Vyhledávání
Teleskop na přívlač
21.5.2010 | BigMike | 13.182 zobrazení | 55 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s teleskopem na přívlač? Zvažuji na cesty nějaký tvrdší, okolo 270 cm a do 30–40 g? Transportní délka okolo 60–70 cm.
Nebo je lepší koupit vícedílný dělený?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. prosince 2012 ve 12:26 ® mastrof reakce na …
-
nechápu co nechápeš??? je to trochu tvrdší proutek, nic na okouny ale spíš přívlač s většíma wobama a plandicema.
reagovat - Pátek 14. prosince 2012 v 17:57 ® Martin Mošna reakce na …
-
mastrof> já nechapu tu gramáž…
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 ve 14:36 ® mastrof reakce na …
-
možná mi neuvěříš, ale na chytání ryb. vejde se mi do 75l batohu, tak ho mužu vzít kamkoliv na cesty. jinak muže bejt jen tak pohozenej v autě, kdyby náhodou…
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 ve 12:26 ® Martin Mošna reakce na …
-
mastrof> a na co to máš?
reagovat - Pondělí 10. prosince 2012 v 11:11 ® mastrof
-
tak už mi dorazil domu
reagovatvypadá parádně, je k tomu i tubus a celé to má 77cm na dýlku. Zdá se mi možná i trochu tvrdší než těch 5Og, každopádně žádná žvejka to neni. stihl jsem ho obědnat ještě v listopadu a to na něj byla akce 1+1 zdarma za stejnou cenu:) dneska je skočíme s kámošem otestovat na pražský zubatice, tak dám ještě vědět jak sem spokojenej.
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:53 ® LeoC
-
Robur> mám Catanu BX 240 10–30g, pokud člověk jede na kole a neví přesně, kde skončí, je to dobré. Skladnost je primární. Pak ke známému místu můžu, pokud už nic jiného nehledám a necestuji, vzít děličku.
Jinak mám jasno: 2dílná dělička v. teleskop, jednoznačně dělička, ale jestli je to tzv. travel concept, kdy dělička má 4 nebo 5 dílů, tak už bych přesvědčený o výhodách děličky neby.
reagovat - Sobota 8. prosince 2012 v 16:47 ® mastrof
-
měl jsem teleskopickej vláčák od dragonu a moc spokojenej jsem nebyl, byla tam jemná špička a při transportu se mi několikrát zlomila hned za koncovým očkem. teď jsem si obednal tohle http://www.rybarskysvet.cz/…rricane-2-7m ,tak snad poslouží líp.
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 20:39 ® jepice-zruseno
-
Taková srandička. Mockrát se nabízel po bazarech „miniprut“. Tohle je ale starší záležitost, zajímavá délkou 1,8 m a kvalitním navijákem Shakespeare sigma 025. Nevěděl jsem, kam to dát, jen jsem na to narazil a je to zajímvá věc. http://www.saschas-sammler-homepage.de/…1999-set.jpg
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 12:39 ® skwor reakce na …
-
DJ>
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 12:37 ® skwor reakce na …
-
DJ> Teď zase s korkem je. Očka jsou těžší než u původního modelu, ale během lovu to nevnímám. V pondělí jsem testoval nový 2,74m 7–28g a nenašel jsem nic, co by mi vadilo.
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 12:24 ® DJ reakce na …
-
skwor> Máš pravdu. Ten prut se jim opravdu poved. Škoda, že už se nedělaj s korkovou rukojetí a ocelovými očky bez vystýlky. Nicméně rychlou akci a citlivou špičku si ten prut zachoval a chytání s timhle prutem mě vážně baví
reagovat - Středa 9. června 2010 v 11:49 ® skwor reakce na …
-
DJ> Skeletor je závislost. Mám dva a nemůžu si je vynachválit.
reagovat - Středa 9. června 2010 v 10:30 ® DJ
-
Jako malej kluk jsem vláčel, fídroval a chytal jako na bič vlastně jen na dva teleskopy který jsem si za pracně vydělany korunky koupil v Polsku. Dnes už jen vláčim a muškařim a odo doby co jsem poznal rozdíl mezi děličkou a teleskopem, nevzal jsem teleskop do ruky. Na přívlač doporučuju prut skeletor od značky Berkley. Mám tři, každej v jiný gramáži a s těma prutama jsem víc než spokojenej. Navíc teď je o 1000Kč zlevnili.
