Chytej.cz

Bílej bordel z olše a topolu necteno

11.5.2010 | DJ | 4.522 zobrazení | 18 odpovědí

Máte taky každoroční zkušenost s tím, že jakmile nalítá tenhle bordel do vody, ryby přestanou brát?? V případě, že se vám podařilo tohle obejít, tak jakou nástrahou? V pátek a v sobotu dopoledne jsem nachytal na nymfu krásný ryby, jak ale začlo ve velkym lítat chmíří ze stromu ryby nad 30cm přestaly reagovat na vše. V sobotu odpoledne jsem pak zaznamenal velkej zájem o bílý chomáče, který chmíří napodobovaly, ale včera vubec nic. Ptám se teda zkušenějších, je jiná možnost než počkat až voda bordel odnese a rybám vyhládne?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 17. května 2010 ve 12:30 ® 1Mara reakce na …
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> :-D

reagovat
Neděle 16. května 2010 ve 22:17 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

scan> a ty jsi ještě nikdy neviděl chmýří s měkkým? Přijeď k nám na Hanou a já ti to chméří s měkkým okážo

reagovat
Sobota 15. května 2010 ve 13:00 ® 1Mara reakce na …
1Mara

scan> Tohle není tvoje otázka v aktuálním fóru , tak nepruď a jdi si hrát na češtináře do českého kroužku !

reagovat
Sobota 15. května 2010 v 10:07 ® RADE4EK

To scan:Aby jses z toho nepři…al.

reagovat
Sobota 15. května 2010 v 8:35 ® Kubah

Že by ryby méně braly si nemyslím, jen mě to štve nalepený na vlasci :-)

reagovat
Sobota 15. května 2010 v 8:31 @ scan

Nechci být vlezlý, ale prosil bych dodržovat zásady pravopisu – „Chmýří“.Díky a beze zloby

reagovat
Pátek 14. května 2010 v 0:03 ® 1Mara
1Mara

Dnes celkem 5 amurů v podvečer , všechny okolo 50cm. a samozřejmně vráceny vodě , bych neřekl jak ve větru zobou to chmíří :-)

reagovat
Středa 12. května 2010 v 16:52 ® DJ reakce na …
DJ

IV.TO.ŠIRDA> Dík za zkušenost s chutí. Včera jsem to taky malinko přelstil. Potom co mi ryby nereagovaly na lehkou nymfu ve sloupci, která v proudu nepropadne až ke dnu, dal jsem misto ni džig, ktery propadl. Ze dna najednou přišly záběry. Nicméně, neberou tolik velky ryby, tlouště jsem chytal jen do 30cm, jeseny taky tak. A o kousek nad 40 nebo 50 cm nezavadíš – je teda pravda, že jsem za hodinu chyt kolem 25 ryb, ale jen miminka. Boleni taky nemlátěj tak jako když nelítaj topoly. Bílej a šedej chomáč včera braly jen oukleje.

reagovat
Středa 12. května 2010 v 16:14 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

přátelé,ze zkušeností mého týmu vím, že tyto květy olší a topolů jsou sladké, kapři se tím nacpou, a proto berou jen z hladiny a na nástrahu u dna hážou bobek.

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 22:43 ® timbab reakce na …
timbab

spike> Pokud to jen brzdí vlasec při náhozu tak to jde.Ale když je toho tolik že ani nevytáhneš montáž z vody tak je to k pos… a nedejbože kdyby jsi něco zasekl.

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 22:27 ® spike reakce na …
spike

timbab> to mě ani nemluv, při náhozu to vlasec brzdí, dolů se tomu nechce no děsné.

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 22:25 ® timbab
timbab

Záběry mi moc neubývají ale když se to začne chytat na vlasec to je teprve pošušňáníčko :-D

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 21:59 ® tony.bobo
tony.bobo

Sem tam rybu přemluvím ale je pravda že momentálně co to napadlo tak bez záběru ale zkusil sem to z hladiny a záběry opět začali.

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 21:51 ® Rex2 reakce na …
Rex2

To je ono, zvedli se od dna a žerou jen z hladiny, proto to jde na plavačku a na mouchu

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 21:46 ® spike reakce na …
spike

Bulldog.o> U nás napadl už v sobotu a na feeder jeden záběr a plavaná pod hladinou bodovala.

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 21:39 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Už jsem to zažil a rybník byl „death“ .. dneska jsem šel z práce a koukám, že už ten bordel začal poletovat a hned mě napadla téměř stejná otázka…

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:31 ® Rex2
Rex2

Už jsem to taky slyšel, že když padá tenhle bordel tak to nebere. Hlaně se to projeví na menších rybnících. Přestávají jít zejmená kapři, ale osobní zkušenost s tím nemám.

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 11:26 ® ART
ART

Chodim na Vltavu a tohle chmíří tam poletává taky. Nějak jsem nezaznamenal jiný zájem ryb o nástrahu. Chmíří na Vltavě rybám nevadí

reagovat