Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 103.301 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. května 2012 v 9:11 ® troutkiller reakce na …

kubas>Tak nám to finále dopadlo jak sem čekal.Rusák hrál jen to co pořeboval na žízen a na pul plynu slováky přejel.Jediný goly za slováky zařídila stará garda a jinak nic:-(( Jinak sem po zápase našich se slovákama přečetl forum na slovenskejch sportovních stránkách a opět sem zjistil že je to banda zamindrákovanej a ublíženejch alkoholiku:-((

reagovat
Neděle 20. května 2012 v 16:25 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> No třeba se bude opakovat rok 2010 v podání Slovenska :-) . Ale to by bylo ještě o dost větší štěstí pro Slováky. Vzhledem k tomu, že už nemají obránce, tak to budou mít hodně těžký vůbec stíhat ke konci. A k úrovni Slovenské extraligy myslím netřeba komentářů. Po odchodu Slovanu do KHL na tom budou ještě hůř.

reagovat
Neděle 20. května 2012 ve 14:32 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> klid a zpět k Daiwě:-)

reagovat
Neděle 20. května 2012 ve 14:17 ® troutkiller reakce na …

imbecilní David>Určitě jsou!Dva fauly za který bych je v klidu poslal do sprch atd.Koukni se kdo za čobola dával goly,šatan se učil bruslit jaště za kméru a až vám tahle poslední generace vodejde s kým to budete hrát???Za rok budete rádi za to že nevypadnete do béčka protože Slovenská extraliga je zhruba druhá česká:-(( A pokud si někdo myslí že budou slováci mistři tak leda že by Malkin s Ovcí opustily dějiště šampionátu:-)) ))

reagovat
Neděle 20. května 2012 ve 13:30 ® kubas reakce na …
kubas

imbecilní David> Evidentně jo. Dali ze 4 šancí 3 góly, my z 15 šancí 1 gól…

reagovat
Neděle 20. května 2012 ve 12:24 ® nnnap
nnnap

ja ti brat rozumím, ale toto je za hranicí dobrého vkusu. To je obyčejná frustrace. Vyser se na to, tím myslím na sebe. Zkus normální život- jít ven s košem na odpadky, koupit si andulku a tak. Na cígo se vyser, pak máš čas přemýšlet na sebou a světem.

reagovat
Neděle 20. května 2012 v 9:52 @ imbecilní David reakce na …

troutkiller> Slováci jsou prostě lepší, že?

reagovat
Neděle 20. května 2012 v 6:59 ® troutkiller reakce na …

nnnap>To co včera předvedla repre bylo tak na urovni Okresního přeboru!!!Bez srdíčka,bez nasazení,nula v osobních soubojích,nikdo před kasou kde to bolí,přechod středního pásma tragédie a přesilovky ani nemluvim!Pokud dneska budou hrát proti domácim tímto stylem dostanou desítku:-((

reagovat
Neděle 20. května 2012 v 6:55 ® troutkiller reakce na …

dam> Ahoj kámo:-) Máš recht,mám ho rok a je to moje jediná neDaiwa v mém parku.Co se chodu a brzdy týče tak bez připomínek.Já mám ale momentálně jinej zájem,včera sem se konečně jakž takž naučil házet s mušákem a parádně zalapal Tlouště a Proudníky:-)

reagovat
Neděle 20. května 2012 v 1:02 ® nnnap reakce na …
nnnap

troutkiller> ani sem se nedíval. Je sice pravda, že jsem se na ně vymluvil z domácích prací na zahradě, :-D ale výsledek byl dopředu jasný. Tam to nemohl hadamčík vyhrát. 60 min proti šesti, zbytečný. Zato na Spořku jsem si čas udělal. Dobrý mač. Díra byl spolehlivý a mančaft podržel.

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 23:42 ® džigit reakce na …

dam> no tak vy se s Troutem pohybujete v jiných cenových relacích.Pro mne je tohle vrchol,čert a infinity už jsou nad limit.Navíc je vy využijete mnohonásobně

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 23:13 ® dam reakce na …
dam

džigit> vzhled je opravdu vyvedený…není to sice daiwa, ale na Abu je to dobrý

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 23:07 ® džigit reakce na …

dam> krasavec,není co vytknout.Aspoň na tom vzhledu :-)

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 22:42 ® dam reakce na …
dam

džigit> jedno foto

reagovat
foto/forum/2012/th-img20508.jpg
Sobota 19. května 2012 ve 22:39 ® dam reakce na …
dam

džigit> je to držák… a zpracování je opravdu pěkný…

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 22:20 ® džigit

dam> ono to na těch obrázcích dost klame.Vypadá robustněji,ale hlavně je nádherně zpracován

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 22:08 ® dam reakce na …
dam

džigit> on to už úplně rozumný peníz není:-) ale dá se to. Já mám 20, takže hlavně pstruhy a okouny…nicméně přežil poměrně záhul lipanů a lenoků v Mongolsku

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 22:06 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> snad jsi nepropadl eufórii? Kromě Švédů hráli tužku…

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 21:19 ® džigit reakce na …

dam> no pro mně je to takový sen za rozumný peníz,tak jsem chtěl být v obraze.Co s tím taháte?Já ho na vlastní oči ještě neviděl,myslím kamenný obchod.

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 21:10 ® troutkiller reakce na …

dam>Dík za nabídku ozvu se zítra.Momentálně zvracim po vejkonu našeho národáku!!!!!!!!!!­!!!!!!

reagovat
Sobota 19. května 2012 v 19:56 ® dam reakce na …
dam

džigit> právě, že vůbec…kolem mě ho už má docela dost lidí a kromě jednoho rozšlápnutého:-) spokojenost

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 13:29 ® cormaxx
cormaxx

Pro letošek mám novej přírůstek. 2,1m/3–15g. Už třetí infinity:-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img20507.jpg
Sobota 19. května 2012 v 9:24 ® džigit reakce na …

dam> sem si říkal,že by to nadšení nějak rychle opadlo :-))

reagovat
Sobota 19. května 2012 v 9:10 ® dam reakce na …
dam

džigit> určitě s ním lape…já ho už mám rok a veliká spokojenost:-)

reagovat
Sobota 19. května 2012 v 9:09 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> pak už budu končit…nechceš exista 3012, zajímavá cena…případně SZ

reagovat
Sobota 19. května 2012 v 8:31 ® džigit reakce na …

troutkiller> a kdepak skončil ten NEOS? :-)

reagovat
Sobota 19. května 2012 v 7:26 ® troutkiller reakce na …

dam>A tak to máme podobnou nemoc:-)) )Já sem včera se zalíbením žmoulal v ruce 2000 Certeate!A víš jak to je se mnou a s Daiwou,jak jí popadnu moc nerad jí dávám z ruky:-)) ))

reagovat
Pátek 18. května 2012 ve 22:53 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> já stříhám jen mongolskej:-)) ) Není to tajný, bude branzino a exist ve 2508R…

reagovat
Pátek 18. května 2012 ve 20:45 ® troutkiller reakce na …

dam>Helepokud je to plácání tajný tak SZ:-)) ))Já momentálně stříhám Norskej metr:-)) )

reagovat
Pátek 18. května 2012 ve 13:21 ® dam
dam

troutkiller> jinak mám v plánu se plácnout přes kapsu…a docela dost:-)

reagovat