Chytej.cz

Pruty NORSTREAM

10.5.2010 | HaD | 35.591 zobrazení | 87 odpovědí

Tento víkend jsem měl možnost chytat s prutem této značky a musím říct, že mě velice zaujaly a jak designem, tak především akcí a výkonem. Máte s těmito pruty zkušenosti? Uvažuji o něm a zajímají mě názory.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 12. května 2010 ve 12:15 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> ty pruty? Vidět je zlehka na tomto snímku – ten uprostřed

reagovat
Středa 12. května 2010 ve 12:13 ® HaD reakce na …
HaD

kerob> no teď mi dochází, že ten pocit byl zřejmě umocněn navijákem, kterej je hodně lehkej :-) Každopádně jsem nalomenej :-)

reagovat
Středa 12. května 2010 v 11:31 ® džigit reakce na …

HaD> koukal jsem na fotky ze závodů,pokud mně oči neklamou jsou tam/na fotkách/ :-)

reagovat
Středa 12. května 2010 v 11:25 ® kerob reakce na …
kerob

HaD> v ruce jsem to zatim nemel, ale podle psanych parametru je minimalne vaha docela normalni – v dane delce a gramazi odpovida zhruba rade SpeedMaster od shimana, coz jsou pruty zhruba za polovocni cenu.

reagovat
Středa 12. května 2010 v 11:24 ® tucnak11
tucnak11

HaD> No zapoměl jisem je to otazka mimo sory.:-

reagovat
Středa 12. května 2010 v 11:22 ® HaD reakce na …
HaD

tucnak11> jak to souvisí s Norstreamy?

reagovat
Středa 12. května 2010 v 11:02 ® tucnak11
tucnak11

St.Croix vyběr jako prase.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13389.jpg
Středa 12. května 2010 v 10:18 ® HaD reakce na …
HaD

tomashr> Stage

reagovat
Středa 12. května 2010 v 7:55 ® tomashr reakce na …

HaD> Jen pro upřesnění – o kterém Norstreamu konkrétně píšeš? Je jich tam víc…

reagovat
Středa 12. května 2010 v 0:13 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> Srovnat? Tolik prutů v ruce nemívám, abych jej mohl srovnat s něčím konkrétním. Nicméně: je neskutečně lehký. Je velmi rychlý a současně úžasně citlivý. Díky tomu z něj myslím nespadne tolik ryb (mluvím o chytání bez protihrotů). Má velmi jemnou a citlivou špičku, zbytek prutu ale není „kláda“ a pracuje až k rukojeti. A měl by být téměř nezlomitelný – lze prý spijit špičku prutu s rukojetí a nic nepovolí. Dělá se i levnější model na stejném blanku, ovšem s jinými očky, které prut řádně zpomalí. Ale cena taky padne zhruba na polovinu. Pocit z lovu je asi takový, jako když si lehneš na sametový povrch.

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 23:43 ® osprey reakce na …
osprey

HaD> Ale jo. Problém je koho lovit. Dnes jsem viděl ryby, co u nás migrují do proudů. Nechtěj vědět, kolik jich je.

Myslím ale, že když je prut k dispozici, chtělo by to nějaké bližší reference. Jinak budeme pořád utíkat od tématu.

Dokážeš to s něčím srovnat? Vyzdvihnout nějaké vlastnosti?

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 22:31 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> není to jen kvůli závodům. Je to prostě o dokonalém požitku z lovu. A pokud pomůže k lepším výsledkům…

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 22:28 ® HaD reakce na …
HaD

dam> no zatím si ho budu půjčovat od Toma :-) a Začnu chytat víc ryb! Třes se o svůj post jedničky extraligy! :-D

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 16:45 ® kerob
kerob

Rada Stage vypada velice dobre, hlavne se mi libi tvarovani predni casti rukojeti, ktery by mi mohlo skvele sednout a jestli je cena adekvatni se uvidi az to vezmu do ruky. Cena lidova neni, ale zas tak strasny to taky neni.
Ale co me velice zaujalo je ten web sam o sobe… to psal snad vietnamec, co nikdy nevidel rybu (natoz rybolov) na vlastni oci… fakt bych se stydel, kdyby moje produkty mel reprezentovat (a zakazniky lakat) takovej paskvil jako tyto stranky… bida, des, bes… a pritom by stacilo, aby si to precet rybar, ktery umi aspon trosku cesky…

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:34 ® sus1 reakce na …

osprey> opravdu naposled – za 3 tis. si radši koupim polarizák.:-)

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:34 ® sus1 reakce na …

osprey> Vedle je rozsáhlejší diskuze k téhle značce.

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:32 ® osprey
osprey

No a když jsme to tu se susem tak pěkně zaplkali, mohl by někdo problematiky znalý vyzdvihnout některý konkrétní model z nabídky firmy a pochválit jeho přednosti:-)

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:31 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> Na co chceš mít – na Norstreama? Koukal jsem, že jsou tam modely, i kolem 3000 Kč. To se časem nasyslit dá. Pokud by ti to přineslo dost radosti, tak to nebudou vyhozené peníze.

Já už chytám vysloveně jen pro radost.A největší radost mám, když najdu nějaké pěkné ryby tam, kde jsem si myslel, že už žádné nejsou. Občas se mi to ještě stává.

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:20 ® sus1

osprey> To já bych ani závodník nemusel bejt,stačilo by jen na něj mít.:-) …v přívlači.

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:17 ® osprey
osprey

sus1> Caldii oželím, Twina už mám. Tady to ale ještě tak mrtvé není, pořád ještě má smysl chodit k vodě. I když bývalo líp. O dost líp.

Chápu nadšení závodníků pro ty pruty, zvlášť pokud jsou tak dobré, jak se o nich říká. Ale nejsem závodník.

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 15:09 ® sus1 reakce na …

osprey> …a klidně i Caldii,Twina,…:-) Přesně – tady na západě ryby nejsou a zbydou nám jen ty klacky a voda.:-)

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 12:47 ® osprey
osprey

Další doklad toho, že je čím dál víc na co chytat, zatímco není co chytat. Nedávno jsem četl článek, kde autor píše, že nachytal stovky pstruhů s velikostním průměrem 19 cm, přičemž každá padesátá ryba byla přes míru.

U nás to směřuje k podobným světlým zítřkům. Takže já Norstreama oželím. :-))

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 9:34 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Losfedos> Krasne proutky jen ne na moji teras kapsu,opravdu nadherne slintam jako vstekly pes a i slza se našla:-(

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 22:47 ® dam reakce na …
dam

HaD> ty snad chceš začít chytat ryby?9-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 22:18 ® Losfedos
Losfedos

mam tam jeden vyhlidnutej,taky se rozhoduju…

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:32 ® HaD reakce na …
HaD

Losfedos> máš ho?

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:00 ® Losfedos
Losfedos

http://norstream.cz/item.php?…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1