Chytej.cz

Revír Pocheň u Krnova necteno

31.5.2010 | Merkury69 | 5.477 zobrazení | 13 odpovědí

Zdarec chtel jsem se jenom zeptat jake mate zkusenosti s timto revirem…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..tento rok se na tento revir chci zamerit, hlavne na vícedenní výlety..dekuji předem za info..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 2. června 2010 ve 23:43 ® Merkury69
Merkury69

Kravaře jsou hlavním městem Slezska???hezky..to jsem nevěděl :-) no a co ta Pochen jak to tam vypada?

reagovat
Středa 2. června 2010 ve 12:11 ® zander1980

no vidíš,co se tady všechno nedovíš:D

reagovat
Středa 2. června 2010 v 11:50 ® džigit reakce na …

Merkury69> ještě smutnější,když v něm bydlíš :-/ Teď už to aspoň budeš vědět :-)

reagovat
Středa 2. června 2010 v 10:32 ® Merkury69 reakce na …
Merkury69

Tak Hlučín? :-) ..mě je 22 ja mam jiné starosti :-)

reagovat
Středa 2. června 2010 v 7:28 ® džigit reakce na …

Merkury69> smutné,když ani nevíš Co je hlavní město Slezska

reagovat
Úterý 1. června 2010 ve 20:47 ® Merkury69
Merkury69

tak karta doplněna …ještě jednou teda moc vás prosím kde,kdy jak a co platí na tomto reviru..pripadně mail Matinrein@seznam.cz děkuji služebníček…:-D

reagovat
Úterý 1. června 2010 ve 20:32 ® Merkury69
Merkury69
  1. misto „prosím“ jsem předem poděkoval
  2. kartu jdu vyplnit at teda vite skym mate tu čest :-D
  3. neboj se ja mezi masaře nepatřim..minulí rok jsem si odnesl od vody jenom asi 5 kapriku a tento rok jen jednoho ani jeden nemel vetsi miru nez 60cm..ja chodim k vode pro relax a vyčitit hlavu a pri tom zazit rochu toho adrenalinu ze zdolavani..ze bych si kupoval druhou povolenku ze mam vychytane odemě nečekejte nikdy..tak ja si teda vyplnim kartu a uvidime jestli nekdo neco posle at uz sem nebo treba na maila..jo a Ostravaky taky nemusim..
reagovat
Úterý 1. června 2010 ve 20:23 ® Alov reakce na …
Alov

Merkury69> Ok. Takže ti to řeknu takhle. Neznám tě (z karty jsem vyčetl fakt howno), takže ti poskytnu náýsledující informace…
Ad1) Pocheň znám jako své boty. Jsem schopen ti říct, kde a v jakém počasí se ryby většinou zdržují. Taky vím, na co většinou jdou. Dají se tam chytit hodně slušní kapři, amuři, candáti a jako na jedné z posledních lokalit i úhoři. Ale musí se vědět jak na ně.
Ad2) Taky na Pochen jezdí skupinky pitomců z hlavního města Slezska, kteří mají za to, že jakmile oni tam přijedou, tak jim patří celý rybník a taky se podle toho chovají. Pruty nahozené do vějíře, bordel po odjezdu, drancování vody atd…
Ad3) Pocheň je docela malý rybník. 20ha není moc a proto se nediv, že ti tu asi každý řekne prd. Já se osobně snažím iniciovat vedení naší MO, at se na tento revír od příštího roku zavede omezená docházka pro nečleny naši MO. Je to krásná a úživná voda, ale co se tam poslední roky děje je už moc.
Ad4) Jen malé upozornění. Kdyby tě náhodou prásklo štěstí po hlavě a ty chytil kapra 70+, tak nezapomeň, že na všech revírech MO Krnov je zavedena horní míra kapra 70cm, takže at se tam pak netočí někde na grilu :-D

Na závěr ti popřeju hodně štěstí. Budeš ho potřebovat :-)

reagovat
Úterý 1. června 2010 v 17:45 ® zander1980

Merkury>Pocheň je relativně malý revír,kde by jsi i při troše zkušeností neměl mít problém ryby najít.je na něj vyvíjen,ale dost silný tlak ze strany masařek,tak se nasmíš zlobit,že ti asi nikdo přesně neřekne co a jak.přijeď a osahaj si vodu sám.jinak hodně šťestí,pěkné ryby tam plavou a doufám,že dál plavat budou.

reagovat
Úterý 1. června 2010 v 16:01 ® hraji reakce na …
hraji

Merkury69> opravdu si myslíš, že každý na počkání rád poskytne informace o revíru. A že nechceš žádné podrobnosti. Cituji:„…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..“. Schází tam už jenom to kouzelné slovíčko „prosím“ a závěrečná zaklínací formulka: „všechny ryby beztak pouštím“.

reagovat
Úterý 1. června 2010 v 15:41 ® Merkury69 reakce na …
Merkury69

nechapu smysl častečně vyplněné karty k neposkytnutí informaci..chtej.cz prece neni sekta…normalně jsem se zeptal a a taky očekávaám normální odpověď od normálních lidí..a toto dál rozvíjet nechci…spise by me zajimaly opravdu ty informace k Pochni..a ne nejaka karta..

reagovat
Úterý 1. června 2010 v 9:08 ® Alov reakce na …
Alov

Merkury69> Vypln si kartu a pak se s tebou možná bude někdo bavit…

reagovat
Pondělí 31. května 2010 ve 23:32 ® Merkury69
Merkury69

http://chytej.cz/…/cizina-1-a/

reagovat