Chytej.cz

Pruty a navijaky necteno

2.5.2010 | Merkury69 | 2.471 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravim…mám objednane pruty Shimano Alivio CX delka 3,66, 3Libr, 3díl a k tomu navijaky Okuma power liner PL 865..chtel bych se zeptat co na tuto kombinaci rikate..diky za odpovedi :-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 13. května 2010 v 9:49 ® Ogar reakce na …

Merkury69> No kaprařina mě moc neoslovila tak si chci koupit feeder.Jsem z vysočiy

reagovat
Čtvrtek 13. května 2010 v 1:57 ® Merkury69 reakce na …
Merkury69

Ogar> tak pruty uz dorazily a mam z nich velkou radost, doufam ze to z nich bude pekne litat..na okumy jeste cekam…zacatkem pristiho tydne je mam…a Ogare proc je teda prodavas jak je mas mesic???nespo­kojeny??a odkud jsi popripade…diky za odpovedi vsem..Petrův Zdar

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 14:33 ® Ogar

Jestli máš zájem mám na prodej 2kusy okuma power liner 865 1měsíc staré nechal bych kus za 1200 a pruty greys prodigy sx 3lbs také měsíc staré jsou jak nové za 2400kč kus

reagovat
Úterý 4. května 2010 ve 14:08 ® Robur
Robur

borci takhle Merkury vůbec nebude mít radost z nakupování. Navijáky se někdy sekají, pruty ujdou, ale sem tam se ohne očko.

reagovat
Úterý 4. května 2010 ve 13:19 ® hraji reakce na …
hraji

osprey> amen, není co dodat

reagovat
Neděle 2. května 2010 ve 22:16 ® Fufik

Ahoj..podle me je tato kombinace velice skvela a co se tyce znacky Shimano- ma siroke spektrum vyrobku a po letech poctivé práce se stala tato znacka synonymem spolehlivosti i kvality a o navijacich Okuma ani nemluvim, je to osvědčená klasika. Navijáky mají hladký chod bez vibrací a dobře ukládají vlsec.Kapacita je dostatečná i na vyvážení… lepe uz sis hochu vybrat nemohl..:D za odpoved nemas zac..:D

reagovat
Neděle 2. května 2010 ve 20:44 ® osprey
osprey

Použitelná kombinace v takové té ekonomické třídě. Na chlubení to nebude, ale nebál bych se toho.

reagovat