Vyhledávání
Candát na Nechranicích
5.5.2010 | tjjack | 4.616 zobrazení | 13 odpovědí
Nevěděl by někdo, kam na velký candáty na Nechranice? Nečekám přesný místa kde, ale kdyby mi někdo prozradil alespoň přibližně kde ;-). Chci chytat z břehu…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. června 2010 ve 20:53 ® nedby
-
s candáty moc špatný loni jen 2 kolem 60 cm už to není co bývalo občas pěkná štička na hloubce ale jinak bída okuni se stratili ale snad se to zlepší je to vše o štěstí a je to sport ne petru zdar
reagovat - Pátek 25. června 2010 ve 21:46 ® acam reakce na …
-
FInnnp> právě jsem se byl podívat z okna. S tou přírodou a okolím máš pravdu.
reagovat - Pátek 25. června 2010 v 15:46 ® chosebaits
-
FInnnp> Ona to zas tak špatná přehrada není.Kdyby se rybáři a návštěvníci chovaly slušně ,tak by nemuselo být tolika zákazu.Tady je problém,že jsme v čechách! Dokud se Čecháčkum pouze domlouvá,tak to nepomáhá,ale když se pořádně přitvrdí,tak vše šlape tak jak má!Tak že,jak jsme to chtěli,tak to máme.Ještě sem dám jiný pohled na věc.Pokud je dobrá parta lidí u vody,mužu sedět na kačáku kde ryby nejsou a přitom mít nahozeno a ještě mužu mít za zady deset komínu.Rybařina není jen o tom,zakaždou cenu vytáhnout rybu na pekáč.
reagovat - Pátek 25. června 2010 v 15:36 ® chosebaits
-
Skus nějaké hlupší partie přehrady,v noci mužeš skoušet i na mělčině,občas se tam jedou nažrat.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 v 19:40 ® FInnnp
-
Já to myslel tak všeobecně.Příroda okolo vody nulová.Výhled je pouze na výsipky a hulící komíny.O klecových odchovech ani nemluvim.A k tomu neuměrná buzerace statních orgánů.Tak to znám lépe strávený čas na rybách,ale když jde někomu jen o maso tak na to asi moc nekouká kde lový.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 14:53 ® cercer
-
FInnnp> kdybys byl rybář,tak mluvíš jinak
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 13:52 ® ART
-
Nechranice mi nepříjdou jako nejhorší. Znám jiné revíry, kde je mrtvo
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 13:35 ® FInnnp reakce na …
-
Nechranice jsou nejhorší přehrada v ČR.Bydlím hned u ní a vím o čem mluvím.Ani by mě nenapadlo tam jít lovit ryby.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 ve 13:33 ® FInnnp
- reagovat
- Pondělí 21. června 2010 v 18:05 @ Šlosi reakce na …
-
Oni tam sou, ale nebaští, předloni, to bylo něco co náhod to Candát a bylo úplně jedno kam si člověk sed.
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 ve 12:38 ® Cudla
-
podle skal a kde jsou šutry a pařezy.Chce to okouknout při nízkym stavu vody,jako na každý vodě
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 ve 12:27 ® cercer
-
Kormouš má pravdu.. ale… kdybys chtěl poradit před 20roky…hm,to by bylo jiný kafe
reagovat - Středa 5. května 2010 ve 23:15 ® cormoran
-
Protože všichni jdou jen po těch velkejch, tak tam už žádní nezbyli, fakt nelžu
reagovat