Vyhledávání
nymfa Berkley
29.4.2010 | kingkubik | 5.447 zobrazení | 23 odpovědí
Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi.dekuji moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. března 2011 ve 20:32 ® jersey
-
Mě se hodně osvědčily na dírkách.Bezkonkurenčně nejvíc na růžovou, pak šla slušně žlutá,občas bílá.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 12:01 ® břitva
-
dobrá nástraha
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 v 16:07 ® džigit
-
tucnak11> čau draku,už neprší,kopej červy,zítra jsem tam!!!
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 v 16:01 ® tucnak11 reakce na …
-
spike> Kamarade duhače chytiš i jak bys měl mimo haček smačka je to hranulač nenažrany,jedna se o potočaky.dost je dlouho chytam obzvlašč na gumy jak PO tak DU.Dost dlouho chytam na gumy nejmeně 20 let tak znam chytačku jak vlastni buty,na smačky jisem chytal ihnet jak vyšli,a to byl problem bo člověk nevěděl jak na to.
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 v 15:46 ® kingkubik
-
jo myslim to mam dobre pichnute cekal jen nez mi prijde novy prut uz byl odeslan:D a muzu na ne vyrazit teda az opadne voda zvedla se u nas hladina o pul metru coz je dost kdyz normalne tam tece po kotniky vody:Djak nic nechytnu mas u me reklamacku tuckanu:D
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 ve 14:41 ® spike reakce na …
-
tucnak11> na pstruha do půlky? Při vláčení duháků jsem měl malý háček v 1/3 smáčka a ryby brali poctivě.
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 ve 13:13 ® tucnak11 reakce na …
-
kingkubik> Spravně smaček ma byt zapihly do čtvrtky sveho těla,to znamena haček ma vyjit v čtvrtce,smaček lepe pracuje a je přyrodnějši jedna se o chytani okoušu,na pstruha musiš dat tak do pulky hačeks duvodu zatnuti ryby.
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 ve 23:48 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Fotky s některým rozměrem větším než 1600 bodů systém nezbaští. Musíš vkládat zmenšené snímky.
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 ve 12:17 ® džigit
-
Podívej se na Hadovo video Tanec se smáčky a možná něco potřebného pochytíš http://www.chytej.cz/…y_chytej_tv/?… http://www.chytej.cz/…instruktaze/
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 ve 12:07 ® kingkubik
-
sakra nejak se mi tu nevlozila fotka?
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 ve 12:06 ® kingkubik
-
tuckan:tak mi to nedalo v krabicce jsem nasel tyhle dva druhy co mi kdysi dal kamarad.ten vetsi smacek je uplne mekky a ohebny ten mensi je malinko tuzsi myslis ze by mel byt problem s takto nastrazenym smackem?nebo ty jig hlavicky nevyhovuji?
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 11:33 ® tucnak11
-
mam tu fotku možna se všymneš hačku
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 11:32 ® tucnak11 reakce na …
-
kingkubik> To by bylo nejlepši jak bys našel rybaře ktery tymto spusobem chyta šel bys s nim na par vychazek a měl bys se toho chytit.
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 11:25 ® kingkubik
-
porad s tema smackama:Dnormalne uz me to sere kazdej smackuje jan ja stale nevim jak se na to poradne chyta je toto mozny.musim se jit podivat na reku treba nekoho se smackem capnu no a jak ne tak me trefi:Dnemate nekdo nejaky odkaz na nejaky videjko?jako chapu jak se bude smackovat na stojaty vode ale na potucku kde se ta chytat bud v proudu nebo tunce fakt nevim.nejaky smacky od kamarada co mi kdysi dal mam maji cca6cm? mam tam dat jig hlavicku?a jestli jo tak neva ze ta hlavicka zasahuje tak do jedne tretiny tela toho smacka?
