vyfotit a dej ji sem takhle těžko radit. Možnási špatně vybíráš místo, ale možná, že taky neděláš špatně vůbec nic třeba tam prostě ty ryby nejsou

reagovat
Neděle 6. června 2010 v 9:57 ® MB

Srkačkou myslíš sestavu stejnou jako průběžnou, jen s krmítkem připevněným k obratlíku? Btw co myslíš kukuřičným těstem? To jako šrot s vodou?:-D Sory, že se ptám jak blbec, ale už chci mít stoprocentní jistotu:-D

reagovat
Neděle 6. června 2010 ve 3:57 ® Libor 2217
Libor 2217

Ahoj,použij jinou motáž.Vyzkoušej srkačku.Postačí Ti srkačka,kukuřičné těsto a medovky ( střední ).Nebudeš zklamaný.Tak ať Ti berou.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1