Vyhledávání
Pruty NORSTREAM
10.5.2010 | HaD | 35.593 zobrazení | 87 odpovědí
Tento víkend jsem měl možnost chytat s prutem této značky a musím říct, že mě velice zaujaly a jak designem, tak především akcí a výkonem. Máte s těmito pruty zkušenosti? Uvažuji o něm a zajímají mě názory.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. března 2013 v 9:15 @ osp
-
Zatím jsou zkušenosti spíš se sněhem.
reagovat - Pondělí 18. března 2013 ve 22:59 ® Alfons
-
http://cz.norstream.tv/…3-break-test
reagovat - Pondělí 11. března 2013 ve 12:41 ® azmikamuran reakce na …
-
Obchod normálně funguje od 10–18h,eshop je ve výstavbě,bude v provozu snad od dubna.Tady posílám spojení do obchodu-p. V.Ebr 731464286.
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 21:39 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Špráchys> Našels to? Byli tam? Je ten krám už normálně v provozu? Děkuji za info.
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 21:09 ® milfej reakce na …
-
Špráchys> Koukni na ně http://www.chytryrybar.cz/index.php?…
reagovat - Pátek 8. března 2013 v 15:23 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Špráchys> Nevím, jestli ten krám je vůbec již otevřen, byl jsem tam napodzim, prej se tam „ještě neprodává“ ale když tam je pan majitel, něco se koupit dá (tak mi to řekl kdosi v obchodě). Vypadalo tam všecko jako v krámě (hodně luxusním), akorátže na ničem nebyly cedulky s cenama.
reagovat - Pátek 8. března 2013 ve 14:45 @ akumulátor reakce na …
-
Špráchys> A to si neumíš na levém posuvníku zvětšit, či zmenšit mapu? Co víc potřebuješ jako digi mapu se sídlem tavaryšča Bykova? A domů trefíš jen s pomocí městské policie? Asi skočím do auta a chytím tě za ruku a dovedu tě na místo…
reagovat - Pátek 8. března 2013 ve 12:48 ® Špráchys reakce na …
-
jepice> okej, díky moc, snad to dneska najdu
reagovatotevřeno tam je normálně denně? nikde jsem nenašel nějaké směrodatné informace… někde píšou 10–20 po předchozí domluvě (která se uskutečnila jen z mé strany) a našel jsem i od 10 do 18 denně.. tak abych tam pak nestál jak pako
- Pátek 8. března 2013 ve 12:44 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Špráchys> když projíždíš Dubčí směrem na Koloděje normálně po hlavní, tak přejedeš potok. Těsně za mostem přes potok je odbočka vpravo a malý parkovišťátko. Tam už to je vidět. Ten pán je z asi z Ruska, ale domluva s ním bývala vcelku inteligentní. Krám byl několik let zavřenej, byl jsem se v něm podívat ještě před otevíračkou a během té doby se obchod změnil na čistě přívlačovou speciálku s akvárkem na zkoušení woblerů a podobně. V tom zmiňovaném potoce v Dubči jsem chytal a byli tam pouze hrouzci, škoda, že tam nejsou alespoň okouni, jak je tomu v jiných místech revíru – ty „mikromrdky“ a příslušné závodnicé pruty by šly zkoušet přímo před krámem
reagovat - Pátek 8. března 2013 v 11:53 ® Špráchys
-
to právě nechápu, na Netulucký ani Za lesíkem nevidím žádný obchod… Kam teda mám jet přímo do obchodu?..
reagovat - Pátek 8. března 2013 v 10:52 @ akumulátor reakce na …
-
KORNJD> Kup si levnej (do 30€) Quantum Hypercast Micro Spin FD a neutrácej za to samý 450€. http://zebco-europe.biz/…chnolgie.pdf
reagovat - Pátek 8. března 2013 v 10:48 @ akumulátor reakce na …
-
http://www.norstream.cz/info.php?…
Sídlí tam víc firem , i Rybář elit s.r.o taváryšča Bykova.
