Chytej.cz

Nákup přes internet necteno

24.5.2010 | Jepik | 4.174 zobrazení | 12 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se optat jáké máte skušenosti s internetovím nákupem u firmy Lovy Brno.Nedávno jsem si jako obchodník objednal u nich zboží a byl jsem nemile překvapen.Musel jsem je více jak týdem po telefonu nahánět abych se u nich zaregistroval.Po objednání zboží mi ani nedali vědět co mi vlastně poslali a jestli s tím souhlasím.Balík mi došel do dvou dnů.Už když jsem ho přebíral tak jsem byl zděšen.Byl celi pomačkaný a zabalený tak že by to i pětiletý dítě zvládlo líp.Zboži vevnitř bylo rozházené a většinu obsahu tvořily jen rozložené krabice a papíry.Nejhorší na tom bylo že většina zboží co jsem si objednal tak tam nebylo ale zase mi přibalili to co jsem vůbec nechtěl.Další skušenost jak neobjednávat přes internet.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 30. října 2018 v 15:16 @ Rory

Dobrý den, s firmou popravdě zkušenosti nemám, ale toto chování zjejic strany je nepřijatelné. Doufám,že ste všechno nafotil a poslal na reklamaci. Já jsem měl takový probém s erybicky.eu a ti mi to teda v pohodě vyreklamovali. Ale vím, že ne všeichni jsou tak ochotní. Kdyby vám to nereklamovali, nenechtě se zastrašit a informujte se o svách právech. Doporučuji https://comeflexoffice.cz/…ravni-sluzby, které využívám pro potřeby mé společnosti. Já řeším něc jiného, ale vím, že by měli poradit i s takovými problémy.

reagovat
Neděle 22. července 2012 v 11:14 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Já už na internetu nenakupuju.Vypadá to lip než ve skutečnosti.

reagovat
Středa 26. května 2010 v 10:08 ® hraji reakce na …
hraji

Jepik> vzhledem k tomu, že jsi uvedl jmenovitě firmu, ale sám ses nejen nepodepsal, ale ani neuvedl nic jiného /podívej se, jak jsi vyplnil kartu člena/, nabízí se právě a jen to anonymní plivnutí na konkurenci. S tím těžko co uděláš, pokud budeš vystupovat jako anonym. A pochybuji, že to, že jsi to zveřejnil na Chytej, jakkoliv posunulo vyřízení tvé, možná oprávněné, reklamace dodávky.

reagovat
Středa 26. května 2010 v 10:01 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Jepik> Tak kamarade vždycky piš obhod rybařsky a šmytec,nepiš konkretně firmu.:-|

reagovat
Úterý 25. května 2010 ve 23:07 ® Jepik reakce na …

Já tu firmu nijak nechtěl očernit,jen jsem se zeptal jestli má někdo taky takové skušenosti.Prostě jsem se s takovím jednáním nikdy u jiné firmy nesetkal.

reagovat
Úterý 25. května 2010 ve 12:14 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

kerob> To maš pravdu někdy i ja jisem tak dopadl,taky uš ot nich neobědnavam.a stejně mam jeden obhod rybařsky u ktereho kupuji všehno,u p.Prochaz­ky objednam si to přes internet on mi to nachysta a¨da mi vědět a ja přyjedu sam.zaplatim a hotova s tym mam vychodu.

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 11:36 ® džigit

Vzhledem k zadání fóra a zadavateli se trochu divím,že Vás to vzrušuje,navíc k tak rozsáhlé odpovědi.Dotyč­né,takto registrované a ihned vykřikující bych doporučil ignorovat a máme klid.Ono je slušnost se nejprve představit,navíc když už si ztěžuji a chci znát názor druhých.Nějak se nám to tu množí… :-/

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 11:28 ® kerob
kerob

radsi sem to smazal, nehodlam se tady zase prit o hovne…

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 11:18 ® hraji
hraji

Nic než spekulace tu zatím nezaznělo. Takže to je očerňování, navíc od někoho, kdo nebyl před dvěma dny na Chytej zaregistrovaný. Mě to nepřipadá vůbec košer.

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 11:13 ® kerob reakce na …
kerob

tucnak11> on bude asi trosku rozdil, jestli si tam jako koncovy zakaznik objednal neco, nebo jestli si tam obchodnik objednal bednu zbozi na kram… pokud bez upozorneni poslali jen cast a dokonce neco dalsiho neobjednaneho navic, tak to zrovna ve prospech dane firmy nemluvi (predpokladam platbu hotove pri prevzeti).
Nicmene nemam ani pocit, ze by se nekdo danou firmu snazil ocernit, proste to dopadlo takto a je tu dotaz na podobne zkusenosti s danou firmou. Ono to totiz neni ojedinele v ramci dodavatelu (nekterych) rybariny v CR.

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 9:34 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

hraji>Spravně kamarade vysvětleno,klidek a ferově se odvolat a ně černit dobrou firmu ot ktere jisem nejednou věc posylal a došlo vpořadku,nejsme roboty jen lide a take nedokonali tak někdy se stane jakasi hyba,jen rozumě ji třeba vysvětlit mezi sebou a něe hnet očernit to neni dobra reklama pro F.LOVY

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 8:49 ® hraji
hraji

Kolego, nechápu, co sleduješ tím, že jsi zde zveřejnil svoji negativní zkušenost se zásilkovým prodejem firmy Lovy. Už proto ne, protože jsi zveřejnil pouze svůj náhled na situaci, a nikdo nemá šanci posoudit, zda jsou tebou poskytnuté informace pravdivé a nakolik. Navíc je velmi pravděpodobné, že ani „žalovaná“ strana se zde nevyjádří. Měl bys vědět, že o vyspělosti obchodníka hovoří především skutečnost, jak řeší „krizové“ situace se zákazníky a dodavateli. To jsi podle mého názoru nezvládl. Měl jsi v klidu jednat s firmou Lovy a domoci se nápravy dle tebe špatného stavu. Nástroje ti dává legislativa. Tímto výkřikem jsi o sobě prozradil, že jako obchodník nejsi zřejmě nic moc, alespoň pro mě tedy určitě ne.

reagovat