Vyhledávání
Pruty NORSTREAM
10.5.2010 | HaD | 35.591 zobrazení | 87 odpovědí
Tento víkend jsem měl možnost chytat s prutem této značky a musím říct, že mě velice zaujaly a jak designem, tak především akcí a výkonem. Máte s těmito pruty zkušenosti? Uvažuji o něm a zajímají mě názory.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. října 2011 ve 21:47 ® dam reakce na …
-
KORNJD> není a je to jiný požitek z lovu…já už nenasadil chvějivku ani nepamatuji
reagovat - Středa 19. října 2011 v 18:57 ® KORNJD reakce na …
-
Tak jsem na to zvědavej jak se mi s ním bude chytat ale tak nic lepšího na to co byvh chtěl tu asi nenajdu.jen by mě zajímalo proč jsou většinou dlouhý a jemný pruty chvějivky?? tohle není že ne???
reagovat - Úterý 18. října 2011 ve 23:45 ® dam reakce na …
-
KORNJD> teda myslel jsem Favorita, Ultrasence v pohodě
reagovat - Úterý 18. října 2011 ve 23:44 ® dam reakce na …
-
KORNJD> Na pstruhy bude hodně tvrdý
reagovat - Úterý 18. října 2011 ve 22:15 ® KORNJD reakce na …
-
dam> jo to už je o jiný investici:))já ho chci hlavně na gumový nástrahy na okouny,ale občas bych s ním chtěl vyrazit na pstruhy a začal jsem i závodit tak i na závodění. přemýšlel jsem o ryobi artica nebo daiwa luvias kdybych přs zimu našetřil dost:))
reagovat - Úterý 18. října 2011 ve 21:58 ® dam reakce na …
-
KORNJD> Mám 732 5–25g. Letos byl zase v Mongolsku, ale nedostal tolik příležitostí. Jinak na něm mám Daiwu Infinity Q Zaion 3000. Ideální kombinace. Ale vloni na něm byl Zauber 3000 a taky velmi dobrý…Nemohl jsem se nabažit Norwaye 15–60g…ale to je o jiné investici
reagovat - Úterý 18. října 2011 v 19:34 ® KORNJD reakce na …
-
dam> doufal jsem že se mi ozveš:)) objednal jsem si 2,59m tak jsem zvědavej, ale bohužel dneska mi ho měli vyzvednout v praze ale pan dodavatel je nějak nemocnej tak až příští týden. už se na něj těším!!!! A jakej máš ty??? a co na něm máš za naviják??
reagovat - Úterý 18. října 2011 v 5:04 ® dam reakce na …
-
KORNJD> budeš hodně spokojenej
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 16:02 ® KORNJD
-
A co ultrasence???už jsem si ho objednal tak jsme zvědavej:)Chtěěl bych ho hlavně na gumy na okouny vlastníte ho někdo?????
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 11:36 ® dam reakce na …
-
swatji> mám Favorita II 5–25g, pro moje využití vynikající prut. Počítej, že je dost rychlý a tuhý, na tyhle větší gumy v pohodě, jen nečekej vyloženě jemnou špičku, ale záběry jsou i tak cítit velmi dobře
reagovat - Neděle 16. října 2011 v 15:37 ® swatji
-
Nemáte někdo zkušenost s Norstream Favorit II nebo Standard do 25g? Včera jsem bohužel přišel o prut i s navijákem (bohužel to nejlepší co jsem kdy držel v rukou) a tak hledám rychle nějakou náhrada do konce sezony za malý peníz ať ta ztráta tolik nebolí. Chci to převážně na gumy 3–4 palce, 10cm smáček atd. hlavičky většinou 5–7g. Předem děkuji za odpověď
reagovat - Pondělí 17. května 2010 v 11:20 ® kerob reakce na …
-
knedlik> pokud je to koupeno v CR, tak expertiza muze trvat jak dlouho chce, ale po mesici od uplatneni reklamace mas naprosty narok na vraceni penez nebo na novej klacek!
