Vyhledávání
Přívlač s chobotničkou
2.5.2010 | swashik | 2.259 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. května 2010 v 16:05 ® tucnak11 reakce na …
-
Taro> Spravně vertykal je nejlepši cose jedna hobotničky,no možna dat na rotajdu plandavku take jen jak jisem chytal s lodky to je super na okouše.
reagovat - Středa 5. května 2010 ve 20:00 @ Taro
-
Chobotničkou môžeš doplniť plandavku. Na sumcov to funguje. Ta malá chobotnička od Berkley je výborná na vertikálnu prívlač – pod člnom, z piliera.
reagovat - Středa 5. května 2010 v 15:47 ® Rex2 reakce na …
-
osprey> no já osobně být tím sumcem, tak si taky raději zobnu té ryby nebo rousnic. Jinak nápad to ale není vůbec špatné. Bohužel co jsem se díval se prodávají pouze velké výrobky tohoto druhu.
reagovat - Úterý 4. května 2010 ve 20:31 ® osprey
-
Myslím, že okounům se dá prodat ledacos a hladová kudla skočí i po chobotničce.
Je otázkou, jestli taková věc může být za nějakých okolností nástrahou překonávající svou úspěšností ty ostatní. Bojím se, že v mých rukou spíš ne.
reagovat - Úterý 4. května 2010 ve 20:17 ® Rex2
-
Jednou jsme na Slapské přehraě zkoušeli lov sumců z lodě. Na pilkera jsme navlékli růžovou chobotničku a v 10 metrech jsme to zkoušeli jako s pilkerem bez úspěchu. Nikdy jindy jsem to už nezkoušel, ael možná by tomhlo na některých revírech, spíše těch větších fungovat
reagovat