reagovat - Pátek 8. března 2013 v 10:46 @ akumulátor reakce na …
-
Špráchys> http://regiony.kurzy.cz/…/za-lesikem/
reagovat - Pátek 8. března 2013 v 10:04 ® Špráchys
-
Zdravím, dneska se chci stavit v Dubči, ale na mapách nemůžu přesně najít kde to je a p. Bykov mi na mail neodpovídá (psal jsem mu na 3 různé adresy). Má tam nějakou provozní dobu? Protože se mi ho nepodařilo kontaktovat… ideální by byl odkaz přímo ze streetview
reagovatdíky
- Pátek 28. října 2011 v 18:41 ® KORNJD reakce na …
-
dam> jo to jo
reagovatale na jaře tam pojedu zase pro nějakej naviják,nejspíš luviase.Možná i krátkej prut na malí pstruhovky, no prostě už se tam zase těším
)
- Čtvrtek 27. října 2011 ve 22:23 ® dam reakce na …
-
KORNJD> jj, tak by člověk nechal peněz…
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 v 19:32 ® KORNJD reakce na …
-
dam> tak už je prut u mě v pokoji a i provokatory ta má a jsou to opravdu skvělý pruty málem jsem si ho vzal místo ultrasence
reagovat)
- Pondělí 24. října 2011 ve 22:28 ® dam reakce na …
-
MATE BOBAN> mám 76L, a ten co žádáš, jsem neměl možnost vyzkoušet…ale bude to podobný, jen delší
reagovat - Pondělí 24. října 2011 ve 22:21 ® MATE BOBAN
-
stage 2.6m 4–15g fast ma niekto ? potreboval by som vedieť čo zvlada min. a max.
reagovat - Sobota 22. října 2011 ve 22:25 ® KORNJD reakce na …
-
aldis> jo tak to jo,asi bych stejně teď neměl čas se tam dostat! Ale někdy tam určutě vyrazím,ale pro jistotu si pořádně nadiju pěněřenku protože jak se znám tak bych si to pak vyčítal že tam nemám potřebnou sumu:)))
reagovat - Pátek 21. října 2011 v 16:06 ® osprey reakce na …
-
TM> Budu muset někdy udělat test své psychické odolnosti. Zatím jsem držel závodnický Stage a Dynamic – nějaké stoosmdesátky do pár gramů. To se mnou nehlo.
reagovat - Pátek 21. října 2011 v 10:43 ® TM reakce na …
-
dam> Ahoj, v DUBČI mají momentálně všechno. Snad jen kromě pár STAGE, které letos končí. Jen je velmi „nebezpečné“ tento obchod navštěvovat
reagovat. Většinou, když tam jedu a nic nechci (kromě objednaného) tak se nějak vždycky pomátnu nebo co
Minulý týden jsem navíc odvezl Provokatora a na štiky Spikera. Asi to je tím, že málo chodím na ryby a pak mi z toho hrabe
a mám pořád potřebu dělat si radost.
- Pátek 21. října 2011 v 8:29 ® aldis reakce na …
-
Dubeč je vesnice v Praze 10. V září tam pan Bykov Provokátory měl. Držel jsem je v ruce. Výborný pruty:))
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 ve 22:19 ® KORNJD reakce na …
-
dam> z Dubče?? Kde to je???
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 ve 21:50 ® dam reakce na …
-
KORNJD> Stage mám ještě z Kanady, zbytek z Dubče. Provokátor není na stránkách, ale v obchodě ho snad mají
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 ve 21:32 ® KORNJD reakce na …
-
dam> to je pěkná řádka:)) a provokátor?? to je ten s dělelnou korkovou rukojetí?? ten tu ale na e-skopu nemají! To je kupuješ někde v krámě nebo objednáváš???
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 ve 21:09 ® dam reakce na …
-
KORNJD> mám 2 Stage, 2 Arealy, Norway, FavoriteII a Dynamic. Ultrasence jsem pouze zkoušel. Mám je rád všechny, káždý má své využití…ještě přemýšlím o Provokátorovi, ale možná to nechám plavat
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 v 11:11 ® KORNJD reakce na …
-
dam> 7 od Norsteamu??? tak jsi závodník:)) to je dobrý 7:)) a ultrasence máš jakej?? ještě by se mi lkíbil stage ul na pstruhy.
reagovat - Středa 19. října 2011 ve 23:24 ® dam reakce na …
-
KORNJD> mám jich 7
reagovat - Středa 19. října 2011 ve 23:00 ® KORNJD
-
dam> já jsem ji měl ale pracovalo se mi s ní tak nějak zvláštně,spíš nic moc!!tak si právě od toho prutu slibuju lepší vedení tý nástrahy:)) a nebo to je v rukách:)) Norstream si u nás udělal dobrý jméno a spousta lidí je s těma prutama spokojená tasi asi budu taky.
reagovat