Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 104.063 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. června 2010 ve 13:28 ® skwor reakce na …
-
dam> Hladově nevypadal
reagovatS 3–14g prutem to bylo asi deset minut srandy
- Středa 2. června 2010 ve 13:01 ® dam reakce na …
-
skwor> chudáček hladovej
reagovatnikdo ho tam asi nekrmil
to mohl být ale pěkný souboj
- Středa 2. června 2010 ve 12:42 ® skwor reakce na …
-
dam> Není zač
reagovatJá během mistrovství taky zahájil letošní vláčecí sezónu a celkem netradičně. Sedmdesátkou.....
- Středa 2. června 2010 ve 12:29 ® dam reakce na …
-
skwor> nic se neděje, možná jsem to pochopil blbě já
reagovatdíky za všechny
- Středa 2. června 2010 ve 12:29 ® osprey reakce na …
-
dam> Tak problémy s rukou nebo se zápěstím jsem neměl ani když jsem vláčel s prutem Silstar co sám o sobě vážil 450 g (dneska s ním házím vnadicí raketu). Nemám je s žádným prutem, i když samozřejmě tintítko do pár gramů s navijáčkem jako je Luvias je jiné kafe než nějaký sumčák.
Asi v tom budou ty stovky hodin s lopatou, krumpáčem, kosou, sekerou a jiným nářadím, které jako sprostý venkovan zhusta a dlouhodobě používám
reagovat - Středa 2. června 2010 ve 12:24 ® skwor reakce na …
-
dam> Promiň, teď nějak nepobírám. Zmínku o exceleru jsem nepsal na Tvůj příspěvek níže, ale dal jsem to sem proto, že to je pokec o Daiwě
reagovatMimochodem, gratuluji k úmístění na MS.
- Středa 2. června 2010 ve 12:12 ® dam reakce na …
-
skwor> je mi jasný, že to nejsou levný navijáky, ale když máš super lehký proutek, tak na něj nemůžeš dát těžký naviják…chytal jsem teď kombinaci Norstreamu, prut Arial s Luviasem…vůbec jsem neměl problémy s rukou nebo zápěstím a už vůbec ne se zády, na které trpím
reagovat - Středa 2. června 2010 ve 12:01 ® skwor reakce na …
-
džigit> Kdybych neměl u navijáků plný stav, tak bych o něm uvažoval. Za ty peníze to byla fakt nádhera.
reagovat - Středa 2. června 2010 v 11:52 ® džigit reakce na …
-
skwor> moje slova,za ty prachy bych si jich pořídil celou stáj
reagovatAspoň bych dělal Troutovi houf poddaných
- Středa 2. června 2010 v 11:35 ® skwor
-
Něco k tématu. V neděli jsem měl v ruce americkou verzi excelera a musím říct, že za tu cenu (v přepočtu 1200–1600 Kč) na mě udělal opravdu dojem. Což se o „evropské“ verzi za dvojnásobnou cenu tolik říct nedá.
reagovat - Středa 2. června 2010 v 11:22 ® dam reakce na …
-
troutkiller> ty jsi vrah, takový lano…já nyní trápil Luviase s 0,12 a to je jiný chytání
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 0:54 ® troutkiller
-
Tak sem se právě vrátil z Noru a na moři otestoval Daiwu Ryukon do 60g
reagovatPrvní poznatky jsou velice pozityvní!Prut má super akci a citlivost
Co se nástrah týče tak testován s vlascem 0.31mm většinou na gumách
Naprostá spokojenost!
