Vyhledávání
jsou candati prez 100 cm?
31.5.2010 | nedby | 5.824 zobrazení | 21 odpovědí
tak co jsou candáti přes 100 cm už jsem chytil pár do 100cm ale víš ani náhodou tak se pochlubte já 98 cm
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 8. října 2010 ve 12:22 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Mě osobně se zmasení stojedničky nijak netkne. Je to ryba na sklonku života, která už svůj rozmnožovací potenciál uplatnila. Mě spíš vadí borci, co odnesou tašku čtyřicítek se slovy, že to nemá cenu vracet, bo by to stejně chcíplo.
A pak mikromrdkaři, kteří cíleně vláčejí candátky 20+ a „sportovně“ je pouštějí.
Smyslem lovu je chytat na vodě s rybami a sem tam si třeba i něco odnést. Pěkná „přírodní“ fotka metrové ryby by potěšila. Jestli máš jen „koupelnovky“, pak jsi prozíravý.
reagovat - Pátek 8. října 2010 v 0:49 ® kingkubik
-
ja mam letos chycenyho 101candose mam k tomu i fotky ale ty jsem radeji na chytej nedal a vlastne ani jsem se tim nechlubil jelikoz jej mam doma v mrazaku a vim co by tady bylo za peklo kdyby jsem tu dal fotky takovy priserky.jsem hovado a svine a nevim co jeste ale kolik lidi by si vyslechlo duvod toho proc jsem jej usmrtil a odnesl domu?takze candosi pres 100cm jsou:Dale foto tu davat nebudu nezobte se.jinak navnada mrtva rybka cca6cm
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 20:48 ® WalterSilver reakce na …
-
Neboj jsou já je viděl ale mě samotnému se moc nedaří překonat 80 cm přitom je to má asi nejoblíbenější ryba jak na lov tak na Talíř a dal jsem slib sobě, že jestli chytím candáta přes metr tak to za A bude můj rekord a za B půjde zpátky do domoviny..tak samo jsem to udělal s první metrovou štikou a věru přišla mi pak další…pověry ale plní se…tak jsem moc rád
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 22:51 ® hans139
-
lidišky poradite mi kd eby se mohl nalezt v jakem mistě a jaky styl navazce volit na pekneh candoša
reagovat - Pondělí 7. června 2010 v 17:48 @ trembel
-
http://reviry.choma.sk/index.php?…
reagovat - Čtvrtek 3. června 2010 v 15:40 ®
-
jsou
reagovat - Středa 2. června 2010 v 19:33 ® mirmen
-
Porybný na revíru změřil uhynulého – 101 cm.
reagovat - Středa 2. června 2010 v 8:13 ® cormoran
-
FInnnp> Poznals to správně
reagovatDneska je tam tak 60 cm vody a asi tam nějaká ještě bude. Je pravda , že to bylo kdysi obrovský, ještě co si já pamatuju, tak se tam trofejní kousci chytali (jakože fakt chytali, žádnej náhoďák) před deseti rokama. O těch časech před dvaceti rokama jsem tam slýchával, musel to být ráj, i když jak píšeš, stačilo šlápnout vedle a byls tam..Jen pro představu, jak je na tom s rozlohou dneska – ta zátoka v pozadí je už bez vody, takže si velikost dokážeš asi domyslet…
- Středa 2. června 2010 v 0:22 ® FInnnp
-
Candáti určitě dokáží i přes 115cm.Jinak candátů přes metr jsem pár viděl.Je zajímavé,že nej candáty se dají ulovit spíše na rybníku než na nějaké top přehradě........Cormorán podle fotek je ten smradoch z usazovací nádrže kousek od Všechlap.Tam jsem lovil před dvaceti lety,alé to bylo trochu větší a šlo tam o život.Stačil špatný krok a hrozilo utopení v blátě nebo popílku.Jinak candátů se tam dalo ulovit jakékoliv množství.Vůbec jsem nechápal jak tam v té špíně mohou candáti žít.
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 20:33 ® cormoran
-
jiris> Máš pravdu, neměřili. Byl jsem rád, že jsem na jeden hlubokej nádech vzal dýlku.. Ale kdybys chtěl, hodím sem fotku, kde jsem mu pod skřele strčil obal od svíťáků, tak můžeš odměřovat
Robur> Byl to hroznej smrad. Doslova jsme ho vyčmuchali..Kolega tak tak udržel zvracení, když se lehce otočil vítr, chcíplý žížaly jsou proti tomu pohádka
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 19:53 ® Zcuter
-
já 0
reagovatnikdy jsem candáta nechytl
ale co jsem tak poslouchal, tak čím větší candát, tím tupější nástraha (např. medovka atd.)
- Úterý 1. června 2010 ve 12:22 ® DJ
-
Zkus Ebro a nejlépe s Jakubem
reagovatNe vážně – v Ebru jsou krásny candáti a jsou jich tam mraky a pokud to Češi nevydrancujou, budou tam i dál.
- Úterý 1. června 2010 ve 12:07 ® džigit reakce na …
-
Robur> kdo ví,co to byl za „úhoř“
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 9:00 ® Robur reakce na …
-
cormoran> takhle jsem kdysi sáhl na úhoře a úpak jsem si chtěl useknout ruku jak smrděla
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 1:03 ® jiris reakce na …
-
cormoran> obvod nebo výšku jste neměřili, že?
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 0:47 ® cormoran
-
Jsou, nebo teda aspoň byli
reagovatTomuhle smraďochovi jsme naměřili 103 cm, nechť je mu zem lehká..
- Úterý 1. června 2010 v 0:30 ® jiris reakce na …
-
osprey> jo a po zahájené 2,5
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 0:09 ® osprey
-
Jsou, jsou i přes 110 cm, ale já se s touhle rybou dost míjím. Candáta přes 80 cm jsem nechytil a ani chytit neviděl.
Ono taky na vodách, kde lovím, je těch candátů pět a půl.
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:23 ® jižan
-
Já doufám, že jsou. Chlubit se nemám s čím.
reagovat - Pondělí 31. května 2010 v 19:40 ® kubas
-
nejsou
reagovat - Pondělí 31. května 2010 v 19:39 ® Char
-
Kdysi před léty jsem uvláčel 97 a od té doby nic většího, asi už mám vybráno.
reagovat