reagovat - Středa 9. června 2010 v 0:11 ® jersey reakce na …
-
BigMike: tak dej vědět,až ho pokřtíš…ten můj nejnovější na křest taky ještě čeká…
reagovat - Středa 9. června 2010 v 0:09 ® kerob reakce na …
-
BigMike> tak at dobre slouzi
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 22:11 ® BigMike
-
Vybráno!
http://obchod.mikado.cz/index.php?…
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 21:50 ® jersey reakce na …
-
Kubajs:i kdyby byly smazány,tak ten, kde se hraji navezl (zcela zbytečně) do keroba tu zůstal…ale teď už je to asi stejně jedno.Snaha po domluvě nikde…
reagovat - Úterý 8. června 2010 v 15:58 ® kerob reakce na …
-
Kubajs> nic smazano nebylo.
reagovat - Úterý 8. června 2010 v 15:27 ® Kubajs
-
jersey:nepochopil jsi to proto že byli smazány některé příspěvky
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 13:23 ® BigMike
-
Dnes se rozhodne, k večeru omáknu pár proutků i vícedílnou děličku a teleskopy od firmy Mikado a rozhodnu se. Nedělám z toho vědu, buď mi v pracce bude aspoň trošku sedět nebo ne. Výsledek vám sdělím na tiskovce:))
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 1:51 ® jersey
-
hraji:nepochopil jsem,proč ses navezl do keroba,jen přece odpověděl na tvou otázku…no nic,asi jste si kluci nepadli do oka.Zkuste to nějak spláchnout, není přece třeba se tu napadat…
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 1:46 ® jersey
-
I já kdysi začínal vláčet s teleskopem.Byl to tenkrát Shakespeare a myslel jsem si,kdoví co nemám…když se začly objevovat první děličky,tak jsem k nim přičuchl a hned jsem věděl, že to je teprv ono.Měl jsem DAM, po té Daiwu,pak Abu Garcia a teď nedávno jsem si udělal radost a koupil si od Berkley Skeletora.Transportní délka 130cm a vejde se v pohodě i do Fabie na zadní okno…Můj názor je, že v teleskopu zdaleka nemám ten cit.Na tom Skeletoru cejtím každý škobrtnutí…
reagovat - Pátek 4. června 2010 v 15:45 ® Hony
-
Na cesty používám grafitový teleskop 3m /40g kupovaný na přímo na vláčení a nemůžu si stěžovat. Je tenký a lehký, složený cca 60 cm.
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 21:04 ® rockDJ
-
Když jsem začínal co by žák školou povinný vláčet ta to šlo i s klasickým „univezál“ teleskopem na kapry… ale dnaska bych už nic podobnýho nevymýšlel… ten prut má úplně jiný vlastnosti i když je někde nabídce uveden jako teleskop na přívlač…
reagovat - Středa 26. května 2010 ve 22:16 ® Losfedos
-
teleskop nebrat…
reagovat - Středa 26. května 2010 v 10:23 ® kerob reakce na …
-
BigMike> jeste koukni na AWA-Shimu, maj cestovni deleny vlacaky taky a nejsou uplne spatny
reagovat - Úterý 25. května 2010 ve 22:28 ® BigMike
-
Děkuji za podněty, typy, názory!!!!
Přinesl jsem si katalog od Mikáda 2010, něco jsem zahlédl v děličkách i teleskopech. Bude i možnost si to ošáhnout, tak uvidím. Zítra možná mrknu do D.A.M.u v ČB.
Sám jsem zvědav jak se rozhodnu:)))
reagovat - Úterý 25. května 2010 v 17:47 ® kerob reakce na …
-
mirmen> u cestovnich delicek (vetsinou 4 dily) je delka po slozeni cca stejna jako u teleskopu, takze ta poznamka je celkem irelevantni…a uz to tu bylo nekdy na zacatku diskuze myslim i receno.
reagovat - Úterý 25. května 2010 v 16:46 ® džigit
-
Já mám dva kousky od DAMa a na občasné vláčení jsem vydržel až do loňské zimy.Jsou sice měkčí,než udávaná gramáž,ale do raftu…
reagovat - Úterý 25. května 2010 v 16:14 ® mirmen
-
já vím, dělička je dělička , juenže BigMike má konkretní problém pro úzce specifickou, příležitostnou situaci = TRANSPORTNÍ DÉLKA .
Proto chce něco, co je krátké, skladné.
reagovat