Chytej.cz

Zamaštěné, slizké twistery, smáčci. necteno

7.5.2010 | FISHERBOY | 2.621 zobrazení | 19 odpovědí

Koupil jsem si přes net nové gumové nástrahy, které dorazily v pořádku, ale jsou takové slizké, mastné… jak to odmašťujete , pokud uz ste se s tím setkaly?díky za názory a odpovědi..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. května 2010 v 11:22 ® hraji reakce na …
hraji

FISHERBOY> budeš se s těmi smáčky mazlit, nebo na ně budeš chytat ryby? Ty víš, co je rybě příjemné a co ne?

reagovat
Sobota 8. května 2010 v 10:49 ® tucnak11
tucnak11

Je to v pohodě nektere jsou takove,obzvlašč jak hodi v sačcych,napihuj a mlač vodu as s ryb budou letat cary.:-D

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 23:03 ® osprey
osprey

Nech to v tom pytlíku a napichuj to před lovem. Vykoupané už to tak hrozné není.

Některé gumy takhle vypadají a není jich málo. Chytat se s tím dá.

reagovat
Pátek 7. května 2010 v 16:00 ® BigMike reakce na …

Robur> že bych je vydražil? Je to kus historie!!! :-)) ))

reagovat
Pátek 7. května 2010 v 15:25 ® Robur
Robur

ty vogo, tento model Džórdnu neznám, já mám jednocasou rybku

reagovat
Pátek 7. května 2010 v 15:19 ® BigMike

Mám také dva Jordány, byť pidi – jejich čas teprve přijde!!! :-)) )

reagovat
foto/forum/2010/th-img13333.jpg
Pátek 7. května 2010 ve 14:55 ® Kazan

džigit> alespoň jsi si na ní chvíli povodil labuť :-D já měl tehdá dvě, a obě bez ryby nebo labutě :-)) skočily kdesi na dně.

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 14:48 ® džigit reakce na …

Kazan> na dně leda Vasser bůh,to bys je musel poslat do nebíčka po labuti,jak já :-D Když si vzpomenu na nebožku,jak řvala.Za prut sem dal asi 150 a za tu sviňu leptavu 30… :-D a po měsicu byla v pr…

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 14:38 ® Kazan reakce na …

džigit> Jordán, to byly ty modrobílé rybky s trojhákem uvnitř, pamatuji, bohužel mi nic rozleptat tehdá nestihly, dej jim ,,pámbů,,lehký odpočinek někde na dně :-))

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 14:35 ® džigit reakce na …

Robur> tý brďo,víš co ¨by dneska stál?Za bolševika 33 poctivě vydřených peněz.Já o něj přišel,odnesla si ho labuť :-D

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 14:21 ® Robur
Robur

Jordana ještě mám, čeká v igelit. pytlíku na svoji chvíli v pařezovce

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 13:57 ® džigit

Kazan> jenom jestli nekecáš :-D Si vzpomínám na svou první,jmenovala se Jordán.Svině rozpustila všechnu tehdejší umělou hmotu.Sem eště neveděl,že mohla byt chyba v soustruhovi z NDR :-D

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 13:54 ® džigit reakce na …

sus1> no tož su ty nastrahy tež zdrave :-P Uvažuju logicky,no ni?!? :-D

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 13:43 ® sus1 reakce na …

džigit> Když je slizká?(),tak je zdravá?!:-P

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 13:41 ® Kazan

Pokud to nejsou přímo nějaké parfemované oleje jako dělá např. Berkley, tak je to obyčejně většinou silikonový olej. Přidává se do pytlíčků aby se gumy k sobě nelepily. Pokud ti to vyloženě vadí, umej gumičky jarem jako při mytí nádobí.

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 13:34 ® džigit reakce na …

FISHERBOY> ryby jsou taky slizké na omak :-D

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 13:17 ® FISHERBOY
FISHERBOY

právě že to mám v takovém neprodyšném pytlíku a uplne to v tom ,,plave" … jsem netušil že to bude naschal…dyk je to uplnej humáč na dotek :-D

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 12:42 ® džigit

myslím,že to bude schválně.Dělá to i Storm a má to ve spešl pytlíčcích se zipem,aby nevyčichli.Netřeba se unáhlit :-)

reagovat
Pátek 7. května 2010 ve 12:12 ® Robur
Robur

já bych řekl, že je to záměr, hodně to takové bylo u věcí od Berkley, nechal jsem to mastné. Navíc tedy Berkley tvrdí, že to nějak osmradluje, aby to rybám vonělo.

reagovat