Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.297 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. března 2011 v 17:40 ® kerob reakce na …
-
Vincnetibm> mela by mit vetsi prumer
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 17:08 ® Vincnetibm
-
Zkusim pak o něm sesmolit pár vět a fotek
reagovatO druhý cívce není nikde zmínka, takže s ní nepočítam. Jen se chci zeptat Daiwařů. Cívka 2500 u daiwy je širší než u shimana, nebo je to stejný? (nemyslím tim, kolik se tam vejde vlasce)
- Čtvrtek 24. března 2011 v 16:04 ® ORIMP reakce na …
-
Vincnetibm> ozaj, ma 2 cievky či len 1?
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 15:53 ® ORIMP reakce na …
-
Vincnetibm> inak je to zaujimavý navijačik,podobnej koncepcie ako new certate… Potom ked príde tak sa teším na tvoju recenziu…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 15:44 ® ORIMP reakce na …
-
kerob> mam dobré skusenosti z viacerými jp shopmi,ale vincnetibm to vyskuša z toho shopu prvý a potom nam povie skúseností…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 15:33 ® mart reakce na …
-
Vincnetibm> až dojde, tak sem hoď nějaké foto a první postřehy.....vypadá fakt dobře…asi bych do něj taky šel na jemnou přívlač…sice včera mi dorazil certate 1500, ale dobrejch strojků není nikdy dost…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 15:00 ® Vincnetibm
-
No, dal sem těm chlapcum ze singapuru důvěru. Neni to tak drahej naviják, aby mě pak ty peníze přespříliš mrzely.. Naviják vypadá slušně a věřím, že ty wobleři a gumy na něm tahat budou dobře.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 14:11 ® kerob reakce na …
-
ORIMP> s timhle konkretne ne. ale napsal jsi, ze z Japonska to mas overene, ja jen pisu, ze uplne stejne to mam overene (mam stejnou zkusenost jako ty) s nakupem zbozi v eshopech ve jmenovanych zemich. Navic docela pochybuju, ze mas vyzkouseny vsechny japonsky eshopy, kdyz pises, ze z japonska to je odzkousene nebo mas vyzkouseny jeden a pausalizujes tak vsechny eshopy v Japonsku?
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 13:58 ® ORIMP reakce na …
-
kerob> ja len ze stým singapurským obchodom nemám ziadne skusenosti…ty s ním máš?
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 13:53 ® kerob reakce na …
-
ORIMP> me se jeste nestalo (desitky zasilek), ze by mi prislo neco, co jsem si neobjednal nebo to bylo v jinem stavu, nez prodejce popisoval a to objednavam z USA, Ciny, HK, UK, DE, Malaysie…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 13:25 ® ORIMP reakce na …
-
Vincnetibm>nakupuj radsej z japonska…tam to mám overené ze co zaplatíš ti aj príde…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 13:03 ® ORIMP
-
Ta fešanda vlavo ma dnes rok!
reagovatTá v pravo 1 deň!
- Středa 23. března 2011 v 18:31 ® Vincnetibm
-
Ahoj, vyhlídl sem si novej naviják od Daiwy Freams http://www.fishingbuddy.com.sg/…uct_view.php?… Má někdo zkušenosti s tímto rybářskym obchodem (Fishingbuddy.com.sg) ??
reagovat - Středa 23. března 2011 ve 14:26 ® sethy
-
Kde je zakladatel?
reagovat - Středa 23. března 2011 ve 14:16 ® JSOB reakce na …
-
osprey> Dekuji za reakci. Ten navijak jsem opravdu jinde nevidel. Ma malinko vyssi civku a prodavac rikal ze budu dale hazet. Ale me se toto tvrzeni moc nezda jelikoz mam prut Mikado lexus 240/10gr a prvni ocko je docela male. Myslim ze ta Ecusima ve velikosti 2000 se tam bude hodit vice.
reagovat - Středa 23. března 2011 ve 14:11 ® JSOB reakce na …
-
jepice> Je to presne jak pises. Chod dobry, ale taky mi vadi vaha a velikost. Asi to nakonec vyhraje ecusima.
