Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 104.009 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. prosince 2012 v 7:09 ® troutkiller reakce na …

sethy>Já vím ale malej má spálu tak litam po doktorech a na tohle sem uplně zapoměl:-((

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:19 ® sidla reakce na …
sidla

kubas> nene se vzduchem ne, ale viěl jsem aj označení vrh. zátěže 0-x, jojo je ta 2,2m je 1–9 ale já měl v ruce 2,4m.dobré díky moc já tam sjedu znova :-D

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:13 ® kubas reakce na …
kubas

sidla_napajedla> Jak od 0? To budeš chytat se vzduchem nebo co? Jak nic nemá? Tohle je 1–9g :-D .....

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:08 ® sidla reakce na …
sidla

kubas> na ty stránky jsem už jukal, ale nějak mi uvízlo v hlavě 0–9g, protože 6–12g mám pezon michel a takové dva nepotřebuju. asi budu muset zajet zpátky :-D jinak daiwa nemá nic od 0 nebo 1gr ? nemůžu nic takového najít

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 20:48 ® kubas reakce na …
kubas

sidla_napajedla> http://www.daiwa-fishing.cz/…er-spin.html Myslíš toto?

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 20:41 ® sidla
sidla

dneska jsem měl v ruce daiwu 2,4m 0–9g kolem 1200–1300 nějak daiwa jig..... h… nepomůže mi někdo ? napsal jsem si ten název do mobilu a smazal ho debil :-D

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 v 19:26 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> Už? Do konce světa už moc času není? :-D

reagovat
Neděle 16. prosince 2012 v 11:19 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> Dobrý, už jsem to zjistil :-)

reagovat
Neděle 16. prosince 2012 v 8:39 ® troutkiller reakce na …

kubas>Já bych mrknul na jejich ofic stránky a tam to určo bude:-)) Nebo pokud si v pondělí vzpomenu tak v krámu zatknu českej katalog a mrknu na to.

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 v 18:01 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> No jo, ale ani o jinačí poznatek chytřejší :-D .

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 v 17:07 ® troutkiller reakce na …

kubas>No vidíš neumřeš blbej:-)) ))

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 v 16:34 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> To jsem taky pochopil :-D .

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 v 16:26 ® troutkiller reakce na …

kubas>U jednoho je na konci X a u druhého S:-)) ))

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 v 15:18 ® kubas
kubas

Jaký je rozdíl mezi navijáky Daiwa Exceler X a Daiwa Exceler S? Krom barvy :-D

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 ve 12:29 ® troutkiller reakce na …

sethy>Nevěš hlavu:-) Třeba se dočkáš.

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 ve 12:13 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> Sakra práce :-93;

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 ve 12:06 ® troutkiller reakce na …

sethy>Stále kvoká,stále kvoká:-)) )Pluton zatim nic páč s ním souvisí moc věcí:-((

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 ve 12:04 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> Mě už ta cena příjde tak šílená, že jsem se o něj ani nezajímal. Co pluton? :-D

reagovat
Sobota 15. prosince 2012 v 10:35 ® troutkiller reakce na …

sethy>To Cielo sem měl pujčené a moc mně nenadchlo:-(( Hrozná cena a DS se dá v klidu provozovat i s normálním vláčákem.

reagovat
Úterý 11. prosince 2012 v 19:30 ® sethy reakce na …
sethy

pepuco> http://www.chytej.cz/…o-drop-shot/

reagovat
Úterý 11. prosince 2012 v 18:07 ® pepuco

Dobrý den. Vlastni niekto prut daiwa cielo drop shot? Prípadne má s ním skúsenosti? Zvažujem jeho kúpu a rád by som počul jeho klady a zápory.

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 17:57 ® thundarr
thundarr

Pracovni víkend tak jsem si aspoň přemotal cívky :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img90305.jpg
Pátek 7. prosince 2012 ve 21:40 ® Piscicapus reakce na …

jajco> bohužel, nemohu ohodnotit žádný naviják značky daiwa. Žádný nevlastním a těch pár okamžiků, co jsem měl jejich navijáky v ruce, mi k hodnocení nestačí.
Přesto jsem přesvědčený o tom, že jestliže někdy budu nutně potřebovat nový naviják, tak to bude daiwa. Líbí se mi totiž jednoduchost jejich konstrukce.

Na vzhled nedám, podle mého je totiž vzhled nepodstatný parametr (výjimkou je pokud možno matná povrchová úprava).
Domnívám se, že důležitější je funkčnost, spolehlivost a odolnost.

Nákup za přijatelnou cenu je ale vždy kompromis, který…
Tím však netvrdím, že jedině to nejdražší je nejlepší. Ideální je, když se poměr cena/výkon přehoupne minimálně do vyváženého stavu, lépe však, když výkon překoná cenu.
Ale jo, drahé = většinou dobré, respektive ještě lepší.

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 ve 20:11 ® jajco reakce na …
jajco

Piscicapus> A dokážeš ohodnotit a napsat nějaké hodnocení na tu daiwu exceler?Něco sem četl v recenzích od ospreye,ale navijáček je to alespoň co se vzhledu týká pěknej,jako většina navijáků od téhle firmy.Ono spousta rybářů dnas hledá něco za přijatelnou cenu,a i já se učím stylem"koupím-poznám"a hranice ceny mi stoupá výš a výš!

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 17:58 ® Piscicapus reakce na …

Vincnetibm> přesně tak! Třeba takový dragon, to je značka, která nejenže frčí, ale ta kvalita – prostě super.
Přesně tak! Daiwu bych zrušil, zavřel jejich vývoj i fabriky, budovy srovnal se zemí a na jejich místě postavil holubníky – nejsme tu přece pro srandu holubů, že?

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 15:05 ® Vincnetibm reakce na …

Podle mě bys měl jit do nějaky jiny značky :-) Ty excelery jsou pěkný šunky. A vubec od daiwy se mi libi až Balistic a výš

reagovat
Úterý 4. prosince 2012 ve 21:08 ® PetrS
PetrS

potrebuval bych radu navijak na ul vlaceni Daiwa EXCELER S 1000 nebo Daiwa Revros 2004 tak jak to vidite?

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 8:23 ® troutkiller reakce na …

dam>Tohle už mám za sebou:-)) Motátek mám hromadu a pěknejch,problém je v tom že vláčet se dá pořát jen dvěma rukama:-)) )

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 ve 23:46 ® osprey reakce na …
osprey

dam> Já bych raději klasický Exist Hyper Custom v kovovém těle. Dost jsem se na něj letos třás, ale pak jsem si uvědomil, kde je mé místo na zemi. :-))

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 ve 23:04 ® dam
dam

troutkiller> tak mě na výstavě docela oslnil nový navi od Daiwy, ale 25 papírů je trochu nějak moc…:-)

reagovat