Vyhledávání
evidence pro rybáře
18.5.2010 | JiMik72 | 2.797 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký program (nejlépe freesoft), nebo zda máte vytvořenou evidenci v nějakém tabulkovém procesoru, databázovém systému, apod., kde bych si mohl evidovat docházky k vodě – např.místo lovu zadávat pomocí GPS souřadnic, jaké bylo počasí, doba lovu, úlovky (třeba i fotografie), použité nástrahy a návnady atd. …? Díky za tipy!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. května 2010 ve 21:54 @ krejca reakce na …
-
Používám tento program Rybář v. 1.81 najdeš na
reagovat
http:// fitlinie.cz/rybar/ stál mě asi 190 kč - Úterý 18. května 2010 v 16:16 ® CeP
-
Asi pred 5 roky jsem narazil na jeden dost tezce vytunenej programek nemecke provenience. Tam bylo uplne vsechno. Kde kdy jak na co, teplota vody, vzduchu, tlak, lunarni cyklus, hacky, navazce atd atd… protoze to v nemcine bylo dost nepouzitelne, zkousel jsem ho prelozit. z nejakych 30% jsem to mel a pak jsem se na to vybod. dnes uz si zaboha nevzpomenu jak se to jmenovalo, ale google ti podobneho softu vyklopi za vterinu kybl.
reagovat - Úterý 18. května 2010 v 15:53 ® sus1
-
Noo,pěkný.
reagovat
Tak Cepe,další program. - Úterý 18. května 2010 v 15:51 @ JiMik72
-
Vzhledem k tomu, že preferuji metodu chyť a pusť, tak pro mě manažer úlovků není optimální
reagovatJde mi hlavně o popis místa, kde jsem chytal, na co jsem chytal, …
- Úterý 18. května 2010 v 15:04 ® sus1 reakce na …
-
CeP> Joooo,tak to nevim,až takhle se v tom nevyznam.
reagovat
Neber si to zas tak osobně,dle reakcí.Jinak to samo funguje,sem tě jen trochu …
- Úterý 18. května 2010 ve 14:56 ® CeP reakce na …
-
sus1> a proc uz to neni rovnou implementovane ve woknech v dnesni dobe? proc??
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 14:36 ® sus1
-
CeP>
reagovat
aaaa proč už to v tom neni zadělané a jednim kliknutim nainstalovat , jako jiné programy?? v dnešní době??Hm,hm,hm,hm - Úterý 18. května 2010 ve 14:34 ® CeP reakce na …
-
sus1> jen kdyby cteni tolika nebolelo. nebo taky povazujes cteni navodu za osobni selhani?
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 14:28 ® sus1 reakce na …
-
CeP> Nefunguje.
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 13:50 ® CeP
-
napr. Manazer ulovku – sumar zde v sekci „Soubory ke stzeni“ > http://www.chytej.cz/downloads/?…
reagovat