Chytej.cz

další otázka ode mě :) necteno

7.5.2010 | Sarča | 2.254 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Zeptám se …po kolika dnech se může ryba jíst když jí chytím ??? Strašně mě to zajímá …Protože jak sem si chytila elizabet tak by mě zajímalo kdy ji mám nakrmit :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. května 2010 v 9:07 ® hraji
hraji

Ahoj, pokud je ta rybka Elizabet v rybníčku na zahradě, bude tam pravděpodobně dost řas a planktonu a tak nestrádá hlady a nebude pořeba ji krmit.

reagovat
Sobota 8. května 2010 v 10:18 ® Robur
Robur

tak zkus napast, kde ta rybka bydlí. Pokud je to nějaké lepší zahradní jezírko, tak si tam rybka určitě sma něco dobrého k jídlu najde /komáří larvy/ a třeba ještě něco. Rozhodně méně bude lepší, když to s krmením přeženeš, tak se ti ta voda zkazí. Někde tady na Chytej je i něco o akvaristice a zahradních rybníčcích /jezírkách/

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 21:58 ® osprey reakce na …
osprey

Sarča> V klidu. Pánové mají rádi humor. Nejraději černý:-)

Myslím, že můžeš po troškách začít.

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 21:00 @ Sarča reakce na …

Proč???

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 20:51 ® troutkiller

Začíná to tady bejt fakt síla!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 20:42 @ Sarča reakce na …

Jejda , já jsem to blbě napsala jako kdy mám nakrmit jí :-D

reagovat
Pátek 7. května 2010 v 18:02 ® Robur
Robur

mně hlavně uniká, zda ti jde o to, kdy sníst tu domestikovanou plotic nebo o ty, kdy ji nakrmit?

reagovat
Pátek 7. května 2010 v 18:00 ® regulus
regulus

Rybu je nejlépe zkonzumovat co nejdříve. Rybiška se muší jíst čerstvá. Takže ideálně v den ulovení nebo den následující. Některé druhy ryb je lépe tepelně upravovat až den následující, protože se kroutí na pánvi. V každém případě později jak třetí den bych konzumaci nedoporučoval. Zamražení ryby v domácích podmínkách bych taky nedoporučoval, nikdy nedosáhneme rychlého (šokového) zmrazení jako v průmyslu.

Přeji dobrou chuť

reagovat