Chytej.cz

Na háček různé druhy návnady? necteno

23.4.2010 | nessi | 5.598 zobrazení | 18 odpovědí

Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. října 2010 ve 21:15 ® superweb
superweb

No podle me kombinovanim a pokusy nic nezkazis – porad mas k dispozici 2 pruty, tak muzes dat na jeden klasiku(treba kuku) a na druhym zkouset. Kuku+cerv je osvedcena kombinace – ale znam reviry kde mi to kapri odmitali a brali zasadne jen na kuku bez cerva :-) Kdyz jsme byli loni na jednom soukromaku, kolega chytil nejvetsiho jesetera vypravy na valecek vytvoreny z kombinace 5 druhu boilie, maso i sladky :-) Me se zas treba osvedcilo k pelete ci boilie na vlas napichnout par kusu nastrihane rousnice.

reagovat
Neděle 4. července 2010 ve 20:28 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Pokud Kapříci nemají chuť na koule tak přidám do vnadící směsi kukuřici a bílé červíky. Pak nabodnu (podle velikosti háčku) jedno nebo dvě zrna kukuřice a přidám dva bílé červy. Úspěch zaručen :-)

reagovat
Sobota 3. července 2010 ve 20:33 ® jira wss

Čau já třeba často chytám na pelety Halibut (který jsou samozřejmě pod háčkem) a na haček dám třeba jahodovou foukačku. Buď zabere to nebo to!!!

reagovat
Středa 28. dubna 2010 v 19:43 ® Juraj reakce na …

nessi> Jen tak pro pořádek a ujasnění pojmů. Návnada je to čím krmíš. To co se nachází na háčku je nástraha.

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 ve 21:43 ® Tommy reakce na …
Tommy

Robur> No dobře,no:-)) Že seš to Ty:-)

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 ve 21:35 ® Robur
Robur

děláš chybu, to tak krásně zoranžoví, provoní celý byt a může k tomu být i stejk, hlavně strouhat hruběji než jen na vlásky

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 ve 21:20 ® Tommy reakce na …
Tommy

Robur> Copak sem králík? Abych žral mrkev:-D

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 ve 21:01 ® Robur reakce na …
Robur

tommy, šplhoune, dám ti bonusovpu radu, úplně geniální věc je nastrouhat na hrubo mrkev a osmažit ji na másle k tomu čerstvé brambory. Člověk žasne, co ta osamžená mrkvička udělá. OD té doby mrkve nedusíme ale smažíme.

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 ve 20:03 ® Tommy reakce na …
Tommy

Robur> Ty seš přece gourmet:-D

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 14:48 ® Robur
Robur

to nebylo na tebe, když jsem psal, tak jsem vůbec tvoji odpověď neviděl, se mrkni, kdy je to odeslané, psali jsem paralelně

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 14:47 ® tony.bobo reakce na …
tony.bobo

Robur> Nečerti se,plně stebou souhlasím jen sem mu to trochu rozvedl.

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 14:40 ® Robur
Robur

jak říkám, když už dávám kombinovanou nástrahu, tak za moji osobu zrnko kukuřice nebo kousek rohlíku a k tomu masňáka. Netruduju, neboilisuju, takže tam ti neporadím. Ale když mně bylo 10 roků, tak jsme na rotačku dávali na 1. hák kobylku, na 2. žížalu a na 3. těsto:-D . Takže zkušenosti mám:-D .

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 14:40 ® tony.bobo reakce na …
tony.bobo

nessi> Na jednu stranu se přikloním k roburovi a na druhou stranu mu budu oponovat.Spíš bych řek že ty sám musíš přemýšlet jakou nástrahu dát k sobě.Pokud se podíváš třeba na boilís tak se dělají i kuličky o 2 příchutích v jedné kuličce tak proč by to nešlo i u ostatních nástrah.Jen to chce vyzkoušet co se k čemu hodí.Jako sám bych třeba nikdy nekombinoval rohlíkový boilí jahoda s česnekem ale jahoda se scopexem ano.Tak nějak v tomto smyslu.

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 14:26 ® nessi

Robure: tebe chytat nechci :o)) Me slo o to jestli se smi proste navnady michat. Smi se tedy vse ale me slo o smysl. Ptam se jako zacatecnik, takze abych jen nesedel u vody bez tukance. Diky.

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 13:50 ® Robur
Robur

negómu teorii nerelativity, kolega se slušně zeptal a vím to, tak píšu, i když teď jsem dojedl čočkový salát s godhajem, okurkem a paprikou a chutnalo mně to, takže jako kapr bych klidně sežral i hrášek s mrkví a kukuřicí. Akademická otázka ovšem je, co všechno já nesežerů:-D

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 13:49 ® zazatec
zazatec

Občas se mi stalo, že ryby nechtěli nic jiného než mix různých extrud.

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 13:32 ® holatkojan
holatkojan

robure je něco co ty nevíš?

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 13:05 ® Robur
Robur

chytej na to, čím krmíš pokud chceš kombinovat, tak se často dává k nástraze /kukuřice, rohlík, hrášek/ ješě masný červík, Určo to bude zajímavěší než napíchnout na háček rohlík, kukuřici a hrášek. Myšleno tak, že k zrnku kukuřice připíchnu ještě červíka,

reagovat