Chytej.cz

Teleskop na přívlač necteno

21.5.2010 | BigMike | 13.182 zobrazení | 55 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s teleskopem na přívlač? Zvažuji na cesty nějaký tvrdší, okolo 270 cm a do 30–40 g? Transportní délka okolo 60–70 cm.

Nebo je lepší koupit vícedílný dělený?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 15. prosince 2012 ve 12:26 ® mastrof reakce na …

nechápu co nechápeš??? je to trochu tvrdší proutek, nic na okouny ale spíš přívlač s většíma wobama a plandicema.

reagovat
Pátek 14. prosince 2012 v 17:57 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

mastrof> já nechapu tu gramáž…

reagovat
Úterý 11. prosince 2012 ve 14:36 ® mastrof reakce na …

možná mi neuvěříš, ale na chytání ryb. vejde se mi do 75l batohu, tak ho mužu vzít kamkoliv na cesty. jinak muže bejt jen tak pohozenej v autě, kdyby náhodou…

reagovat
Úterý 11. prosince 2012 ve 12:26 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

mastrof> a na co to máš?

reagovat
Pondělí 10. prosince 2012 v 11:11 ® mastrof

tak už mi dorazil domu :-) vypadá parádně, je k tomu i tubus a celé to má 77cm na dýlku. Zdá se mi možná i trochu tvrdší než těch 5Og, každopádně žádná žvejka to neni. stihl jsem ho obědnat ještě v listopadu a to na něj byla akce 1+1 zdarma za stejnou cenu:) dneska je skočíme s kámošem otestovat na pražský zubatice, tak dám ještě vědět jak sem spokojenej.

reagovat
Sobota 8. prosince 2012 v 17:53 ® LeoC
LeoC

Robur> mám Catanu BX 240 10–30g, pokud člověk jede na kole a neví přesně, kde skončí, je to dobré. Skladnost je primární. Pak ke známému místu můžu, pokud už nic jiného nehledám a necestuji, vzít děličku.

Jinak mám jasno: 2dílná dělička v. teleskop, jednoznačně dělička, ale jestli je to tzv. travel concept, kdy dělička má 4 nebo 5 dílů, tak už bych přesvědčený o výhodách děličky neby.

reagovat
Sobota 8. prosince 2012 v 16:47 ® mastrof

měl jsem teleskopickej vláčák od dragonu a moc spokojenej jsem nebyl, byla tam jemná špička a při transportu se mi několikrát zlomila hned za koncovým očkem. teď jsem si obednal tohle http://www.rybarskysvet.cz/…rricane-2-7m ,tak snad poslouží líp.

reagovat
Sobota 1. prosince 2012 ve 20:39 ® jepice-zruseno

Taková srandička. Mockrát se nabízel po bazarech „miniprut“. Tohle je ale starší záležitost, zajímavá délkou 1,8 m a kvalitním navijákem Shakespeare sigma 025. Nevěděl jsem, kam to dát, jen jsem na to narazil a je to zajímvá věc. http://www.saschas-sammler-homepage.de/…1999-set.jpg

reagovat
Středa 9. června 2010 ve 12:39 ® skwor reakce na …
skwor

DJ>

reagovat
foto/forum/2010/th-img13883.jpg
Středa 9. června 2010 ve 12:37 ® skwor reakce na …
skwor

DJ> Teď zase s korkem je. Očka jsou těžší než u původního modelu, ale během lovu to nevnímám. V pondělí jsem testoval nový 2,74m 7–28g a nenašel jsem nic, co by mi vadilo.

reagovat
Středa 9. června 2010 ve 12:24 ® DJ reakce na …
DJ

skwor> Máš pravdu. Ten prut se jim opravdu poved. Škoda, že už se nedělaj s korkovou rukojetí a ocelovými očky bez vystýlky. Nicméně rychlou akci a citlivou špičku si ten prut zachoval a chytání s timhle prutem mě vážně baví :-)

reagovat
Středa 9. června 2010 v 11:49 ® skwor reakce na …
skwor

DJ> Skeletor je závislost. Mám dva a nemůžu si je vynachválit.

reagovat
Středa 9. června 2010 v 10:30 ® DJ
DJ

Jako malej kluk jsem vláčel, fídroval a chytal jako na bič vlastně jen na dva teleskopy který jsem si za pracně vydělany korunky koupil v Polsku. Dnes už jen vláčim a muškařim a odo doby co jsem poznal rozdíl mezi děličkou a teleskopem, nevzal jsem teleskop do ruky. Na přívlač doporučuju prut skeletor od značky Berkley. Mám tři, každej v jiný gramáži a s těma prutama jsem víc než spokojenej. Navíc teď je o 1000Kč zlevnili.

