Vyhledávání
Vyvážení
22.5.2010 | Maník23 | 3.998 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. května 2010 v 19:57 ® tony.bobo
-
Pořádně si přečti vaše BP a soupis revíru.V MRS v BP je napsáno zda v soupisu konkrétního revíru není zavážení povoleno tak je zakázáno.U vás to může být formulováno jinak ale se stejným smyslem ale taky to může být naopak.Prostuduj vaše BP stať zavážení.
reagovat - Středa 26. května 2010 v 7:53 ® Alov reakce na …
-
džigit> Naprostý souhlas. Lenost číst je v dnešní době jako mor
reagovat - Středa 26. května 2010 v 0:09 ® džigit reakce na …
-
Alov> stále je to o přečtení povinností a výjimek u daného revíru!V tomhle souhlasím s „ostrými“ připomínkami Hrajiho.Je třeba se seznámit s podmínkami k lovu a pak klást „zajímavé“ dotazy…
reagovat - Úterý 25. května 2010 ve 22:44 ® Alov reakce na …
-
džigit> Konkrétně pro Slezskou Hartu je vyvážení ve vyznačených úsecích povoleno. Mapka povolených úseků je v RŘ.
reagovat
Ale dle mých informací je Harta přehrada spíše u Bruntálu. U Krnova mi nějak nějaká přehrada asi unikla. Pokud tedy tazatel nemyslí nádrž Pocheň. Tam má s vyvážkou smůlu. Takže tak no… - Pondělí 24. května 2010 v 15:17 ® džigit reakce na …
-
hraji> ale jsou,jen třeba přečíst KDE
reagovatokopčen bod 6.Na všech revírech s výjimkou uvedených revírů platí zákaz vyvážení a vynášení návnad a nástrah jakýmkoliv způsobem
- Pondělí 24. května 2010 v 15:00 ® hraji reakce na …
-
džigit> tam nejsou žádné výjimky? U nás platí taky zákaz a jak je u nás obvyklé, z něj jsou výjimky na některých vodách. Pravda je, že RŘ MSÚS mi připadají nejpřísnější a nejvíce omezující v ČR. Na druhou stranu tam mají některé věci, které by nebylo od věci rozšířit dál.
reagovat - Pondělí 24. května 2010 ve 14:51 ® džigit
-
http://www.rybsvaz-ms.cz/uvod.html
reagovat - Pondělí 24. května 2010 ve 14:49 ® džigit reakce na …
-
hraji> na severu má smůlu-platí zákaz vyvážení a vynášení nástrah a to jakymkoliv způsobem.Už jsem to tu někde řešil.Von taky není všude povolen rybolov z loďky.Ale to stačí přečíst doporučované předpisy…
reagovat - Pondělí 24. května 2010 ve 14:36 ® hraji
-
Maník23> bohužel není jasné, zda se ptáš jako člen MRS a nebo ČRS. V tomto případě je to podstatné, protože úprava se liší. Každopádně je potřeba prostudovat v případě MRS Bližší podmínky výkonu rybářského práva a v případě ČRS Rybářský řád. A je potřeba prostudovat jak obecnou část, tak popis vlastního revíru. Protože jenom tam se dočteš, jak je zavážení nástrah upraveno na revíru, který hodláš navštívit. Takže se omlouvám, přečetl jsem si tvoji otázku pořádně a již tam vidím Krnov, tedy předpokládám Moravsko-slezský územní svaz, tedy prostuduj Rybářský řád pro MOravsko-slezský územní svaz. Tam je různých odlišností víc než dost
reagovat - Neděle 23. května 2010 v 15:32 @ Maník23
-
sry za duplicitu,ale nejak se mi to seklo
reagovat - Neděle 23. května 2010 v 15:31 @ Maník23
-
takže chapu-li dobře tak pokud nemam u daneho reviru poznamku ze je tam zakázáno vyvážení a zakrmovani z loďky tak je automaticky povoleno..??!
-
takže chapu-li dobře tak pokud nemam u daneho reviru poznamku ze je tam zakázáno vyvážení a zakrmovani z loďky tak je automaticky povoleno..??!
-
reagovat - Neděle 23. května 2010 v 15:00 ®
-
Mám dojem že oba mluvíte o tom samém:)
reagovat - Neděle 23. května 2010 ve 13:04 ® spike reakce na …
-
Sander> máte to jiné, my máme: Bližší podmínky výkonu rybářského práva a soupis revírů-pak se to dělí na mimopstruhové a pstruhové
reagovat - Neděle 23. května 2010 v 11:32 ® Sander
-
spike > u nás se to jmenuje Rybářský řád a soupis mimopstruhových revírů. BP a soupis revírů je něco jiného. BP upřesňují pravidla pro celý kraj, kdežto soupis revírů, jako samostatná část, konkretizuje tu kterou vodu.
Možná to máte jinak, nevím, důležité je, že se to prostě dá najít v takové té knížečce, co se dává k povolence
reagovat - Neděle 23. května 2010 v 11:22 ® spike reakce na …
-
Sander>
reagovatbral jsem BP jako všeobecně. Nevím jak to máte vy, ale u nás je v BP i soupis revírů a zavážení je povoleno většinou při lovu dravých ryb.
- Neděle 23. května 2010 v 11:09 ® Sander reakce na …
-
spike > čoveče, to bude asi trošku jinak. Myslím že tohle nezjistí v Bližších podnínkách, ale v soupisu revírů konkrétně ke každé vodě. Nedozví se tam jestli je zavážení povoleno, ale spíš jestli je zakázáno.
reagovat
Ale ruku do ohně za to nedám, nezajímám se o tento problém. - Neděle 23. května 2010 v 10:56 ® spike
-
Jestli je zavážení na daném revíru povoleno se dozvíš v BP(Bližších podmínkách).
reagovat