Vyhledávání
Vltava
12.5.2010 | deniiis | 3.492 zobrazení | 17 odpovědí
jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:12 ® deniiis
-
zajímalo by mě jestli se dá chytat ve stromovce na tom rybníku uprostřed
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 23:47 ® kukloun reakce na …
-
peggy44> jo na to jsem taky koukal, ale ty lidi okolo by mi asi opravdu vadili
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 22:25 @ peggy44
-
ahoj nejsem v Pze moc dlouho, ale chytat chodim ted, dokud je reka este chladna, na Malou ricku do Stromovky, kaprici cejni okouni…obsadka slusna, pekna chytacka, akorat dost lidi s coklama
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 22:02 ® kukloun reakce na …
-
tak to jo já jsem z nuslí takže mám blíž podolí, ale třeba někdy
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 21:40 ® bjucek reakce na …
-
kukloun> Tak přesně na druhou stranu do smíchovskýho
reagovat - Úterý 18. května 2010 ve 21:38 ® bjucek
-
deniiis> Vltava 6 – 401018 Na krmítko s červem musíš nachytat, ale teď zjara to chce zkoušet přístavy a zátoky, protože to na řece zatim moc nejde. Až uvidíš sedět lidi na náplavce, tak můžeš začít chodit na řeku.
reagovat - Úterý 18. května 2010 v 8:43 ® kukloun reakce na …
-
deniiis> podle mě myslí „vltava 6“
reagovat - Pondělí 17. května 2010 ve 23:39 ® deniiis reakce na …
-
bjucek> co tim myslíš na 6ce jako prahu6?
reagovat - Pondělí 17. května 2010 ve 23:36 ® deniiis reakce na …
-
většinou chytám na krmítko na červy boilies a kukuřici nebo na splávek na červa.chtěl bych si chytit asi kapra případně zkusit přívlač.
reagovat - Pondělí 17. května 2010 ve 22:45 ® kukloun
-
Jo, děkuji za vydatnou odpověď třeba se někdy potkáme. Do přístavu v podolí u vodárny? známej tam má loďku a teď ho víc berou motorky tak třeba bych mu jí mohl projíždět
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 16:22 ® bjucek
-
Chytám převážně na 6ce protože jí mám za barákem. Z vlastní zkušenosti mohu říct že obsádka ryb je zde velmi dobrá, hlavně co se týče kaprů. Např. na podzim jsem podlehl chytání na boilies, nebyl den kdy bych šel domů bez záběru, sice to byly ryby do 75cm, ale pro mne zatím největší kapři v životě. Z jara chodím chytat do přístavu, když jsou kapři při chuti není problém nachytat i 15 –20 kusů za vycházku sice žádní obři, ale na feeder po práci je to zábava. Na dravce zatím moc stěstí nemám, ale když jdu vláčet tak se občas něco splete, kdybych tu měl loď tak si myslím že úspěchy budou větší. Doporučil bych ti procházku kolem vody, musíš koukat kam chodí ostatní rybáři, kde a na co to zrovna bere. Po získání několika informací věřím, že si zachytáš pěkně, někdy i líp než někde za Prahou. Jediné co mě vadí je ten bordel kolem vody- lidi, odpadky, lodě,feťáci, podkani..... ještě přikládám pár fotek z urban fishingu
reagovat - Sobota 15. května 2010 ve 23:51 ® kukloun reakce na …
-
minatrix> díky
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 16:28 @ minatrix reakce na …
-
kukloun> Mrkni na konkurenční server a vyhledej si otázku Pražská Vltava
reagovat - Sobota 15. května 2010 ve 13:06 ® kukloun
-
nějakou pomoc bych taky bral v Praze jsem nikdy moc nechodil, ale teď je málo času a tak bych byl vděčný za nějakou radu poradu
reagovat, ale na druhou stranu se obávám, že tady moc pražáků není
- Čtvrtek 13. května 2010 v 18:27 ® Bulldog.o
-
Nemáte náhodou někdo zkušenost typu „Praha / uvláčený sumec“ … něco jsem loni zkoušel, ale kde nic tu nic… tak mě napadla otázka „jsem takové dřevo, nebo vláčet sumce na pražské vltavě je hloupost?“ ,, nezná někdo přibližnou odpověď…
reagovat - Čtvrtek 13. května 2010 v 10:19 ® slimak
-
Když si trochu vyplníš profil v kartě,aby bylo videt co preferuješ jak správně píše Osprey tak nemám problém poradit..
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 21:55 ® osprey
-
Jak chytáš, s čím chytáš, na co chytáš a co chceš chytit?
reagovat