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 8:42 ® dam reakce na …
-
knedlik> ahoj, nevím kde ho reklamuješ, ale v ČR problém není…problém byl při nákupu přes net z Kanady
reagovat - Pátek 14. května 2010 ve 22:38 ® knedlik
-
problém bude až dojde na reklamaciu,mne chce poslat prut na expertízu,ktorá bude dlho trvať (asi má pocit,že jedná s debilom/alebo mi preda lacno diel.
reagovat - Pátek 14. května 2010 v 0:20 ® osprey
-
Davidovou laskavostí jsem si oný prut vyzkoušel. Lehký, tenký, živý, dobře se drží a přes to všechno jsem si s ním moc nerozumněl. Možná je to dáno tím, že mám radši delší a tužší pruty než byl tento.
reagovat - Čtvrtek 13. května 2010 v 10:43 ® HaD reakce na …
-
kerob> taky mě ty stránky překvapily. Naštěstí, pro tu značku, jsem nejdřív držel v ruce ten prut
reagovat - Čtvrtek 13. května 2010 v 10:42 ® HaD reakce na …
-
dam>
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 21:25 ® osprey reakce na …
-
HaD> No, jsem zvědav, zda se najde příležitost si na něj sáhnout.
reagovat - Středa 12. května 2010 v 17:18 ® kerob reakce na …
-
dam> je dobre, ze se pracuje na prepisu, protoze si nemyslim, ze dulezity je jen porozumet, zvlast u relativne neznamy znacky. Protoze pokud nabydu dojmu, ze stranky (letaky, inzeraty…) jsou odflakly, tak se tento dojem castecne podepise i na nazoru na produkt, potazmo znacku jako takovou coz samozrejme ovlivnuje prodej… a to je overenej fakt. Ohledne rozdilu mas asi pravdu…nicmene se SpeedMasterem jsem naprosto spokojen ve vsech smerech (SM 270 ML) a to za cenu naprosto prijatelnou…jinak receno ten Norstream by musel byt o hodne (minimalne 2×) lepsi, aby me nestrasila ta cena. Mozna je a mozna neni…uvidime
reagovat - Středa 12. května 2010 v 17:07 ® dam
-
kerob> se Shimanem to nelze vůbec srovnávat, je to úplně jiný blank, jinak vyvážené očka i rukojeť, jiná akce…pokud by jsi je měl oba naráz v ruce, tak si velmi rychle vybereš
reagovat - Středa 12. května 2010 v 17:05 ® dam
-
HaD> já se o nic netřesu, přeju vše i ostatním, zítra může být jinak, jsem realista
reagovat - Středa 12. května 2010 v 17:04 ® dam
-
kerob> Stránky překládal z ruštiny člověk – nerybář, pracuje se nyní na jejich přepisu…myslím si, že hlavní je, že se podíváš na pruty a zbytku snad porozumíš
reagovat - Středa 12. května 2010 v 16:56 ® kerob reakce na …
-
HaD> Ja ted „vyhodil“ desitku za musak, tak si pockam a uvidim koncem leta. Ale znam se, takze az to vezmu do ruky a bude to laska na prvni pohled, tak ho proste budu muset mit stuj co stuj
reagovat
Doufam ze na adrese co je na webu je maj na osahani… - Středa 12. května 2010 v 15:18 ® HaD reakce na …
-
kerob> to je, už se těším, až ho naperu na Pezona. Ale Stage asi neodolám
reagovat - Středa 12. května 2010 v 15:04 ® kerob reakce na …
-
HaD> jo tak ten je fakt lehouckej. dik
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 14:17 ® HaD reakce na …
-
kerob> Daiwa Luvias
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 13:59 ® kerob reakce na …
-
HaD> ja myslel ktery navijak byl tak lehky?
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 13:40 ® HaD reakce na …
-
kerob> Stage 2–7g
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 12:52 ® kerob
-
HaD> a to byl jaky?
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 12:16 ® džigit
-
HaD> já to tipoval podle té rukojeti
reagovat