Vyhledávání
Na háček různé druhy návnady?
23.4.2010 | nessi | 5.597 zobrazení | 18 odpovědí
Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. října 2010 ve 21:15 ® superweb
-
No podle me kombinovanim a pokusy nic nezkazis – porad mas k dispozici 2 pruty, tak muzes dat na jeden klasiku(treba kuku) a na druhym zkouset. Kuku+cerv je osvedcena kombinace – ale znam reviry kde mi to kapri odmitali a brali zasadne jen na kuku bez cerva
reagovatKdyz jsme byli loni na jednom soukromaku, kolega chytil nejvetsiho jesetera vypravy na valecek vytvoreny z kombinace 5 druhu boilie, maso i sladky
Me se zas treba osvedcilo k pelete ci boilie na vlas napichnout par kusu nastrihane rousnice.
- Neděle 4. července 2010 ve 20:28 ® PrasatkoBile
-
Pokud Kapříci nemají chuť na koule tak přidám do vnadící směsi kukuřici a bílé červíky. Pak nabodnu (podle velikosti háčku) jedno nebo dvě zrna kukuřice a přidám dva bílé červy. Úspěch zaručen
reagovat - Sobota 3. července 2010 ve 20:33 ® jira wss
-
Čau já třeba často chytám na pelety Halibut (který jsou samozřejmě pod háčkem) a na haček dám třeba jahodovou foukačku. Buď zabere to nebo to!!!
reagovat - Středa 28. dubna 2010 v 19:43 ® Juraj reakce na …
-
nessi> Jen tak pro pořádek a ujasnění pojmů. Návnada je to čím krmíš. To co se nachází na háčku je nástraha.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 21:43 ® Tommy reakce na …
-
Robur> No dobře,no
reagovatŽe seš to Ty
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:35 ® Robur
-
děláš chybu, to tak krásně zoranžoví, provoní celý byt a může k tomu být i stejk, hlavně strouhat hruběji než jen na vlásky
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 21:20 ® Tommy reakce na …
-
Robur> Copak sem králík? Abych žral mrkev
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 21:01 ® Robur reakce na …
-
tommy, šplhoune, dám ti bonusovpu radu, úplně geniální věc je nastrouhat na hrubo mrkev a osmažit ji na másle k tomu čerstvé brambory. Člověk žasne, co ta osamžená mrkvička udělá. OD té doby mrkve nedusíme ale smažíme.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:03 ® Tommy reakce na …
-
Robur> Ty seš přece gourmet
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 14:48 ® Robur
-
to nebylo na tebe, když jsem psal, tak jsem vůbec tvoji odpověď neviděl, se mrkni, kdy je to odeslané, psali jsem paralelně
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 14:47 ® tony.bobo reakce na …
-
Robur> Nečerti se,plně stebou souhlasím jen sem mu to trochu rozvedl.
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 14:40 ® Robur
-
jak říkám, když už dávám kombinovanou nástrahu, tak za moji osobu zrnko kukuřice nebo kousek rohlíku a k tomu masňáka. Netruduju, neboilisuju, takže tam ti neporadím. Ale když mně bylo 10 roků, tak jsme na rotačku dávali na 1. hák kobylku, na 2. žížalu a na 3. těsto
reagovat. Takže zkušenosti mám
.
- Pátek 23. dubna 2010 ve 14:40 ® tony.bobo reakce na …
-
nessi> Na jednu stranu se přikloním k roburovi a na druhou stranu mu budu oponovat.Spíš bych řek že ty sám musíš přemýšlet jakou nástrahu dát k sobě.Pokud se podíváš třeba na boilís tak se dělají i kuličky o 2 příchutích v jedné kuličce tak proč by to nešlo i u ostatních nástrah.Jen to chce vyzkoušet co se k čemu hodí.Jako sám bych třeba nikdy nekombinoval rohlíkový boilí jahoda s česnekem ale jahoda se scopexem ano.Tak nějak v tomto smyslu.
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 14:26 ® nessi
-
Robure: tebe chytat nechci :o)) Me slo o to jestli se smi proste navnady michat. Smi se tedy vse ale me slo o smysl. Ptam se jako zacatecnik, takze abych jen nesedel u vody bez tukance. Diky.
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 13:50 ® Robur
-
negómu teorii nerelativity, kolega se slušně zeptal a vím to, tak píšu, i když teď jsem dojedl čočkový salát s godhajem, okurkem a paprikou a chutnalo mně to, takže jako kapr bych klidně sežral i hrášek s mrkví a kukuřicí. Akademická otázka ovšem je, co všechno já nesežerů
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 13:49 ® zazatec
-
Občas se mi stalo, že ryby nechtěli nic jiného než mix různých extrud.
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 13:32 ® holatkojan
-
robure je něco co ty nevíš?
reagovat - Pátek 23. dubna 2010 ve 13:05 ® Robur
-
chytej na to, čím krmíš pokud chceš kombinovat, tak se často dává k nástraze /kukuřice, rohlík, hrášek/ ješě masný červík, Určo to bude zajímavěší než napíchnout na háček rohlík, kukuřici a hrášek. Myšleno tak, že k zrnku kukuřice připíchnu ještě červíka,
reagovat