Vyhledávání
Ohře 8B, pstruhový revir
6.5.2010 | sirka12 | 4.541 zobrazení | 4 odpovědi
Mate uspechy a nebo jen ja jsem takovej dřevák? Po čtyřech navstevach zadny uspech at na mouchu nebo privlac, mate nekdo dobrou radu, diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. května 2010 v 11:09 ® Deleted
-
Ohře je supr… Jedeš kus cesty, máš tam vytipovaný jez, dorazíš k němu a hle, místní borec má přes celý jez nahozeny 2 pruty na kapry a ty můžeš jet domů…
reagovat - Sobota 8. května 2010 v 1:57 ® kingkubik
-
napsal jsem to spatne vyseru se jim na pstruhovku tam melo byt.ale ten problem je docela vazny by jsem rek.jako byt muskar neremcam ale jakozto milovnik UL prilvlace na pstruhove vode tak placu.schvale pouzivam vetsi navady zapilovane protihroty a tenke jednohacky aby jsem co nejmene poskodil rybu(jedna se hlavne o pstruha potocniho)protoze nejsem zadnej prvoligovej vlackar aby jsem pouzival trpitky velikosti 00 me se 15cm potocak nepocita.bohuzel co u nas nespustosi cormorani dodelaji hladovi rybari.s temi rybyri se hold musime smirit maji to povoleny ze a neudelas nic dycky jsi nejakeho pstuha odnesou a to jeste muj mozek dokaze jaksi pochopit ale to co muze u nas cormoran to je hnus hlavne ze se na nej nesmi sahnout.meli jsme asi 300 metrovy usek na pstuhovce s vodou kolem pul metru a dycky aspon tam ty ryby byli.po letosni zime kdy se tam nasthovala skupinka cormoranu tam nenajdes ani supinku!
reagovat - Pátek 7. května 2010 v 15:30 ® cercer
-
kingkubik> nezlob se ale jsi docela naivní,pokud si myslíš,že si dnes na pstruhovce zachytáš lépe než na mimopstruhovce a je vidět,že ,,současný problém pstruhových vod" tě zatím míjel..každopádně budeš v menšině při kupování pstruhovky,současný trend je spíš opačný..
reagovat - Pátek 7. května 2010 v 15:21 ® kingkubik
-
ohri jsem nikdy nevidel ale ver ze se zarybnenim je to uplne tak samo i na severni morave!a jestli to tak pujde dal vyseru se jim na celou mimopstruhouvou povolenku na mylich potucich si zachytam 4 x lepe nez na poradne rece …je to smutne ale nevim jestli to rybari tak drancuji nebo co?
reagovat