reagovat
Středa 9. června 2010 v 0:11 ® jersey reakce na …
jersey

BigMike: tak dej vědět,až ho pokřtíš…ten můj nejnovější na křest taky ještě čeká…

reagovat
Středa 9. června 2010 v 0:09 ® kerob reakce na …
kerob

BigMike> tak at dobre slouzi :-)

reagovat
Úterý 8. června 2010 ve 22:11 ® BigMike

Vybráno!

http://obchod.mikado.cz/index.php?…

reagovat
Úterý 8. června 2010 ve 21:50 ® jersey reakce na …
jersey

Kubajs:i kdyby byly smazány,tak ten, kde se hraji navezl (zcela zbytečně) do keroba tu zůstal…ale teď už je to asi stejně jedno.Snaha po domluvě nikde…

reagovat
Úterý 8. června 2010 v 15:58 ® kerob reakce na …
kerob

Kubajs> nic smazano nebylo.

reagovat
Úterý 8. června 2010 v 15:27 ® Kubajs
Kubajs

jersey:nepochopil jsi to proto že byli smazány některé příspěvky

reagovat
Úterý 8. června 2010 ve 13:23 ® BigMike

Dnes se rozhodne, k večeru omáknu pár proutků i vícedílnou děličku a teleskopy od firmy Mikado a rozhodnu se. Nedělám z toho vědu, buď mi v pracce bude aspoň trošku sedět nebo ne. Výsledek vám sdělím na tiskovce:))

reagovat
Sobota 5. června 2010 v 1:51 ® jersey
jersey

hraji:nepochopil jsem,proč ses navezl do keroba,jen přece odpověděl na tvou otázku…no nic,asi jste si kluci nepadli do oka.Zkuste to nějak spláchnout, není přece třeba se tu napadat…

reagovat
Sobota 5. června 2010 v 1:46 ® jersey
jersey

I já kdysi začínal vláčet s teleskopem.Byl to tenkrát Shakespeare a myslel jsem si,kdoví co nemám…když se začly objevovat první děličky,tak jsem k nim přičuchl a hned jsem věděl, že to je teprv ono.Měl jsem DAM, po té Daiwu,pak Abu Garcia a teď nedávno jsem si udělal radost a koupil si od Berkley Skeletora.Tran­sportní délka 130cm a vejde se v pohodě i do Fabie na zadní okno…Můj názor je, že v teleskopu zdaleka nemám ten cit.Na tom Skeletoru cejtím každý škobrtnutí…

reagovat
Pátek 4. června 2010 v 15:45 ® Hony

Na cesty používám grafitový teleskop 3m /40g kupovaný na přímo na vláčení a nemůžu si stěžovat. Je tenký a lehký, složený cca 60 cm.

reagovat
Úterý 1. června 2010 ve 21:04 ® rockDJ
rockDJ

Když jsem začínal co by žák školou povinný vláčet ta to šlo i s klasickým „univezál“ teleskopem na kapry… ale dnaska bych už nic podobnýho nevymýšlel… ten prut má úplně jiný vlastnosti i když je někde nabídce uveden jako teleskop na přívlač…

reagovat
Středa 26. května 2010 ve 22:16 ® Losfedos
Losfedos

teleskop nebrat…

reagovat
Středa 26. května 2010 v 10:23 ® kerob reakce na …
kerob

BigMike> jeste koukni na AWA-Shimu, maj cestovni deleny vlacaky taky a nejsou uplne spatny :-)

reagovat
Úterý 25. května 2010 ve 22:28 ® BigMike

Děkuji za podněty, typy, názory!!!!

Přinesl jsem si katalog od Mikáda 2010, něco jsem zahlédl v děličkách i teleskopech. Bude i možnost si to ošáhnout, tak uvidím. Zítra možná mrknu do D.A.M.u v ČB.

Sám jsem zvědav jak se rozhodnu:)))

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 17:47 ® kerob reakce na …
kerob

mirmen> u cestovnich delicek (vetsinou 4 dily) je delka po slozeni cca stejna jako u teleskopu, takze ta poznamka je celkem irelevantni…a uz to tu bylo nekdy na zacatku diskuze myslim i receno.

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 16:46 ® džigit

Já mám dva kousky od DAMa a na občasné vláčení jsem vydržel až do loňské zimy.Jsou sice měkčí,než udávaná gramáž,ale do raftu…

reagovat
Úterý 25. května 2010 v 16:14 ® mirmen

já vím, dělička je dělička , juenže BigMike má konkretní problém pro úzce specifickou, příležitostnou situaci = TRANSPORTNÍ DÉLKA .

Proto chce něco, co je krátké, skladné.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1