Vyhledávání
Průjezd plavebníma komorama
25.4.2010 | dobber | 3.591 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kamarádi rybáři, obracím se na Vás s prosbou ohledně průjezdu rybářskou loďkou přes plavební komory. Před rokem jsme si s bráchou pořídili malou rabářskou loďku s motorem 2,5 HP. Nejčastěji rybaříme na Vltavě a chtěli bychom se dostat přes plavební komoru např. v Modřanech. Prosím Vás jestli někdo z Vás má zkušenosti s proplouváním zdymadel, zda by jste mi dal info. Jedná se mi hlavně o to, jestli je možné do komory klidně vplout nebo zda je nutné ve skupině lodí a jaké tam platí podmínky. Průkaz vůdce malého plavidla nemám, ale ani na motor 2,5 HP není potřeba. Moc děkuji za rady a pomoc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. května 2010 ve 21:27 ® dobber reakce na …
-
Moc děkuju, zkusím se tedy zeptat přímo na plavení komoře v Modřanech.
reagovat - Neděle 2. května 2010 ve 22:55 ® vlavis
-
Ja nevím jak a kde, ale já mám zkušenosti s plavební komorou na Kořensku jen ty nejlepší. To co potřebuju vědět, je telefonní číslo a provozní doba. Loni jsem ji sice nepoužíval, ale před tím to bylo 5dní v týdnu (tuším že kromě pondělí a čtvrtka) od 7 do 19 hod. Připluješ ke komoře, zavoláš na jejich tlf číslo, že potřebuješ nahoru nebo dolu, za chvíli přijde pracovník obsluhy, ten ti řekne co máš dělat, větsinou aby ses přivázal u volného zdvihacího zařízení, zavře vrata, spustí napouštění či vypouštění, pak se otevřou druhá vrata, rozsvítí se ti semafor a ty pokračuješ v plavbě. Toť vše, a zadarmo.
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 ve 21:11 ® regulus
-
Kapku ti to popošoupnu, v tom bezeNkovým zmatku to asi zaniklo. Poradit nemůžu, zkušenost s tím nemám.
reagovat