- Neděle 16. května 2010 ve 22:39 ® b.gun reakce na …
-
taťka> Děkuji za odpověď. No, mám o čem přemýšlet, uff …
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 21:13 ® taťka
-
pro „b.gun“ – omlouvám se za zpoždění, nějakou chvíli jsem byl mimo počítač. Nazdar, viděl jsem, něco vlastním a rukama mi prošlo pár modelů a obecně lze říci, ža Daiwa obecně, a nejsou to jenom verze UK, má pruty trochu jemnější oproti všem nabídkám na našem trhu. Aqualite feeder si již moc nepamatuji, ale SR3 v délce 3,9m mám již doma ve sklepě. V poslední době preferuji spíše delší pruty 3,9 a 4,2m. Ta SR3 je v délce 3,9m krásně tenká a má udávanou zátěž jako POWER MEDIUM. Na co to potřebuješ (cílové ryby i vrhací zátěž) by byla dobrá, i když bych možná ty krmítka trochu zmenšil. Ta F1 Tournament je ostrý prut, sice bezkonkurenčně vybaven i zpracován, ale opravdu rychlý a ostrý prut. Na ten prut naložím klidně 80+krmení a přehodím v Mělníku Labe. Na těžší chytání je moc pěkný ten model s dělenou rukojetí Team Daiwa HF do 150g. Jemnější vzhledem k udávané zátěží, ale krásná akce. Na HEAVY prut nádherně lehký. Ta SR3 má stejné špičky jako u prutů Garbolino Mayhem, Super G a Freestyle. Jsou trochu dražší.
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 1:52 ® osprey reakce na …
-
Mr.Stick> Nedokázal. Anebo jen ve zcela evidentních případech.
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 1:08 ® Mr.Stick reakce na …
-
osprey> Když tě tu vidím … dokázal bys z fotky poznat jikernačku od mlíčáka u candáta?
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 1:05 ® osprey reakce na …
-
Mr.Stick> Mě se tady na jihu taky líbí (nejsem odsud). Jenom jsem se netrefil v čase. Chtělo to pár let zpátky.
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 0:38 ® Mr.Stick reakce na …
-
osprey> Jsem tu rád … díky studiím jsem stihl poznat blíž ještě Olomouc a okolí. Neměnil bych.
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 0:22 ® osprey reakce na …
-
Mr.Stick> Já sice vím, odkud jsi, ale i tak – hezký kraj.
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 0:19 ® Mr.Stick
-
HaD> Jsem z východu, takže Hradec Králové, Pardubice, Chrudim a okolí … z řek Orlice, Cidlina a Labe.
reagovat - Pátek 14. května 2010 v 16:05 ® HaD reakce na …
-
Mr.Stick> kde se pohybuješ?
reagovat - Čtvrtek 13. května 2010 ve 20:26 ® Mr.Stick reakce na …
-
HaD> Třeba jo.
reagovatAle máme každý pole působnosti v hodně odlišných koutech republiky.
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 12:20 ® tucnak11 reakce na …
-
fishing USA> Tak jisem si myslel.:-
reagovat - Středa 12. května 2010 v 18:31 ® fishing USA reakce na …
-
tucnak11> ahoj,jsem to ja,jen muj nik uz tady nekdo asi vlastni a tak sem musel dat jiny
reagovatTen smekac je jinak dobrej,je ze stejne prodejny jako tvuj
- Středa 12. května 2010 v 10:32 ® sus1 reakce na …
-
HaD> Noo, právě mě to napadlo,oba vláčkaři,tet závody a oba Norstream.
reagovat - Středa 12. května 2010 v 10:29 ® HaD
-
Mr.Stick> třeba bychom to měli napravit
sus1: shoda, moje bezprostřední reakce na zážitek z víkendu
reagovat - Středa 12. května 2010 v 9:37 ® tucnak11 reakce na …
-
fishing USA> Podle toho jak vyslovuješ Denny jisi to ty.Co se jedna ryhlokliky je to patent pod psa,tam nejvice se povoluji s časem a je větši vule.Capricorn šlape jak hodinky,našel jisem si pracu za par babek jen mi to nevadi lepši jak podpora pozdrav pani domacy jak si to ty.
reagovat - Úterý 11. května 2010 v 17:52 ® troutkiller
-
Mr.Stick> Neser
reagovat)Ryukony sem nutně potřeboval už tři a IQčka taky
- Úterý 11. května 2010 v 17:40 ® fishing USA
-
tucnak11> ahoj Marius,porad chodi?Ja si ted koupil takovou nahrazku za par babek,rychlosklopna klicka je asi jedine,co me na tom vadi,proste to nesedi jak bych si predstavoval,ale jinak za tu cenu docela slusnej smekac.
reagovat - Úterý 11. května 2010 v 17:38 ® fishing USA
-
Daiwa? Hmmm to neznam
reagovat