reagovat - Úterý 22. března 2011 ve 22:59 ® jepice-zruseno reakce na …
-
JSOB> Máme doma čerstvě od vánoc megaforc se zadní brzdou a bojovkou. Krásnej chod, slušná cena. Je dost těžkej, i ve velikosti 15. Na druhou stranu se mi zdá i ta velikost 15 jako dostatečná na plavanou i na střední vláčku. Nevím, kolik toho má ale společnýho s megaforce s přední brzdou, možná jemom barvy a název.
reagovat - Úterý 22. března 2011 ve 21:53 ® osprey reakce na …
-
JSOB> Na to není co říct, mám pocit, že se k nám smekací Megaforce ani nevozí. Ecusimu znám dobře, to je fajn naviják, ale tu Daiwu ne. Obávám se, že budeš muset dát na svůj dojem. Ale ani v jednom případě to asi nebude špatná volba.
reagovat - Úterý 22. března 2011 ve 13:38 ® JSOB
-
Chlapi nemel nekdo z Vas v rukach navijak Daiwa Megaforce s predni brzdou? Co si o nem myslite?
Vybiram mezi nim a Ryobi ecusimou. Tocil jsem obema a oba se mi pozdavaji. Chci je na UL na prut Mikado lexus saphire 240/10gr. Ta daiwa na me pusobi robustnejsim dojmem, ale jeji nevyhoda je velikost co mi nabizi (2500) a taky to ze je to uplna novinka. Ale zas ma oproti ecusime dve kovove civky. Diky za radu. http://www.tedcarter.co.uk/product.php?…
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 14:51 ® inspo reakce na …
-
sethy> Prvně jsem chtěl vědět, co je to vůbec zač a poté jsem se zajímal, zda je v mnou požadované délce. Tyč k rajčatům za litr nepotřebuji.
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 14:47 ® sethy reakce na …
-
inspo> četl ale chtěls i ten ospreyuv
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 14:39 ® inspo reakce na …
-
sethy> Vím co chci!
reagovatKdyby sis přečetl můj zápis ze včerejška v 9:58, tak to víš taky.
- Úterý 8. února 2011 ve 14:27 ® sethy reakce na …
-
inspo> tož ty nevíš co chceš
reagovatKup si ode mě toho draka a už si nevymýšlej
- Úterý 8. února 2011 ve 14:24 ® inspo reakce na …
-
sethy>
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 13:19 ® sethy reakce na …
-
inspo> šak ale to je ten co měl osprey
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 13:04 ® inspo reakce na …
-
sethy> To je moc krátké.
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 13:18 ® sethy reakce na …
-
inspo> např. tady:
reagovat
http://www.tropicliberec.cz/…85m-14-28g-2 - Pondělí 7. února 2011 ve 12:40 ® osprey reakce na …
-
inspo> Na Black Bullu nic netradičního není. Je to klasický prut s poměrně tuhým blankem, jehož hmotnost je u kratších modelů přijatelná. Ten na obrázku má 185 cm a je do 28 g.
Dobrý na razantní vedení wobblerů, lehčích jerků (Slider 7 cm) a vertikální přívlač s těžkými jigovými hlavami (10 – 20g). Je fakt tuhý. Ohnout při zdolávání spodní díl, to není jen tak.
reagovat - Pondělí 7. února 2011 v 11:51 ® inspo reakce na …
-
osprey> Ne nemusí to být nutně Black bull. I ty Dragony mám ve výběru. Mám raději trochu netradiční pruty a Dragon se mi zdá takový usedlý.
reagovatUž jsem měl vybrané dva kousky ze zámoří, ale bohužel oni dělají jen jednodíly, takže hledám dál.
- Pondělí 7. února 2011 v 11:23 ® osprey
-
inspo> Nevím. Musí to být tak nutně Black Bull? Kdyby ti nevadila značka Dragon (různé ty debaty kolem nechci řešit), tak tebou požadovaný prut je k sehnání v tuzemsku, cena je slušná (byť vyšší) a mě osobně se s ním chytá víc než dobře.
reagovat