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 9:47 ® tucnak11 reakce na …
-
kingkubik> Tak jak ti psal osprey poskoky,někdy splavani,ja nejlepši chytam s delšim prutem o kraji břehu.a co se jedna pstruhu i na nymfu berou male pstrouřky,jen ja mam hačky bezprotihrotu a tenke tak neubližim.Jak hceš většiho tak smaček je nej.Take nato chytiš i okouše, jelce kolio ostrych jisem dostal.
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 22:36 ® kingkubik
-
ja mel taky trenink tyden zpatky:Dale kopali jsme jen na branku:Da vubec mi nebrali …delam neco spatne:D:D ne sranda diskes moc za vsechny odpovedi kdyby jste mohli napsat jeste nejaky ulovky aji nejaka fotka by nebyla marna:D
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:52 ® spike
-
Poprvé jsem nymfu použil na tréninku před závodama 14 dní zpátky. Taky jsem nevěděl jak ju vodit, tak jsem různě zkoušel. Na 1g jigovce jsem ju vodil chvilku pomalu a škubáním jako twistera, jindy zase jako smáčka. Ryby na to reagovali dobře. Chytal jsem na zelenou a růžovou.
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 18:13 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Lipan se na to dá, mám asi tři a s vycházkami na P vodu to nepřeháním a chytám i spoustu jiných nástrah. Ale vyžaduje to spešl podmínky – aby byl dostatečně agresivní (přikalená voda po letních vedrech, hlad apod.). Ono to není úplně malé a lipani jdou po objemnějších soustech jen někdy.
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 17:48 ® kingkubik
-
tak nejak extra trhat by jsem nemel znam uz tu vodu celkem dobre vim ze tam ti potocaci jsou a bude me zajimat reakce na tuhle navnadu protoze ji tady urcite jeste nevideli jedina navnada co jsem tu videl byla rotacka a my twistri.duhace tu nemame tak o tzo jde mimo me?hejky a co treba lipan mate nekdo chycenyho na nymfu?ja mam na bileho mikrotwistra chycene dva po cca 35cm ale od te doby ani tuk…
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 14:30 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Propadnout ke dnu a různě oživovat. Někdy je to lepší víc, někdy méně. Duhákům někdy stačí, když to leze po dně. Momochodem Jižan a já to taháme každý trochu jinak a každému to funguje na jeho domácí vodě. Byl jsem u něj na návštěvě a spíš jsem trhal než chytal
Takže holt to chce zkoušet. Jediné, co bych zdůraznil, s touto nástrahou se nemusí pospíchat (ale může).
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 14:25 ® jižan
-
Berkley nymfy používám velice rád, nemyslím si, že je to ale zrovna top nástraha na potočáka, smáček bude asi lepší. Jinak je většinou vodím tak, že je nahazuji kousek proti vodě, nechám klesnou ke dnu, rychlostí proudu jí nechám unášet a tam kde tuším pstruha jí malinko oživím poskokem. Používám spíše přírodní barvy a to POS a TD. Hlavičky používám od 0,5 až do 3 gramů.
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:59 ® kingkubik
-
a prosim jak vodis ty nymfy po proudu nebo proti proudu,poskoky nebo je nechavas splavavat?a jaky mas na ne ulovky?me se treba libi ze kdyz vemu twistra cca4cm od relaxu tak na nej nechtam pstruhy mensi jak 25cm jako ze zbytecne nepicham pstrouzky o velikosti 15cm coz bylo u rotacek na denim poradku.mno o tech smacicich mi ani nemluv asi jsm 100 let za opicemi ale neznam nikoho kdo by na nej chytal a nikdy jsem to nezkousel v postate ani nevim jak presne se na ne chyta na pstruhovkach?treba c tunce si to dokazi nejak predstavit ale v proudu?
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 12:29 ® tucnak11
-
Tak kamarade na nymfy chytam jak se ukazaly.co se jedna barvy tak spiše do zelenkava hačky jedno gramove,no tady maš fotky a nebo smačky.5 cm
reagovat